Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hangi Focus Sedan ?


irfan keten

Önerilen Mesajlar

Şuan tartışılan araba 1.6 109 ps tdci ve 115 ps ti-vct yeni teknolojiye geçip kafaları karıştırtmayın bence :)

Bütçe yetiyorsa dizel yetmiyorsa benzinli. Konuşacak birşey göremiyorum. Üstelik 109 luk dizel bizimkilerden daha güzel gidiyordu. 5 viteste sanırım şanzıman etkisi de olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle hoşgeldiniz öğretmenim http://www.focusclub...orum/9-tanisma/ burdan bi kendinizi tanıtın :)

Araba seçimi konusunda güzel bi seçim yapmışsınız.

Trend ve comfortlarda :

-klima

-ABS

-4 airbag standart. Trend x lerde bunlara artı olarak çelik jant ve sis farı var.(bazılarında hız sabitleyici) Yol bilgisayarı makyajsız kasalarda yoktu trendlerde. makyajlılarda gelmiş olabilir tam bilmiyorum.

Bazı HB comfortlarda ise kararan iç dikiz aynası, far, yagmur sensörleri, dijital klima falan var fakat bu model hakkında bilgim yok.

Collection :

-abs,klima,hava yastıkları.

-hız sabitleyici

-çelik jant ve sis farı standart.

- yol bilgisayarı.

Gelelim titanium'a :)

Çok kollu şık titanium jantları, Sis farı, Bazı yerlerde nikelaj kaplama,kararan iç dikiz aynası, sony teyp(mükemmel ses sistemi-MP3), far, yagmur sensörleri, Soğutmalı torpido gözü, Kol dayama, gözlük saklama haznesi, Ön gögüsteki ufak saklama gözü, elektirkli hareketli sürücü koltuğu,Hız sabitleyici, Yol bilgisayarı,Çift bölgeli dijital klima aklıma gelenler bunlar 2 daha fazla verin titanium alın ya da 2 yıl model düşük olsun titanium olsun yoksa uzun yolda sağ kolunuzu atmaya yer bulamazsınız :) aklınız hep titaniumda olur her gördüğünüzde ''keşke titanium alsaydım'' dersiniz. :)

Benzinli mi dizel mi sorusuna siz karar verin ikiside aynı sayılır performans yönünden. LPG'ye uyumlu motorları var benzinlilerin. LPG'de dizelle aynı yakarsınız basmassanız. Dizel daha zevklidir yüksek torkundan dolayı(240nm torq) Rampalarda yüklüyken dizeller daha iyi çeker. Şehir içinde kullanacaksınız benzinli iyidir güzel bi LPG kitiyle. Daha sessizdir vites aralıkları daha uzundur.

Seçim sizin benim bildiklerim bu kadar arada unuttuklarım varsa arkadaşlar ekler iyi günler :)

hocam benim araba TreendX ama bu özellikler yok maalesef. yanlış araba mı kakaladılar yoksa bana, yada aynı modeller kendi içinde farklılık gösteriyor mu? merakımdan soruyorum :aman:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.