Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129538 Bende aracımda aynı problem varmı,oluşmuş(kafalık kromajlarının matlaşması).Arkaya kardeşim oturduğunda farketti.Bende servise yolum düşünce göstereceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129553 Bende aracımda aynı problem varmı,oluşmuş(kafalık kromajlarının matlaşması).Arkaya kardeşim oturduğunda farketti.Bende servise yolum düşünce göstereceğim. Servis cozum bulmuyor Alper abi sen en iyisi gumus parlaticiyla sil Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129566 benim araba 11 ay oldu hiç bir sıkıntı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl Yazar comment_129571 benim araba 11 ay oldu hiç bir sıkıntı yok Sevndim senin adına. Kafalıklar koltuğa gömülü olabilirmi? Benimkiler bir karış yukarı kalkık durumda çünkü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129577 Ön kafalıklar tamamen içeri girmiyor çünkü demirleri kavisli...Gümüş parlatıcıyla silin beyler,hiç gerek yok değiştirtmeye falan...Sanırım kromajların kalitesi düşük yada nemli ama kirli bezden çabuk etkileniyor..Yan cam kromajlarına boya korumada eleman pasta cila sürmüş gerizekalı,bende nerefeyse çıtaları değiştirticektim benekleşme var diye..Sonra yeniden pasta cila yaptım benekler çıktı..Yani aslında bazı sorunların nedeni bilinçssiz yapılan işlemler oluyor...Güzelim arabalarımızı bilinçsiz yıkamacılara veriyoruz çiziyorlar,valelere veiyoruz çarpıyorlar,arkadaşa veriyoruz bozuyorlar )) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201213 yıl comment_129743 Servis cozum bulmuyor Alper abi sen en iyisi gumus parlaticiyla sil Sabri gümüş parlatıcıyla silmekte çözüm değil bence,krom malzeme sonuçta açık havada bile olmamasına rağmen matlaşmış buda hangi kalitede malzeme kullandıklarını gösterir.Bunun cezasını ben değil o malzemeyi oraya koyan çekmeli.O yüzden değişim yoluna gidecem ama aceleside yok.Bu arada gümüş parlatıcıyı sürdükten sonra bu sefer malında arkasında durmayabilirler müşteri hatası diyerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201213 yıl comment_129746 Bende de var,ama hiç sorun diil,gidip bir gümüş parlatıcı krem aldım,sildim,çıktı matlıklar,parladı yeniden... ) Ya sen ne biçim bir adamsın anlamadımki.. Tampona oje sürersin, kafalığa parlatıcı sürersin.. Ne olacak senin bu halin be kardeşim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201213 yıl comment_129759 Sevndim senin adına. Kafalıklar koltuğa gömülü olabilirmi? Benimkiler bir karış yukarı kalkık durumda çünkü. bnmkilerde 1 karıs yukarda abi o sana denk gelmiş bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201213 yıl comment_129762 Ya sen ne biçim bir adamsın anlamadımki.. Tampona oje sürersin, kafalığa parlatıcı sürersin.. Ne olacak senin bu halin be kardeşim? Napalım işte,yokluğun gözü kör olsun yav...Eheheüüü....Ama o kromajlara gümüş parlatıcı sürün gerçekten çıkıyor beyler parıl parıl oluyor.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201213 yıl comment_129771 Evet bugün dikkat ettim benimkinde de var. Matlaşmış çok kötü olmuşlar. İlk bakımda değişmesini isterim. Yine olursa yine değiştirsinler. Yapacak birşey yok... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201213 yıl comment_130775 Bugün servise yolum düşünce bende gösterdim kafalık kromajlarını pek bir anlam veremediler.Garantiye ile değişime gidilecek bir kazaya kurban gitmesse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201213 yıl comment_130844 Değiştirin ama tekrar oluyor buna kökünden bir çözüm olması gerek, ben değiştirdim yine aynı oldu,bir daha değiştrmcem kalsın öyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201213 yıl comment_132109 Bugün servise yolum düşünce bende gösterdim kafalık kromajlarını pek bir anlam veremediler.Garantiye ile değişime gidilecek bir kazaya kurban gitmesse. Otasan değişimdense sorunu bir müddet ötölemeyi tercih etti,şimdilik kafalıklarda değişim yapılmayacak würth ün bi malzemesiyle parlatılacakmış.Bir kaç ay idare eder ama yine aynı problem oluşur bence.Gerçi aynı malzemeyi kullandıktan sonra değişiminde ceza kesmekten öte bir anlamıda yok açıkcası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132840 Kafalık kromajları parlatıldı şuan için iyi gözüküyor,gerisini zaman gösterecek. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın