Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sis Farında Buğulanma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ne zaman aracımı yıkatsam hemen ardından resimde göründüğü gibi sağ sis farında buğulanma oluyor.Sis farını açtığımda sanırım sıcaktan kayboluyor ama kapatınca yine geri geliyor.Bu sorun benim önceki aracımdada vardı fakat ondaki sis farlarını sonradan yan sanayi taktığım için normal olduğunu düşünüp altlarından bir delik açmıştım sorun hallomuştu şimdi bunadamı aynı işlemi yapmalıyım acaba?

Orjinal sis farında buğulanma yapmasıda mümkünmü değilse bunu servise iletsem garantiden sis farını değiştirirlermi sizce?

20120816110047.jpg

Yanıtlama zamanı:

İçerisine buhar aldığından yapar çatlak yok gibi görünüyor ama bellide olmaz keçelerinden silikonundan felanda alabilir yakup abininde dediği gibi değişir tahminimce.

Yanıtlama zamanı:

Fotoğrafta net değil ama üst kısımda taş çarpmasından kaynaklı çatlak var gibi. Garantiye girer mi bilemem inş girer :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aynaklı çatlak var gibi.

camda çatlak var ama garantiye girmez

Resim yansıma yapmış çatlak falan yok

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ferhat abi bizim 2004ghia'da aynı şey oluyordu sis farlarında ama bizimkinin sebebi belliydi..xenon taktıktan sonra olmaya başladı muhtemelen içine su alıyordu iyice kapatılmamıştı belkide xenon takıldıktan sonra..

Ama sen kurcalamadıysan açmadıysam buğulanma problemi olması ilginç..

benim arabadada xenon var sislerde muhtemelen o yüzden bir yerlerden hava alıyor açtırıp tekrar bi silikon attırıcam yada alttan bir delik :)
Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun....Bende orjinal haliyle buhar oluşuyor sanmıştım...Tedirgin olmuştum....Demekki değişim aşamasında tam izole olmamış..........

Yanıtlama zamanı:

Parazitten sonra bir de bu buhar olayı.

Hayat zor kardeşim senin için.

Bence güzelce silikonla, kışın şiddetli yağmurda kısa devreye kadar gider.

Bir de sisler beyaz, farlar sırmsı yanıyor, bu beni çok rahatsız ederdi seni etmiyor mu?

Demek ki neymiş sislere Xenon sorunlu oluyormuş :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Tekrar yazayım buraya; farlara ve sislere xenon takmak hem görgüsüzlük hemde trafik kurallarına aykırı.

Yok efendim benimki rahatsız etmiyor yok kimse sellektör yakmıyor diyeceksin, küfrü basıyor herkes xenon takanlara haberin olsun.

Kaşı gözü sürmeli far arayacağına madem xenon kullanmak istiyorsun mercekli far al onu tak, ışığı dağıtıp herkesi kör etme.

Sislere takmak zaten tamamen görgüsüzlük birşey söylemeye gerek bile yok, orasını burasını deldiysen buhu yapar.

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

daha 15 günlük aracımın da sisleri bugulandı hiç bir işlem yapılmadığı halde 2 sis farıda yıkandıktan sonra pert :)

Yanıtlama zamanı:

Benim araç da da gördüm bir kere sis farında.Pek umursamadım bi daha da görmedim üstüne 2 kez yıkandı şu an bişi yok.Ama bi daha görürsem direk servise :).(farlara ve sis farlarına hiç bir mudahale yok orjinal)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.