Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Otomtk. Park Sist.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar otomatik park sistemini daha 1 kez kullanabildim.bazen park yeri varken bile yeri bulamıyor araç.yoksa ben mi bulduramıyorum.tam anlamıyla nasıl olacak bu iş birisi anlatabilir mi?

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Açık detaylı konularımız aşağıdaki gibi, forum arama motoru ile daha fazlasına ulaşabilirsiniz

Özetle 1.2 kat boşluk ve yakınlığa dikkat. Uzak kalmayın.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Fazlasıyla memnunum. Park yeri aradığımda veya otm. park başladığında hızım yüksekse "Hızı düşürün uyarısı" na kadar ekranda yazıyor. araç boyunun 1,2 katına kadar park edebiliyor. Bazen gözüm kesmediği yerlerde bile park edebilmesi çok keyifli.

Yanıtlama zamanı:

mümkün olduğunca yavaş ilerletin arabayı boyut olarak uygun ise mutlaka yeri bulacaktır. hızlı hareket edince bulup iptal etmesi çok anlık olduğu için anlayamıyor bazen insan.

otomatik park ederken, eğer arasına park edeceğiniz araçlar arasında boyut farkı (örneğin biri a sınıfı, biri c sınıfı) var ise ve/veya araçlar kaldırıma sıfır park etmiş ise, otomatik park sırasında arka teker kaldırıma çarpıyor o noktadan sonra otomatik parkı iptal edip kendiniz park etmek zorunda kalıyorsunuz. demek istediğim park ederken de oldukça yavaş kullanın zira kaldırma çıkabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

evet bir keresinde arkada kamyon, önde binek araç vardı. park yerini buldu ama direksiyon manevrasını yaparken kamyona çarpıyordu. sensörler kamyonun alt tarafını taradığından ilerlemek istedi ancak benim aracın arka cam kısmı kamyona temas edecekti durdurmasaydım. neticede araç kendisi park etsede kontrolü bırakmamak lazım...

Yanıtlama zamanı:

evet bir keresinde arkada kamyon, önde binek araç vardı. park yerini buldu ama direksiyon manevrasını yaparken kamyona çarpıyordu. sensörler kamyonun alt tarafını taradığından ilerlemek istedi ancak benim aracın arka cam kısmı kamyona temas edecekti durdurmasaydım. neticede araç kendisi park etsede kontrolü bırakmamak lazım...

Zaten servisten aracı teslim ederlerken otomatik park ve otomatik frenleme sistemine pek güvenmeyin dedi adam.:)

Yanıtlama zamanı:

Zaten servisten aracı teslim ederlerken otomatik park ve otomatik frenleme sistemine pek güvenmeyin dedi adam. :)

ilginç :)

ASG bana çok anlamsız geliyordu 30km/s hız altı ve 15km/s fark limiti nedeniyle ama geçenlerde devreye girdi, bence gereksiz girdi gerçi :D

Otomatik parkın ise benden daha kötü park ettiğini düşünüyorum, kullanmıyorum ama park sensörleri iyi. corolladaki cenmax kadar iyi değil ama iyi :)

Yanıtlama zamanı:

ilginç :)

ASG bana çok anlamsız geliyordu 30km/s hız altı ve 15km/s fark limiti nedeniyle ama geçenlerde devreye girdi, bence gereksiz girdi gerçi :D

Otomatik parkın ise benden daha kötü park ettiğini düşünüyorum, kullanmıyorum ama park sensörleri iyi. corolladaki cenmax kadar iyi değil ama iyi :)

ben oto parkı sadece hava atmak için kullanıyorum.tabi ardından gelen gaza frene basıyor musun sorularından bunalıyorum:)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benim araç ilk başlarda sorunsuz buluyordu son 3-4 denemedir otomatik parkı kullanamıyorum. Bulamıyor yeri. Dolayısıyla ben park ediyorum...

Uygun bir zaman bulsam tenha yerde deneyeceğim tekrar ...

Yanıtlama zamanı:

Benim araç ilk başlarda sorunsuz buluyordu son 3-4 denemedir otomatik parkı kullanamıyorum. Bulamıyor yeri. Dolayısıyla ben park ediyorum...

Uygun bir zaman bulsam tenha yerde deneyeceğim tekrar ...

Yakın git biraz, belki boy yetmiyor ?

edit: düğmeye basıyon değil mi :P

Yanıtlama zamanı:

Yakın git biraz, belki boy yetmiyor ?

edit: düğmeye basıyon değil mi :P

Yakın gidiyorum, yavaş gidiyorum ve tabiki düğmeye basıyorum :)

edit: ben bile girebiliyorsam boy yetiyordur :D

Ahmet A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Benim de düğmeye basmam ile park yeri bulundu, ileri sürün diye ekranda yazı yazıyor, ancak park yeri falan yok ortada.

Sistem tırt çıktı, ben kendim park ediyorum artık. Zaten park etmesi için değil de park sensörleri için almıştım ben o paketi :) :)

Yanıtlama zamanı:

Çok sık olmamakla birlikte nadirende olsa kendi kendine park edecek yere geldiğimdede bu kezde sistemi kullanmayı unutuyorum...Evet bende sadece şu durumda sensör olarak kullanıyorum......

Yanıtlama zamanı:

Benim de düğmeye basmam ile park yeri bulundu, ileri sürün diye ekranda yazı yazıyor, ancak park yeri falan yok ortada.

Sistem tırt çıktı, ben kendim park ediyorum artık. Zaten park etmesi için değil de park sensörleri için almıştım ben o paketi :) :)

Aynısını bende yaşıyorum basar basmaz bazen R'ye al diyor :D

Ama sensörler iyi iş görüyor.... :yeah:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.