Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focusuma Spor Yay Tavsiye

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

http://www.srkstore....2011,PR-71.html

peki buna ne diyorsun :) resimdeki ambalaj farklı duruyor ama ürün kodu aynı

Fotoya çok takılma, önemli olan dmotoruna uygun olanı bulman..Motorunu unuttum, profil altına girmemişsin :)

dizelse dizele uygun almayı unutma

• Yanıt 45
  • Görüntüleme 14,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tek seçenek düşünürüm: Eibach ProKit Ürün Kodu: E10-35-016-01-22 30 mm alçaltır, görüntü ile işlev arasındaki en uygun dengeyi sağlar, başını ağrıtmaz. Çakmaları çokca var, güvenilir yerden doğru

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Lastik seçimi doğru ise leylek olmaz canım yükseklik aynı oluyor sadece ruhsal bir yükseklik olur

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ankara'da direkt satan vardır illaki..

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

benzinli... sanırım 372 tl ye en uygunu bu olucak.. gerçi linkde benzinli diye yazmıyor ama E10-35-016-01-22 kısmı aynı

Yanıtlama zamanı:

benzinli... sanırım 372 tl ye en uygunu bu olucak.. gerçi linkde benzinli diye yazmıyor ama E10-35-016-01-22 kısmı aynı

Onur ürünler farklı ama;

ilk ikisi 30 mm

üçüncüsü 35 mm

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Onur ürünler farklı ama;

ilk ikisi 30 mm

üçüncüsü 35 mm

evet açıklamalarda öyle yazıyor... keşke daha detaylı daha net ilanlar koysalar...

Yanıtlama zamanı:

2008 model makyajsız kasa 1.6 collection sedan aracım var modifiye hastasıyım ama bi türlü bişeyler yapmaya cesaret edemiyorum. Özel nedenlerle abartılı modifiye yapamıyorum. Neler yapabilirim ve parça tavsiyelerinizi yazabilirseniz sevinirim.

Yanıtlama zamanı:

2008 model makyajsız kasa 1.6 collection sedan aracım var modifiye hastasıyım ama bi türlü bişeyler yapmaya cesaret edemiyorum. Özel nedenlerle abartılı modifiye yapamıyorum. Neler yapabilirim ve parça tavsiyelerinizi yazabilirseniz sevinirim.

Bir şey yapamadığınıza göre ancak hastalık hastası olabilirsiniz bu durumda, gerçek hasta değil :)

Modifiye işi o kadar zevk bağımlı ki genel geçer tavsiyeler abes olur.

Yanıtlama zamanı:

Bir şey yapamadığınıza göre ancak hastalık hastası olabilirsiniz bu durumda, gerçek hasta değil :)

Modifiye işi o kadar zevk bağımlı ki genel geçer tavsiyeler abes olur.

aslında dediğiniz gibi hastalık hastası olabilirim ama çok hoşuma gidiyor arabaları görünce benim arabam neden böyle değil diye geçiriyorum aklımdan istiyorum yapamıyorum bide ince bi ayrıntı bulunduğum bölge itibariyle bu işleri profesyonel yapabilecek bi ekip olmadığından cesaret edemiyorum..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

eibach 3.5 pro kit... düşüklüğü nasıl sizce arka taraf biraz basmadı gibi geldi :wacko:

fotoraf0008r.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

brirleri var mı orada :(

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

zamanla biraz daha oturur ... gayet yeterli bence

ne kadar bir zaman alır ki oturması... teşekkür ederim ayrıca yorumunuz için...

Yanıtlama zamanı:

ne kadar bir zaman alır ki oturması... teşekkür ederim ayrıca yorumunuz için...

Bence de yeterli, arkaya iki kişi oturt o zaman oturur.

Ayrıca arkanın biraz yüksek olması kalkış anında arkaya yığılmayı azaltacağı için istenen bir durum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkür ederim bir problem olmadığını öğrenmek içimi rahatlattı..yardım ettiğiniz için de sizlere çok teşekkür ederim :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.