Hakan Ateş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 detaylı bir kaç fotoğraf daha var mı?? bende 50mm düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 detaylı bir kaç fotoğraf daha var mı?? bende 50mm düşünüyorum henüz yok malum havalar kötü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Ateş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 henüz yok malum havalar kötü elinde ne varsa artık paylaşabilir misin?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Dilekoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 malesef yok çakmaları değil de, orjinallerinin 2. elini seçenek olarak düşünmek mantıklı mıdır sizce? malın güvenilir olup olmadığını nasıl anlarız.. sıfır ürün için bi 150 200 tl daha gerekecek bana yayı ikinci elde alırken ısıtılıp ısıtılmadığına ve kesilip kesilmediğine dikkat etmek lazım ben gecen hafta eicbach 5cm sportline aldım istediğim gibi düşürmedi önden 1 arkadan 2 bakla kestirdim su an super bakan bi daha bakıo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Dilekoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 arkadaşlar merhaba 5cm eicbach sportline.....Önden 1 arkadan 2 bakla kesilmiş haliyle sürüngen karşınızda....yorum ve fikirlerinizi bekliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 (düzenlendi) arkadaşlar merhaba 5cm eicbach sportline.....Önden 1 arkadan 2 bakla kesilmiş haliyle sürüngen karşınızda aldığınız spor yayları kestirdiniz , doğrumu anladım ? görüntü olarak çok güzel , yanlız allah korusun bu haliyle yoldan koptuğu vakit toparlamak imkansız ... yağmurlu havalarda filan dikkat ... virajda ve frenajda çok esnemek dezavantaj olsada , hiç esnememekte büyük dezavantajdır ... bu arada, bu hali ile amartisörlerde , yakın vadede işlevini kaybeder ... Aralık 27, 2012 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Dilekoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 evet spor yayları kestirdim mantık olarak sizin dediklerinize katılmakla birlikte yanlışta olsa bundan once farklı arabalara bu sekilde uyguladım bir sorun yaşamadım insallah bunda da yasamamak dileğiyle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 brirleri var mı orada Onur sana atmış olduğum msj , yorumlarını bekliyoruz... : onur merhaba.Uzun zamandır yay almak vardı fikrimde senin konun gözüme çarptı sende sanırım biraz araştırma sonucu almışsın aldıktan sonra ki farklılıkların neler sorun yaşıyormusun ? Konunun altına aynı yazıyı yazıyorum oraya yazarsan herkes okumuş olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Onur sana atmış olduğum msj , yorumlarını bekliyoruz... : onur merhaba.Uzun zamandır yay almak vardı fikrimde senin konun gözüme çarptı sende sanırım biraz araştırma sonucu almışsın aldıktan sonra ki farklılıkların neler sorun yaşıyormusun ? Konunun altına aynı yazıyı yazıyorum oraya yazarsan herkes okumuş olur merhabalar.. ürün eibach pro kit 3.5 mm.... görsel olarak; kafadan düşüklüğü epey bir tatmin edici oldu bu kadar beklemiyordum tam kararında fakat arkalar neredeyse hiç düşmedi denebilir... fonksiyon açısından; arabayı yatırmak zorlaştı.... virajlara kendimi bile yan cama yapıştıracak sertliklerde girebiliyorum.. tık demedi şu ana kadar.... yol tutuş focuslarda zaten ortada... eibach 3.5 + bridgestone turanza er300 eklenince zemin kuru ise bir miktar işin ucunu kaçırabiliyorum... her sabah okula giderken eskişehir yolu ufak bir miktar atraksiyona maruz kalıyor.. ki yanlış birşey farkındayım elimden geldiğince ergenleşmemeye çalışıyorum direksiyon başında... konfor; ya açıkçası pek değişmedi.. montajdan hemen sonraki kısa bir dönemde oldukça sekecek araba zamanla oturuyor fark çok azalıyor oem yaylara göre... yaylardan sonra yaşadığım tek problem z rotları oldu... yayların etkisi var mı yoksa zaten olacağı mı varmış bilmiyorum bilenler yazar.. onun dışında ekleyebileceğim bir tek yere yaklaştıkça amortisöre binen yükün artması olayı var... amortisörün ömrünü bir miktar kısaltıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 (düzenlendi) 5cm eicbach sportline.....Önden 1 arkadan 2 bakla kesilmiş haliyle sürüngen karşınızda....yorum ve fikirlerinizi bekliyorum... Allah akıl fikir versin... Sürünmeye devam! Aralık 29, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zekeriya G. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 eibach pro kit 3.5 mm.. Benimde kafamdaki soru buydu aslında. Şuan 09 focus titanuım sedan aracım var. Kışlıkları orjinal jantta bırakıp yazlıklar için yeni bir jant almayı düşünüyorum. Bu yayı bende kullanırsam 17 inç jant mı almam lazım ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 eibach pro kit 3.5 mm.. Benimde kafamdaki soru buydu aslında. Şuan 09 focus titanuım sedan aracım var. Kışlıkları orjinal jantta bırakıp yazlıklar için yeni bir jant almayı düşünüyorum. Bu yayı bende kullanırsam 17 inç jant mı almam lazım ??? Hayır gerekmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zekeriya G. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Hayır gerekmez Aslında sorum şuydu : Nasıl olsa bir jant alaçağım. Sizce eibach pro kit 3.5 mm. bu yaydan sonra 16 inç jant mı daha iyi olur 17 inç jant mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Aslında sorum şuydu : Nasıl olsa bir jant alaçağım. Sizce eibach pro kit 3.5 mm. bu yaydan sonra 16 inç jant mı daha iyi olur 17 inç jant mı ? Büyüdükçe hoşluk artar bence tabi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 17 kesinlikle daha iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap