Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2012 Jetta Tdi Performansı Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Az önce izmire ziyaret amacıyla gelen kuzenimin oto kiralamadan kiralayıp kullandığı dizel jettanın sırf meraktan direksiyonuna geçtim.Sonuç olarak az da olsa aracın hızlanması bana bizim araçlardan seri gibi geldi.Öyle olmadığını biliyorum fakat aklımda kalmadı değil niçin öyle hissetiğimin.

Sanırım araç chipliydi diye düşenmek istiyorum aksi halde benim aracımdamı sorun var diye düşünmeye başlıycam.

Yada bizim araçların yalıtımı çok mu iyi ki hissetirmiyor seriliğini :) sizce??

• Yanıt 74
  • Görüntüleme 14,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yinemi :) Kaldır gitsin müdür.Bi an aklıma düştü yazdım zati.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ferhat bence bugece uyuyamaz.... :pist:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ferhat bence bugece uyuyamaz.... :pist:

zaten uyumıycam ama bahane bu değil ama gıcık olmadımda değil :)
Yanıtlama zamanı:

Az önce izmire ziyaret amacıyla gelen kuzenimin oto kiralamadan kiralayıp kullandığı dizel jettanın sırf meraktan direksiyonuna geçtim.Sonuç olarak az da olsa aracın hızlanması bana bizim araçlardan seri gibi geldi.Öyle olmadığını biliyorum fakat aklımda kalmadı değil niçin öyle hissetiğimin.

Sanırım araç chipliydi diye düşenmek istiyorum aksi halde benim aracımdamı sorun var diye düşünmeye başlıycam.

Yada bizim araçların yalıtımı çok mu iyi ki hissetirmiyor seriliğini :) sizce??

debriyaj nasıldı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

debriyaj nasıldı?

Baya bir yukarıdaydı hatta sonda kavrıyordu ki araç 5000 km deydi.Hatta nasıl 5000 km de bu araç diye şaşırmadım değil.

Debriyajla ilgili olan nedir sorduğun için merak ettim ?

Bu arada şimdi aklıma geldi kuzen kütahyadan izmire döndü yani şehirler arası yol yaptı araç dizel olduğu halde ve kuzenimin çok basmadım dediği halde yakıt ortalaması 7.9 u gösteriyordu.Kesinlikle bir gariplik var bu işte ben en yoğun şekilde kullandığımda şehir içinde en fazla gördüğüm ortalama 6.8 di.(Araç dizeldi hatta arkasında tdi yazısını dahi gördüm)

Kesin bir chip olayı vardı bence o araçta.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Baya bir yukarıdaydı hatta sonda kavrıyordu ki araç 5000 km deydi.Hatta nasıl 5000 km de bu araç diye şaşırmadım değil.

Debriyajla ilgili olan nedir sorduğun için merak ettim ?

Bu arada şimdi aklıma geldi kuzen kütahyadan izmire döndü yani şehirler arası yol yaptı araç dizel olduğu halde ve kuzenimin çok basmadım dediği halde yakıt ortalaması 7.9 u gösteriyordu.Kesinlikle bir gariplik var bu işte ben en yoğun şekilde kullandığımda şehir içinde en fazla gördüğüm ortalama 6.8 di.(Araç dizeldi hatta arkasında tdi yazısını dahi gördüm)

Kesin bir chip olayı vardı bence o araçta.

ablamın şirket aracı jetta dizel...dediğin gibi bizim focusa göre sanki daha seri gibi geldi banada...debriyajı sorum çünkü bana sert gelmişti, yakupta hepsi öyle demişti sanırım senin kullandığında öyle mi acaba... bayramda tekrar kullandım bu sefer dikkatim motor sesine kaydı...kullanırken dizel olduğu çok bariz bir şekilde içeriye ses alıyor kullandığım jetta...focus dizelin sesi daha yumuşak..

Yanıtlama zamanı:

Keşke bir iki resim alsaydın....Birde hız yapan pek yaptım demez gibi.... :)

Yanıtlama zamanı:

Kullanım kaynaklı olabilir. Kiralık araçlarda önüne gelen bastığı için motor açılmış olabilir bence.

Yanıtlama zamanı:

Focus'un 1. ve 2'inci vitesi çok atak değil zaten. Jetta'nın yazılımı müsade ediyordur gazlamaya.

en mantıklısı bu.....

Yanıtlama zamanı:

Ferhat ;Jettanın hangi dizeli 1.6 cr 105 ps ,2.0 cr 140 ps 2.0 pd 140ps ,1.9 tdi mi?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.