Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201213 yıl comment_114111 Az önce izmire ziyaret amacıyla gelen kuzenimin oto kiralamadan kiralayıp kullandığı dizel jettanın sırf meraktan direksiyonuna geçtim.Sonuç olarak az da olsa aracın hızlanması bana bizim araçlardan seri gibi geldi.Öyle olmadığını biliyorum fakat aklımda kalmadı değil niçin öyle hissetiğimin. Sanırım araç chipliydi diye düşenmek istiyorum aksi halde benim aracımdamı sorun var diye düşünmeye başlıycam. Yada bizim araçların yalıtımı çok mu iyi ki hissetirmiyor seriliğini sizce?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201213 yıl Yazar comment_114128 yinemi Kaldır gitsin müdür.Bi an aklıma düştü yazdım zati. Ağustos 23, 201213 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201213 yıl Yazar comment_114130 ferhat bence bugece uyuyamaz.... zaten uyumıycam ama bahane bu değil ama gıcık olmadımda değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201213 yıl comment_114133 Az önce izmire ziyaret amacıyla gelen kuzenimin oto kiralamadan kiralayıp kullandığı dizel jettanın sırf meraktan direksiyonuna geçtim.Sonuç olarak az da olsa aracın hızlanması bana bizim araçlardan seri gibi geldi.Öyle olmadığını biliyorum fakat aklımda kalmadı değil niçin öyle hissetiğimin. Sanırım araç chipliydi diye düşenmek istiyorum aksi halde benim aracımdamı sorun var diye düşünmeye başlıycam. Yada bizim araçların yalıtımı çok mu iyi ki hissetirmiyor seriliğini sizce?? debriyaj nasıldı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201213 yıl Yazar comment_114136 debriyaj nasıldı? Baya bir yukarıdaydı hatta sonda kavrıyordu ki araç 5000 km deydi.Hatta nasıl 5000 km de bu araç diye şaşırmadım değil. Debriyajla ilgili olan nedir sorduğun için merak ettim ? Bu arada şimdi aklıma geldi kuzen kütahyadan izmire döndü yani şehirler arası yol yaptı araç dizel olduğu halde ve kuzenimin çok basmadım dediği halde yakıt ortalaması 7.9 u gösteriyordu.Kesinlikle bir gariplik var bu işte ben en yoğun şekilde kullandığımda şehir içinde en fazla gördüğüm ortalama 6.8 di.(Araç dizeldi hatta arkasında tdi yazısını dahi gördüm) Kesin bir chip olayı vardı bence o araçta. Ağustos 23, 201213 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201213 yıl comment_114140 Baya bir yukarıdaydı hatta sonda kavrıyordu ki araç 5000 km deydi.Hatta nasıl 5000 km de bu araç diye şaşırmadım değil. Debriyajla ilgili olan nedir sorduğun için merak ettim ? Bu arada şimdi aklıma geldi kuzen kütahyadan izmire döndü yani şehirler arası yol yaptı araç dizel olduğu halde ve kuzenimin çok basmadım dediği halde yakıt ortalaması 7.9 u gösteriyordu.Kesinlikle bir gariplik var bu işte ben en yoğun şekilde kullandığımda şehir içinde en fazla gördüğüm ortalama 6.8 di.(Araç dizeldi hatta arkasında tdi yazısını dahi gördüm) Kesin bir chip olayı vardı bence o araçta. ablamın şirket aracı jetta dizel...dediğin gibi bizim focusa göre sanki daha seri gibi geldi banada...debriyajı sorum çünkü bana sert gelmişti, yakupta hepsi öyle demişti sanırım senin kullandığında öyle mi acaba... bayramda tekrar kullandım bu sefer dikkatim motor sesine kaydı...kullanırken dizel olduğu çok bariz bir şekilde içeriye ses alıyor kullandığım jetta...focus dizelin sesi daha yumuşak.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114146 Keşke bir iki resim alsaydın....Birde hız yapan pek yaptım demez gibi.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114162 Kullanım kaynaklı olabilir. Kiralık araçlarda önüne gelen bastığı için motor açılmış olabilir bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114177 Kullanım kaynaklı olabilir. Kiralık araçlarda önüne gelen bastığı için motor açılmış olabilir bence. Motor açılma hımmm.. 20 yıl önce böyleydi evet Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114194 Focus'un 1. ve 2'inci vitesi çok atak değil zaten. Jetta'nın yazılımı müsade ediyordur gazlamaya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114198 Focus'un 1. ve 2'inci vitesi çok atak değil zaten. Jetta'nın yazılımı müsade ediyordur gazlamaya. en mantıklısı bu..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114199 Hissetme hissiyatı ön camının eğimi ve açısı ile bile fark ediyor. Alacaksın test sonuçlarını bakacaksın onlara takla atıp yorum yapmaya gerek yok yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114206 Ferhat ;Jettanın hangi dizeli 1.6 cr 105 ps ,2.0 cr 140 ps 2.0 pd 140ps ,1.9 tdi mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın