Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Türk Milletinden Korkulur.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkür ederim Bekir bey.

Valla 15 bin bakımı için Ankara'ya gelmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa, hem bir iki akraba ziyareti de yapacağım,

Ben eksoz körleme tapasını Karabük'te değiştirdim, Bu sırada da yağ, yağ filtresi ve hava filtresi de değişti (6,000 km civarıydı) arabanın başında, servisin içinde, diğer bütün arabaların içinde bakarak yaptılar, sonra sıkıldım, Safranbolu'yu gezmeye gitmiştik, (yanımızda safranbolulu bir tanıdığımız vardı, sağolsun çok yardımcı oldu, gezdirdi, yedirdi içirdi. Bakmıştı yani :D ) Sonra aklıma geldi tabi acaba değiştirdiler mi falan diye ama galiba değiştirmişler, yağın renginden belli oluyordu değiştiği, tabi filtreleri bilemiyorum. :D

Bu sefer Tur Oto inşallah. Bir iki gece serviste kalabilir ama, (sunrooftan ses geiyor biraz, arka kapı hoparlörlerini söyleyeceğim, bir de direksiyon gıcırdıyor, anlamış değilim direksiyon işini, ve tabi yazılım yüklenecek galiba) Ben yine de sorun olacağını sanmıyorum.

Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi

• Yanıt 30
  • Görüntüleme 5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kubilay Yıldırımbayazıt
    Kubilay Yıldırımbayazıt

kimsenin hakkı kimsede kalmaz diyorum ben. mutlaka birgün bir yerlerden çıkar acısı

• Ümit görüyorsun değilmi....günümüzdeki uyanık,üçkağıtcı,dolandırıcı insanlara bakış açımız nekadar değişti helal olsun..sonrada diyoruzki bize noldu...olan şey şu kişiliksiz bir toplum olduk düzenbazl

• Bende o uyanıklık yok Ustanın hareket edebilme yeteneği olduğu aklıma bile gelmedi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.