Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

i40 görücüye çıktı!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ben şu anki fiyatlarla F3 ile i40 karşılaştırıyorum ama fiyat konusunda

Yanıtlama zamanı:

keşke f3 bu olsaydı demiştim ilk gördügümde .....bakalım gelsin....yeni imaj...neler katıcak bazı arabalar ugursuzdur opelin vectrası renonun lagunası huyndaininde elantrası naptı etti cıksss olmadı bakalım bu defa şeytanın bacagını kırabilecekmi.....

Yanıtlama zamanı:

keşke f3 bu olsaydı demiştim ilk gördügümde .....bakalım gelsin....yeni imaj...neler katıcak bazı arabalar ugursuzdur opelin vectrası renonun lagunası huyndaininde elantrası naptı etti cıksss olmadı bakalım bu defa şeytanın bacagını kırabilecekmi.....

Doğrusun kanka,hele laguna oldu makara..Ben önünü pek beğenmedim 140 ın özellikle ön panjuru..Ama arkası güzel... :)

Yanıtlama zamanı:

Doğrusun kanka,hele laguna oldu makara..Ben önünü pek beğenmedim 140 ın özellikle ön panjuru..Ama arkası güzel... :)

Aynen banada öyle geldi, önü üst sınıf bi araç gibi durmuyor ama arkası güzel gerçekten.

Yanıtlama zamanı:

arkadan imprezaya benziyor :)

ne biliyim beyler ben hyundai hep soğuk bakmışımdır bana çok soğuk geliyorlar :S

Yanıtlama zamanı:

Şekli şemali güzel, ama hyundai de gözümle görüp ellerimle yoklayıp sürmedikçe birşey diyemiyorum.

Blue de şekil olarak çok güzel ama kalitesizlik paçalarından akıyor, böylesine uydurma işçilik malzeme olamaz.

Neyse gelsinde hem fiyat belli olur hem aracın kalitesi.

Ama hiç olmazsa dizaynda çağ atladı hyundai kia grubu darısı iğrenç renaultların başına.

Yanıtlama zamanı:

İçi nasıl abi :smiley2k:

İçi Cıncık gibi...Mis mis,insanın her cm2 sine sahip olası geliyor,ama kalitesini birde yakın temasla ölçmek lazım... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bakalım abi hele bi gelsinde :D

Fiyatına kalitesine sorun çıkarma yüzdesine bir bakalım :D

Yanıtlama zamanı:

Bu aracın direksiyon simidinde bile ısıtma var :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.