Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201214 yıl comment_114901 Motor suyu alt sevyeye gelmis. Normal suyla ustunu tamamlayabilirmiyiz bunu merak ettim. Ayrica kirmizi gibi bi rengi var ozel bi sumu konuyor:-) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201214 yıl comment_114903 Tamamlayabilirsiniz tabiiki. Antifriz karışımlı su oluyor. Siz şimdi normal su ile tamamlayın kışa girmeden bakıma girerken söylersiniz serviste hallederler gerisini. Bir problem olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201214 yıl comment_114905 Motor suyu alt sevyeye gelmis. Normal suyla ustunu tamamlayabilirmiyiz bunu merak ettim. Ayrica kirmizi gibi bi rengi var ozel bi sumu konuyor:-) Kırmızı renk antifiriz ile tamalarsan iyi olur; normal çeşme suyu koyma sakın.En kötü kaynamış soğumuş (kireci gitmiş) su kullan. Ama öncelik aynı renk antifiriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201214 yıl Yazar comment_114907 Tesekkur ederim cevaplar icin. Bi sıkınti yoksa simdilik normal suyla tamamliyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201214 yıl comment_114909 Tesekkur ederim cevaplar icin. Bi sıkınti yoksa simdilik normal suyla tamamliyim. Kaynamış soğumuş yada Saf su alıp tamamla; çeşme suyu ile boşuna kireç doldurma boruları. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201214 yıl comment_114910 Kırmızı renk antifiriz ile tamalarsan iyi olur; normal çeşme suyu koyma sakın.En kötü kaynamış soğumuş (kireci gitmiş) su kullan. Ama öncelik aynı renk antifiriz. Abi antifrizin karışımını ayarlamak lazım. Zaten içerisindeki antifiriz kireçlenmeyi önler. 1 sefer yapılacak birşey bu sonuçta. O kadar uğraşmaya gerek yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201214 yıl comment_114912 Ben olması gerekeni yazım; nasıl tercih edilirse artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201214 yıl Yazar comment_114913 Kaynamış soğumuş yada Saf su alıp tamamla; çeşme suyu ile boşuna kireç doldurma boruları. Saf su alayim abi o zaman oyle yapiyim. Tekrar ilgin icin sagol. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201214 yıl comment_114917 Saf su alayim abi o zaman oyle yapiyim. Tekrar ilgin icin sagol. Eğer klima varsa etrafta takabileceğin hortumuna temiz bir bidon tak. Saf sudur klima suyu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201214 yıl comment_114918 Bu forumda aynı zamanda tutumlu olmanın yollarıda gösteriliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201214 yıl comment_114930 Eğer klima varsa etrafta takabileceğin hortumuna temiz bir bidon tak. Saf sudur klima suyu Evet klimaların atık suyu saf sudur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201214 yıl comment_114933 Zaten bildiğim kadarı ile öyle çok para değil saf su..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201214 yıl Yazar comment_114949 Eğer klima varsa etrafta takabileceğin hortumuna temiz bir bidon tak. Saf sudur klima suyu koydum ya normal su zaten max a getirmedim kışa az kaldı zaten dediğin gibi bakımda onlar koyar. sagol. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201214 yıl comment_115988 Hazır konusu açılmışken bende sorayım :D Benimde min in hafif altında seviye(fabrika böyle koyuyor heralde) ama esas rengi bir garip yani cmaxten veya puntodan bildiğim kırmızı değilde turuncu gibi ve kokteyl gibi renkli, (anlatamadıysam yarın fotoğraf ekliyim ) normalmidir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201214 yıl comment_115989 Hazır konusu açılmışken bende sorayım :D Benimde min in hafif altında seviye(fabrika böyle koyuyor heralde) ama esas rengi bir garip yani cmaxten veya puntodan bildiğim kırmızı değilde turuncu gibi ve kokteyl gibi renkli, (anlatamadıysam yarın fotoğraf ekliyim ) normalmidir? Benimde geçen gün alta düşmüş azcık çeşme suyu ekleyiverdim.Azcık çeşme suyundan zarar gelmez benim kanaatim.Evet renk olarakta aynen dediğin renk ozan Ağustos 31, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın