Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201213 yıl comment_118206 arkadaşlar otomatik park sistemini daha 1 kez kullanabildim.bazen park yeri varken bile yeri bulamıyor araç.yoksa ben mi bulduramıyorum.tam anlamıyla nasıl olacak bu iş birisi anlatabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201213 yıl Solution comment_118210 Açık detaylı konularımız aşağıdaki gibi, forum arama motoru ile daha fazlasına ulaşabilirsiniz Özetle 1.2 kat boşluk ve yakınlığa dikkat. Uzak kalmayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201213 yıl comment_133062 Fazlasıyla memnunum. Park yeri aradığımda veya otm. park başladığında hızım yüksekse "Hızı düşürün uyarısı" na kadar ekranda yazıyor. araç boyunun 1,2 katına kadar park edebiliyor. Bazen gözüm kesmediği yerlerde bile park edebilmesi çok keyifli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201213 yıl comment_133090 mümkün olduğunca yavaş ilerletin arabayı boyut olarak uygun ise mutlaka yeri bulacaktır. hızlı hareket edince bulup iptal etmesi çok anlık olduğu için anlayamıyor bazen insan. otomatik park ederken, eğer arasına park edeceğiniz araçlar arasında boyut farkı (örneğin biri a sınıfı, biri c sınıfı) var ise ve/veya araçlar kaldırıma sıfır park etmiş ise, otomatik park sırasında arka teker kaldırıma çarpıyor o noktadan sonra otomatik parkı iptal edip kendiniz park etmek zorunda kalıyorsunuz. demek istediğim park ederken de oldukça yavaş kullanın zira kaldırma çıkabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201213 yıl comment_133581 evet bir keresinde arkada kamyon, önde binek araç vardı. park yerini buldu ama direksiyon manevrasını yaparken kamyona çarpıyordu. sensörler kamyonun alt tarafını taradığından ilerlemek istedi ancak benim aracın arka cam kısmı kamyona temas edecekti durdurmasaydım. neticede araç kendisi park etsede kontrolü bırakmamak lazım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201213 yıl comment_133616 evet bir keresinde arkada kamyon, önde binek araç vardı. park yerini buldu ama direksiyon manevrasını yaparken kamyona çarpıyordu. sensörler kamyonun alt tarafını taradığından ilerlemek istedi ancak benim aracın arka cam kısmı kamyona temas edecekti durdurmasaydım. neticede araç kendisi park etsede kontrolü bırakmamak lazım... Zaten servisten aracı teslim ederlerken otomatik park ve otomatik frenleme sistemine pek güvenmeyin dedi adam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201213 yıl comment_133617 Zaten servisten aracı teslim ederlerken otomatik park ve otomatik frenleme sistemine pek güvenmeyin dedi adam. ilginç ASG bana çok anlamsız geliyordu 30km/s hız altı ve 15km/s fark limiti nedeniyle ama geçenlerde devreye girdi, bence gereksiz girdi gerçi Otomatik parkın ise benden daha kötü park ettiğini düşünüyorum, kullanmıyorum ama park sensörleri iyi. corolladaki cenmax kadar iyi değil ama iyi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201213 yıl comment_133618 ilginç ASG bana çok anlamsız geliyordu 30km/s hız altı ve 15km/s fark limiti nedeniyle ama geçenlerde devreye girdi, bence gereksiz girdi gerçi Otomatik parkın ise benden daha kötü park ettiğini düşünüyorum, kullanmıyorum ama park sensörleri iyi. corolladaki cenmax kadar iyi değil ama iyi ben oto parkı sadece hava atmak için kullanıyorum.tabi ardından gelen gaza frene basıyor musun sorularından bunalıyorum:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201213 yıl comment_135328 Benim araç ilk başlarda sorunsuz buluyordu son 3-4 denemedir otomatik parkı kullanamıyorum. Bulamıyor yeri. Dolayısıyla ben park ediyorum... Uygun bir zaman bulsam tenha yerde deneyeceğim tekrar ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201213 yıl comment_135329 Benim araç ilk başlarda sorunsuz buluyordu son 3-4 denemedir otomatik parkı kullanamıyorum. Bulamıyor yeri. Dolayısıyla ben park ediyorum... Uygun bir zaman bulsam tenha yerde deneyeceğim tekrar ... Yakın git biraz, belki boy yetmiyor ? edit: düğmeye basıyon değil mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201213 yıl comment_135330 Yakın git biraz, belki boy yetmiyor ? edit: düğmeye basıyon değil mi Yakın gidiyorum, yavaş gidiyorum ve tabiki düğmeye basıyorum edit: ben bile girebiliyorsam boy yetiyordur Kasım 24, 201213 yıl Ahmet A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201213 yıl comment_135331 Benim de düğmeye basmam ile park yeri bulundu, ileri sürün diye ekranda yazı yazıyor, ancak park yeri falan yok ortada. Sistem tırt çıktı, ben kendim park ediyorum artık. Zaten park etmesi için değil de park sensörleri için almıştım ben o paketi :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 201213 yıl comment_135451 Çok sık olmamakla birlikte nadirende olsa kendi kendine park edecek yere geldiğimdede bu kezde sistemi kullanmayı unutuyorum...Evet bende sadece şu durumda sensör olarak kullanıyorum...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 201213 yıl comment_135453 Benim de düğmeye basmam ile park yeri bulundu, ileri sürün diye ekranda yazı yazıyor, ancak park yeri falan yok ortada. Sistem tırt çıktı, ben kendim park ediyorum artık. Zaten park etmesi için değil de park sensörleri için almıştım ben o paketi :) Aynısını bende yaşıyorum basar basmaz bazen R'ye al diyor Ama sensörler iyi iş görüyor.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın