Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aklimdaki Sorular Ve Arac Secimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

İki gün önce direksiyonuna oturdum budur dedim :) Bugün gidip sipariş geçebilirim araç ekim başı teslim ediliyor :kıhkıh:

38.000 gerçekten çok uygun yakıtı hesaplıyorum çok yaksa bile hala daha avantajlı... Bi kaç sene bunu kullanıp forda dönmekte var...

Yakup okumasın bunları :D

Ahmetim eğer ön sipariş de bir fiyat avantajı yoksa aracı görmeden alma istersen....(şu boya değerleri,çizik ezik v.b.)

• Yanıt 49
  • Görüntüleme 7,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Madem öğrencisin ve yakıt kısıtın var o zaman niye b sınıfı bakmıyorsun mesala Yeni Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel ‐ 75 HP (Euro 5) 15" Alaşım 39 tl. Fiesta Trend 1.4 Tdci 70 ps 37,5 Cli

• anaaaaa, herif anında sattı görüyor musunuz a dostlar? bi anda astra doğru yol oldu...

• Aydın Baran
    Aydın Baran

0 km. mi olacak? Eğer ikinci el olur dersen çok temiz hatta tertemiz 1.6 TDCI titanium HB bir Focus 2,5 alabilirsin bu paraya. Çok ta şık olur hani. hemende X paketin led stoplarından arar bulu

Yanıtlama zamanı:

Ahmetim eğer ön sipariş de bir fiyat avantajı yoksa aracı görmeden alma istersen....(şu boya değerleri,çizik ezik v.b.)

Onları hiç konuşmadım bugün en geç yarın bi tekrar uğrayıp konuşacağız...

Yanıtlama zamanı:

Yoldayim biliyorsun, Trabzon'a daha yeni geldim. 150 km kaldi.

Arkadaş bi poponun üstünde duruver şimdide trabzonamı gittin.Sen böyle olursa ilerde evlenmeyi falan düşünme valla bu kadar gezmeye kesin karı seni boşar :)

Yanıtlama zamanı:

Madem öğrencisin ve yakıt kısıtın var o zaman niye b sınıfı bakmıyorsun

mesala Yeni Corsa 5 Kapı

1.3 CDTi Dizel ‐ 75 HP (Euro 5) 15" Alaşım 39 tl.

Fiesta Trend 1.4 Tdci 70 ps 37,5

Clio HB Authentique Edition 1.5 dCi 75 bg Euro 5 35

Gibi...

T.Mete tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Madem öğrencisin ve yakıt kısıtın var o zaman niye b sıonıfı bakmıyorsun

mesala Yeni Corsa 5 Kapı

1.3 CDTi Dizel ‐ 75 HP (Euro 5) 15" Alaşım 39 tl.

Bu araba bende var. Eşim kullanıyor. Ekonomi amaçlı alıp kullanılacak araba. Kullanım zevki sıfır. Direksiyon ve yol tutuş berbat.

Bence burada arkadaşın atladığı bir şey var kullanım zevki. TSI motor performansı ile memnun edecektir. Ama Golf görünüş olarak beğenilse dahi genç adama sürüş zevki keyfi vermez. Aklı başında mantık arabasıdır. Leon gidişi ve yol tutuşu ile daha iyi diye biliyorum. Kullananlar fikrini paylaşır. LPG işine karşı olduğum için yorum yapmam.

Bence bütçen fena değil dizel Focus 2,5 hb al. Biraz incelersen dıuruşu gayet sportif, baktıkça daha çok beğendiğim arabadır. Kullandığında da adam gibi araba kullandığını anlarsan. Yol tutuş, yürüyüş, direksiyon hissi olarak bir daha çok az arabayı beğenirsin. Bu dediğim kategorilerden bundan ötesini BMW'de bulursun. Motoruda gayet performanslı ve tutumlu.

Banko F2.5 titanyum x paket.

Yanıtlama zamanı:

bence 0 km araç alma , piyasada 0 denilebilecek düşük km çok araç var ... Çünkü 0km araçta arabanın kontağı çevirdiğin an -10.000 para kaybın var , 2. el araba al , alır almazda satış koy, verdiğin paradan daha çok veren olursa direk sat , baktın satılmıyor 15000 km bindikten sonra verdiğin paranın -5000 altına sat gitsin . Araba almak külliyen zarar birşey , birazda işin çakalı olmak lazım :)

Yanıtlama zamanı:

anaaaaa, herif anında sattı görüyor musunuz a dostlar? bi anda astra doğru yol oldu... <_<

Prim mi alıyorsunuz söyle :kıhkıh: Öteki tarafta ne işler dönüyor, niye bu ısrar :kıhkıh:

Şakası bi yana gerçekten çok makul :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

Araba aşk işidir ya. Astra nereden çıktı şimdi? :blink:

iyi hadi hayırlı olsun diyelim mi madem?

Psikolojik baskı yapmayın ya, daha almadım aracı. :wacko:

Hem bunu alırsam eşim için almış olacağım daha çok. Astrayı beğeniyor...

İki sene falan kullanıp tamamen ona kalması durumu var alırsak ...

Yanıtlama zamanı:

Psikolojik baskı yapmayın ya, daha almadım aracı. :wacko:

Hem bunu alırsam eşim için almış olacağım daha çok. Astrayı beğeniyor...

İki sene falan kullanıp tamamen ona kalması durumu var alırsak ...

Olmaz eşin alsın o zaman. :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.