Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201510 yıl comment_323340 Ben tandogan turotoyada tanotoyoda gittim ikisindende memnun kaldim isterseniz tanidik ustalarda var arabayla ilgilenirler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201510 yıl comment_323346 C.tesi gunu bi servise gitmem gerekli ama karar veremedim hangisi olsa diye. Genellikle turoto uzerinde olumlu yorumlar var. Bakim icin degilde kapi fitili ve arac altindan bagaj kapagini kapatinca ses geliyor ona baktirmak icin gitmeyi dusunuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201510 yıl comment_323355 C.tesi gunu bi servise gitmem gerekli ama karar veremedim hangisi olsa diye. Genellikle turoto uzerinde olumlu yorumlar var. Bakim icin degilde kapi fitili ve arac altindan bagaj kapagini kapatinca ses geliyor ona baktirmak icin gitmeyi dusunuyorum. Tan otoya git.Servise girişte sağda Fatih var servis danışmanı. Selamımı söylersin benim de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201510 yıl comment_323371 Ben de tur dan aracımı almıştım, bakım fiyatları da iyiydi ama bu geçen cumartesi tan bakım için daha iyi fiyat verdi bakımı Orda yaptırdım.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın