Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127648 yorumsuz cızık yok tamponda Doğru ya opak'dı birde değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127649 telefon kullanımı aynı şuan ki teypte yaptığınız gibi yapılabiliyormuş Bluetooth hakkında bilgi Aracınızda seyahat ederken telefonunuz çaldığında,cihaz müziğin sesini otomatik olarak keser ve siz telefonunuzu elinize almadan hem araç sürüşünüze devam edebilir ve görüşmenizi yapabilirsiniz.karşı tarafın sesini araç hoparlörlerinden duyarsınız.görüşmeniz bittiğinde otomatik olarak müzik kaldığı yerden çalmaya devam eder.aynı zamanda sürüş halinde yine telefonunuzu almadan teybin dokunmatik ekranını kullanarak istediğiniz kişiyi arayabilirsiniz yalnız park sönsörü ile ilgili bir açıklama yok .sesli komutta nasıl olur bilmiyorum ..aceba sesli komutta sesimizi teyp mi algılıyor yoksa başka bir mikrofon var mı bilmiyorum eğer başka bir alıcı varsa sesli komutta bazı fonksıyonları kullanabiliriz sanırım zaten sesli komut u pek kullanmıyorum ben.ama park sensörü önemli o nasıl olur bilemiyorum.arkayı geri görüş kamerasıyla hallederiz de ön ne olur bilemem eskiden park sensörü mü vardı ya kendinizi köreltmeyin teknolojinin kurbanları olmayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl Yazar comment_127653 park sönsörünün direksiyon çevirmeyi azaltmasının dışında daha önemli marifetleri var bence hem arkadaki hemde öndeki engelleri bize haber veriyor biz görmesek bile .sonuçta arkada ve önce sağda solda engeller olabiliyor sürücünün göremeyeceği. focusun sensörleride bu açıdan benim çok hoşuma gidiyor her sönser ayrı ayrı çalışıyor bu da çok güzel birşey nerde ne var biliyorsunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl Yazar comment_127654 eskiden focusta yoktu o zaman renault toros a binelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127655 Sensör yok , tamponları hep çizik dedi ahmet bana ? ! Buna ne diyorsun ? Serdar amerikanın oyunu bunlar, inanma Maşallahı var Serdarın aracının Ekim 16, 201213 yıl Ahmet A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127656 park sönsörünün direksiyon çevirmeyi azaltmasının dışında daha önemli marifetleri var bence hem arkadaki hemde öndeki engelleri bize haber veriyor biz görmesek bile .sonuçta arkada ve önce sağda solda engeller olabiliyor sürücünün göremeyeceği. focusun sensörleride bu açıdan benim çok hoşuma gidiyor her sönser ayrı ayrı çalışıyor bu da çok güzel birşey nerde ne var biliyorsunuzbenimde gözlerim var ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127657 Serdar amerikanın oyunu bunlar, inanma Maşallahı var Serdarın aracının kaçın kurasıyız ahmedoviç yarın gidiyormusun Urfa'ya sen onu söyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127658 kaçın kurasıyız ahmedoviç yarın gidiyormusun Urfa'ya sen onu söyle gideceğim bi aksilik olmazsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127659 gideceğim bi aksilik olmazsa gelmiş mi araç Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127661 gelmiş mi araç Bu akşam inmesi gerekiyor sabah bilgi verecekler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl Yazar comment_127663 gözler siz aracın içinde iken gözünüz aracın dışında değil ama .aracın her yerini gösteriyor bu sensör sağ sol arka ön .her sensörüde ekranda ayrı ayrı gösteriyor bu da çok güzel birşey bence ..sistemi kullanan focusun bu sönsörlerinin ne kadar güzel olduğunu bilir vallaha diğer sönserlere benzemez bu sen soruyorsun bu söylüyor:) sen sor ben söyleyim diyor ,adı üstünde sensör Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127665 Sabri, onun marabasında park sistemi yok Şuna gidip bir bakta siparişini verelim olmaz mı yönetim kurulu başkanımız değilmisin yardımcı ol Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127667 Şuna gidip bir bakta siparişini verelim olmaz mı yönetim kurulu başkanımız değilmisin yardımcı ol Neye gidip bakayım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127668 gözler siz aracın içinde iken gözünüz aracın dışında değil ama .aracın her yerini gösteriyor bu sensör sağ sol arka ön .her sensörüde ekranda ayrı ayrı gösteriyor bu da çok güzel birşey bence ..sistemi kullanan focusun bu sönsörlerinin ne kadar güzel olduğunu bilir vallaha diğer sönserlere benzemez bu sen soruyorsun bu söylüyor:) sen sor ben söyleyim diyor ,adı üstünde sensör benim ihtiyacım yok o sansörlere maraba arabamdan memnunum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın