Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201213 yıl comment_123847 http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2012-New-Ford-Focus-3-rear-Bumper-spoiler-decoration-trim-body-protector-guard-auto/649933909.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201213 yıl Yazar comment_123888 Soru yok almayı düşünen varsa bakarken gördüm paylaşayım istedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201213 yıl comment_123890 Alıştık soru ve sorunlara, her paylaşımda " eee problem nerde" diyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201213 yıl comment_123892 Soru yok almayı düşünen varsa bakarken gördüm paylaşayım istedim Alıştık soru ve sorunlara, her paylaşımda " eee problem nerde" diyoruz peki maksat sadece paylaşımsa "Arkadaşlar şöyle birşey gördüm, almak isteyen olursa buyursun" diye açıklama yazmak daha doğru değil mi? Sadece link koyunca buradan; 1- Arkadaşlar şöyle birşey buldum nasıl alayım mı? 2- Arkadaşlar adamlar şöyle birşey satıyor bence kaliteli/kalitesiz duruyor, fiyatı da pahalı/ucuz, nasıl iş bu? 3- Arkadaşlar şöyle birşey gördüm, almak isteyen olursa buyursun vs vs vs gibi anlamlar çıkarılabilir. o yüzden de sormak ihtiyacı doğuyor, paylaşımın amacı nedir diye.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201213 yıl comment_123897 Ben bir soru sorayım madem bu parçayı yada buna benzer bir parçayı türkiyede hatta izmirde bulmak mümkünmüdür acep Ekim 4, 201213 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201213 yıl comment_123898 Ford orijinal parça satıyor buna benzer kit... Onlara bak birde tabi tuzlu olur biraz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201213 yıl comment_123900 Ford orijinal parça satıyor buna benzer kit... Onlara bak birde tabi tuzlu olur biraz Onları biliyorum hatta sanırım daha önce Aydın arkastakinin fotolarını paylaşmıştı fakat çok tuzluydu diye hatırlıyorum. Burda veya istanbulda hem arkastakinden farklı hemde daha uygun fiyatlı bir şeyler bulamazmıyız. Çünki acayip derecede yakışıyor hatchback araçlara öyle yada böyle zaman içinde mutlaka buna benzer bir şey taktırıcam aracıma. Senin aklında dursun yakup istanbulda böyle uygun fiyatlı bir şey görürsen mutlaka bana haber et sana zahmet Ekim 4, 201213 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201213 yıl comment_123902 Diğer bir konuda Cem Bey paylaşmıştı bu sabah. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın