Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201313 yıl comment_179033 Adrenalin iyidir... verilmiş sadakan varmış. Sormayın Hocam hemde çok iyidir , gerçekten de verilmiş sadakam varmış ki halen bu şekilde atlattığıma şükrediyorum. Volvo c30/s40/v50 lerde de tesisat hazır.Direksiyona tuşlar takılıyor.Fakat yinede aktif olmuyor.Tuşlar 250 lira civarı.Volvo'nun yazılımını atmadan aktif olmuyor ve Volvo harici başka kimse yazılım atamıyor.Bu yazılımda 650 lira civarı. Aynı şekilde araca bluetooth,usb,blis eklenebiliyor. Yeni s60 larda ise eklenebilirlik daha fazla. Mesela orijinal DVD,geri dönüş kamerası,orjinal park sensörleri gibi aksesuarlar donanımlar eklenebiliyor orijinal olduğu taktirde.Ve bu donanımları aktif hale getirmek için servislerde bulunan online Volvo diagnostic programına (Vida) servisin ödeme yapması gerekiyor. Yine benzer şekilde standart olarak far anahtarından kapalı konuma getirseniz bil sürekli yanan kısa hüzmeleri sadece Vida'dan devre dışı bırakılabiliyor yazılımla.Buda 75 TL civarı. Bu ücretleri yetkili servis işçilik olarak almıyor,Volvo genel merkezine gönderilmek üzere müşteriden alınıyor Bence o kamera varsa ki benim aracımda var hatta tesisatı bile var gidiyor kablo,kol ve yazılımla iş çözülür.Tabi iş yazılımda bitiyor. Şase numarasına göre pcm güncellemeleri olduğundan atılamayabilir.Tabi gövde kontrol modülünüde değişmek gerekebilir. Ucuz kurtulmuşsunuz :S Bende bazen rüyamda inna'ya sarılırken görüyorum kendimi. Sonra oha imkansız kalk lan diyip uyanıyorum. Buna benzettim İlahi sende insan senin gördüğün rüyadan elbette uyanmak istemez , benim gördüğümde ise bilakis tam tersine uyumamak en iyisi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201313 yıl comment_179049 Parça ekle yazılımdan aktif et son derece olası. Puntoya CC konusunda epeyce uğraştık semalarını çıkarttık ettik. Ama yazılımdan aktivasyonu çözemedik servisin yazilimlariyla. Sonra biri çinlilerin bi programını buldu kolu tak aktif et CC hazır. Bazı arabalarda kola kadar soket bile hazır... Ama focusun tesisatı standart değil, X pakette ambians ışıklarına gelen tesisat ve on farlara gelen tesisat sadece gerektiği kadar var. Ama mertol abide fara tüm kablolar geliyordu. Kartaş açıldığında Ankara'da olursam bol bol kurcalariz bu tıp seyleri Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201610 yıl comment_344239 konuyu hortlatayım? titaniumlarda altyapı var mı yok mu acaba? burada yazılanlardan bir sonuca varamadım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201610 yıl comment_344240 12 dakika önce, Hakan K said: konuyu hortlatayım? titaniumlarda altyapı var mı yok mu acaba? burada yazılanlardan bir sonuca varamadım? Hangi Titanium? aktif şehir içi güvenlik sistemine sahip araçlarda en azından kutu var Alt yapı sayılır sanırsam İçerde ekran lazım, sol sinyal kolu değişmesi lazım. Ek olarak direksiyonda ek motor varsa o eklenecek. Kamera zaten şart. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201610 yıl comment_344241 titanium x evet. yol bilgisayarında LS Safety var. aktif şehiriçi güvenlik sistemi. otomatik park için direksiyonu çeviren motor rahatça titretir bencede.. ekran ise küçük olanı var. tft ekranı henüz bulamadım. bulabileceğim yer öneriniz var mı? (dizel için) erol oto ya sordum yok dedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201610 yıl comment_344243 6 dakika önce, Hakan K said: titanium x evet. yol bilgisayarında LS Safety var. aktif şehiriçi güvenlik sistemi. otomatik park için direksiyonu çeviren motor rahatça titretir bencede.. ekran ise küçük olanı var. tft ekranı henüz bulamadım. bulabileceğim yer öneriniz var mı? (dizel için) erol oto ya sordum yok dedi. Maalesef benim şuan bildiğim yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201610 yıl comment_344266 3 saat önce, Hakan K said: konuyu hortlatayım? titaniumlarda altyapı var mı yok mu acaba? burada yazılanlardan bir sonuca varamadım? bana göre altyapıdan kasıt tesisattır, yani sonradan bir şey eklemenin en kritik noktası tesisat. Onun haricinde gereken donanımlar alınıp yerine takılıyor bir zorluğu yok olay paraya bakıyor. Birde yazılım işi var ki zaten en basiti. Benim gördüğüm kadarıyla ford tesisat konusunda pek tutarlı değil, yani mesela bazı araçlarda xenon tesisatı var (ki trend gördüm bu şekilde) ama çoğunda yok. O yüzden bu soruya net bir cevap vermek mümkün değil, sökülüp bakılması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201610 yıl comment_344268 kamera dışında nasıl bir altyapı tesisatı olduğunu nereden öğrenebiliriz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344277 1 saat önce, Ozan Kar said: O yüzden bu soruya net bir cevap vermek mümkün değil, sökülüp bakılması lazım. Yazmıştım. @Hakan K. Sisteme ait şemaları inceleyerek nerede ne olduğunu çıkartmanız daha sonra da bunlardan nelere ihtiyacınız olduğuna bakmanız lazım. Diğer araçlar örnek olabilir tabi ki, yani benim aracımda tesisatın var olması sizde de olabileceğini gösterir ancak dediğim gibi kesinlik yok. Emin olmak için söküp bakmak zorundasınız. Hatta bu tip ekstra tesisat soketleri genelde gizli saklı oluyor dikkatli bakmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20179 yıl comment_414412 Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bu işin sonucu noldu arkadaş ekletebildimi bende ekletmeyi düşünüyorum çünkü birde şu yokuş kalkış desteğini ankarada bana yardım edebilecek bir arkadaş varmı? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın