Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20188 yıl comment_466648 Benim de cc çalışmıyor , özel servise götürdüm debriyaj müşürünü değiştirdim arıza kodunu sildik ancak yine de çalışmadı. Daha sonra Ford yetkili servise götürdüm cihaza bağladılar ancak sorun yok dediler , tets ettiler ancak onlarda neden devreye girmiyor anlamadılar ve aracı bırakmanız lazım detaylı incelenmesi gerekiyor dediler. Şimdi hatırlamıyorum ancak tuşları denemek için bir sistem vardı , internette okumuştum. O şekilde yaparak tuşları kontrol ettim ve tuşlar çalışıyor.Debriyaj müşürü değişti , tuşlar çalışıyor ,arıza göstermiyor acaba başka ne sorun olabilir ? Bir arkadaş forumda arka stop lambalarını kontrol et demişti değiştirince düzeldi demişti bir tek ona bakmadım acaba ondan olabilir mi ? Ford yetkili servisi arıza tespite 300 tl istiyorlar, acaba rakam 300 den fazla çıkar mı ? Fikirlerinizi bekliyorum .. Teşekkür ederim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20188 yıl comment_466664 Son olarak yetkili servis km bakımına gittiğinden beri CC'de sorun yok. hem CC hem de hız limitleyicide sorun yok. Ne yaptılar, ya da nasıl oldu ben de bilmiyorum. Yalnız yetkili servisteki elektrik aksamlarına bakan ustaya sorundan bahsetmiştim ilgilileneceğini söylemişti. Yaklaşık 15bin km'dir CC'de hiz limitleyici sorunsuz çalışmakta. Gevşemiş bi aparatın yerinin sağlamlaştırılmasıyla mıdır, toz kapmış bir devre elemanının silinmesiyle midir ya da yukarıda arkadaşların dediği gibi "tokat" mı çözdü bu sorunu bilemiyorum Nisan 17, 20188 yıl eroltan durmuş tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20187 yıl comment_479689 Selamlar iyi bayramlar. Aracımın hız sabitleme sistemi bu gün arıza yaptı. Sabitleme tuşuna bastığım zaman hiç bir yazı v.s görünmüyor. Bilgisi veya tecubesi olan üyeler. ........? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20187 yıl comment_479691 4 dakika önce, Orhan Ünüvar yazdı: Selamlar iyi bayramlar. Aracımın hız sabitleme sistemi bu gün arıza yaptı. Sabitleme tuşuna bastığım zaman hiç bir yazı v.s görünmüyor. Bilgisi veya tecubesi olan üyeler. ........? Bu konuya bakabilirsiniz ? iyi bayramlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20187 yıl comment_479692 15 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bu konuya bakabilirsiniz ? iyi bayramlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 20197 yıl comment_495264 Merhaba arkadaşlar 2 gün önce hız sabitleyiciyi aktif etmek istedim fakat on off tuşuna bastığım zaman devreye girmiyor. Limitör ve artı eksi tuşu çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 20197 yıl comment_495268 11 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı: Merhaba arkadaşlar 2 gün önce hız sabitleyiciyi aktif etmek istedim fakat on off tuşuna bastığım zaman devreye girmiyor. Limitör ve artı eksi tuşu çalışıyor. Mevcut konuya aktardım mesajınızı, önce arama yaparak eski konularımızdan çözümlere erişebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 20197 yıl comment_504085 Bu sorun aynı şekilde bende de var tüm yorumları okudum Focus 3 lerde genelde görülmüş, sorunu çözen arkadaşlar neler yaptınız nasıl yaptınız lütfen yardımcı olun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın