Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ankara Yetkili Servis Önerisi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

Araç 1900 km oldu servise götürüp sağını solunu kontrol ettirmek istiyorum

hangi servise gitmemi önerirsiniz.

Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

ben ankara tur otodan çok memnunum. hem ilği olsun hem ustaaların araç hakkındaki bilğisi olsun beni tatmin etti.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ben ankara tur otodan çok memnunum. hem ilği olsun hem ustaaların araç hakkındaki bilğisi olsun beni tatmin etti.

Teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Açıkcası bende aracı aldığım yer olmasındanmıdır yoksa genel ilgilerimi bilemiyorum ama şuana kadar iyiler...Evet Tur dan bahsediyorum....Bugün Ümit de aracını bakıma götüreceğini yazmış.....

Yanıtlama zamanı:

Evet şu an Ankaradayım, saat 10:30 da randevum var. baalım bize karşı nasıl davranacaklar. detsayları buradan paylaşırım. yaptırmam gereken neler var ayrıca yardımcı olursanız sevinirim.

Yanıtlama zamanı:

Evet şu an Ankaradayım, saat 10:30 da randevum var. baalım bize karşı nasıl davranacaklar. detsayları buradan paylaşırım. yaptırmam gereken neler var ayrıca yardımcı olursanız sevinirim.

Ümit hastayı en iyi doktor anlar, bırak ellerine :D sen çayını kahveni iç bizim reklamı yap :)

Yanıtlama zamanı:

Ümit hastayı en iyi doktor anlar, bırak ellerine :D sen çayını kahveni iç bizim reklamı yap :)

Sağolsunlar, iyi davrandılar, bence hoş karşılandık, fakat asıl reklamı Bekir bey yapmış, sağolsun, 10:30 da servise gelmiş, benimle tanışmak için ama, bu gün Ankara'da heryer kapalıydı, yol yapımı, eylem hepsi bizi buldu, servise vardığımızda saat 12 ydi. Bekir bey de beklemiş, tabi ne kadar beklesin, gitmek zorunda kalmış, girdiğimde servis görevlisi bayan arkadaş notunu ve selamını iletti.

Daha hoş olan olaysa benimle aynı saate Ümit adında başka birisi randevu almış ve Bekir bey onunla tanışmaya çalışmış, Ben forumdan Bekir, adam çıkartamadım falan :D neyse sağolsun, bizim de kusurumuza bakmasın, Ankara'nın yabancısıyız, bir de şansızlık, tanışmak nasip olmadı. Kendisine teşekkür ediyorum, hem forum adına, hem kendi adıma.

Yanıtlama zamanı:

Yok valla uyanmasına uyandım da, işte yollar gerçekten çok kötüydü, navigasyona göre gidiyoruz, bir yere gelince ya yol yapımı var, ya eylem, dönüyorsun mecburi istikamet tam ters yön, en son bir taksiciye sorduk, onun sayesine bulduk.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Gordion AVM'nin karşısında Ağaçlı Otomotiv var, peugeot fiat ford bir arada. ORAYA GİTMEYİN DE, NEREYE GİDERSENİZ GİDİN...

Yanıtlama zamanı:

Gordion AVM'nin karşısında Ağaçlı Otomotiv var, peugeot fiat ford bir arada. ORAYA GİTMEYİN DE, NEREYE GİDERSENİZ GİDİN...

:kıhkıh: :kıhkıh:

Niye olduğunu da açıklarsanız ben oraya gidiyorum genelde randevulu gittiğimde çok sıkıntı çıkartmadılar henüz.

Yanıtlama zamanı:

:kıhkıh: :kıhkıh:

Niye olduğunu da açıklarsanız ben oraya gidiyorum genelde randevulu gittiğimde çok sıkıntı çıkartmadılar henüz.

Kardeşim bi park sensörü sattılar bana, orjinal olsun dedim bi park sensörüne 180 lira verdim. alet kendi kendine ötüyor. Servise geri götürüyorum 6 saat sonra veririz diyorlar. Ford merkeze şikayet ettim sonra yarım saat içinde veririz dediler 3 gün gittim geldim ama, yanıma kar kaldı. Sensörün 1 gözünü değiştiler. 1 hafta sonra öbür sensör kendi kendine ötmeye başladı. Yaklaşırken hiç ötmüyor bazen, bi kere dokundum onun yüzünden. Şimdi arıyorum buraya bi gelin de bakarız deyip sallıyorlar, sensör 2-3 günde bir bozuk çalışıyor oraya gidince düzgün çalışacak, laf edecekler, sinirim bozulacak 12 km yol git git gel işin yoksa...

Ayrıca bakımdan alalım 4000 km oldu yağ değişim uyarısı veriyor araç.Ders arasında gidebilirsem Salı günü gideceğim yine, bakalım ne olacak.

Yanıtlama zamanı:

Kardeşim bi park sensörü sattılar bana, orjinal olsun dedim bi park sensörüne 180 lira verdim. alet kendi kendine ötüyor. Servise geri götürüyorum 6 saat sonra veririz diyorlar. Ford merkeze şikayet ettim sonra yarım saat içinde veririz dediler 3 gün gittim geldim ama, yanıma kar kaldı. Sensörün 1 gözünü değiştiler. 1 hafta sonra öbür sensör kendi kendine ötmeye başladı. Yaklaşırken hiç ötmüyor bazen, bi kere dokundum onun yüzünden. Şimdi arıyorum buraya bi gelin de bakarız deyip sallıyorlar, sensör 2-3 günde bir bozuk çalışıyor oraya gidince düzgün çalışacak, laf edecekler, sinirim bozulacak 12 km yol git git gel işin yoksa...

Ayrıca bakımdan alalım 4000 km oldu yağ değişim uyarısı veriyor araç.Ders arasında gidebilirsem Salı günü gideceğim yine, bakalım ne olacak.

Sıkıntılıymış gerçekten. Sanırsam orası şirketlere ve birkaç kamu kurumuna da hizmet verdiğinden biraz daha rahat hareket etmekteler sabit gelirleri olduğu için. Umarım probleminizi hallederler.

Yanıtlama zamanı:

ağaçlı mı? =) fiatım varken çok çektim, biladerin fiatı var hala çekiyor.... aman uzaK durun :)

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ankarada ikamet eden yada araçlarini bakim icin ankaraya getiren abilerim, arkadaslarim, kardeslerim yaşadiğiniz tecrubelere istinaden önerebileceğiniz yada önermeyeceğiniz yetkili servisleri nedenleri ile birlikte paylaşirsaniz faydali olacağini düşünüyorum.

Not: forumda araştirma yaptim fakat tek başlik altinda bulamadim. Paylasimlari tek başlik altinda toplama amaciyla actim konuyu.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.