Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Cibo

Üye
  • Toplam İleti

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet Cibo tarafından yazılan her şey

  1. Arkadaslar hız sabitleme sorunum hala çözülmedi. 2 tane Ford servisine gittim ikiside debriyaj müşiri değişmeli dediler ve degistirdiler ancak hata mesajini siliyorlar ve sensor degistikten sonra cihaza bagladikların yine debriyaj müşiri hatası aliyorlarmis. En son gittiğim servis yine çözemedi ve gem modülü arızası olabilir dedi aracın 2-3 gün kalması gerekiyormuş. Beyinden de yapabilirmis ve fiyatı çok yüksek çıkarmış. Lütfen yardımcı olun bunu çözebilmek bir usta bulabilirmiyiz istanbulda . Simdiden tesekkuler..
  2. Benim de cc çalışmıyor , özel servise götürdüm debriyaj müşürünü değiştirdim arıza kodunu sildik ancak yine de çalışmadı. Daha sonra Ford yetkili servise götürdüm cihaza bağladılar ancak sorun yok dediler , tets ettiler ancak onlarda neden devreye girmiyor anlamadılar ve aracı bırakmanız lazım detaylı incelenmesi gerekiyor dediler. Şimdi hatırlamıyorum ancak tuşları denemek için bir sistem vardı , internette okumuştum. O şekilde yaparak tuşları kontrol ettim ve tuşlar çalışıyor.Debriyaj müşürü değişti , tuşlar çalışıyor ,arıza göstermiyor acaba başka ne sorun olabilir ? Bir arkadaş forumda arka stop lambalarını kontrol et demişti değiştirince düzeldi demişti bir tek ona bakmadım acaba ondan olabilir mi ? Ford yetkili servisi arıza tespite 300 tl istiyorlar, acaba rakam 300 den fazla çıkar mı ? Fikirlerinizi bekliyorum .. Teşekkür ederim..
  3. Arkadaşlar merhaba; 2010 model ford focus aracımda cruise control çalışmıyor. Debriyaj müşürünü çıkarıp taktık kontrol ettik ama sorun hala devam ediyor. Düğme kontrolü yaptık düğmeler çalışıyor başka ne sorunu olabilir acaba ? En son çare servise götürmek zorunda kalacağım. Lütfen yardım edin. Teşekkürler...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.