Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201214 yıl comment_111410 Merhaba :Mayıs ayında focus3style plus paketini aldım. Aracı aldığım ilk gün aktif şehir içi güvenlik sisteminden seyir halindeyken ses geliyordu servise 2gun gittiğimde sünger ile tampon yapalım sesi keser denildi. Aracı alalı 2ay olmadan 4kapi fitili açıldı servise ve call Center ile irtibata geçtik dün aktif şehir içi güvenlik sadece kutu çerçevesi değişti ve sonrasında test edin sistemde bir problem olmasın dedim ve test ettiler aktif şehir içi güvenlik sistemi devreye girmedi bu şekilde 10 kere denedi. Aracın on tarafı denemede cızıklere oluştu. Konu hakkında nasıl bir çözüm önerirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201214 yıl comment_111411 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Club Tr → Forum Yardımı" kategorisinden "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201214 yıl comment_111412 Nasıl denendi ? Hangi hız ? Engel neydi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201214 yıl comment_111419 testi ne ile yaptılar bunlarda çizikler oldu. Servis ziyaretinden zonra sizi telefonla merkezden anket için arayacaklar. Memnuniyetinizi numaralandırın diyecekler. Düşük verdiğinizde servisin paçaları tutuşacak emin olun. Umarın sorununuz halledilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201214 yıl comment_111422 Otosan' la dogrudan bağlantıya geçin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201214 yıl comment_111433 aktif şehir içi güvenlik sistemi devreye girmedi Sizin gibi aynı sorundan muzdarip kişiler var hatta bu sorun son günlerde baya bir artmaya başladı kronik bir sorun haline gelmesi yakındır gibime geliyor.Ben sizin yerinizde olsam açıkçası onu düzeltene kadar çok başına ekşirdim servisin.Sonuçta bir fiyat farkı alındı araba alınırken bu özellik için.Önde oluşan çiziklerede pasta uygulayın geçer. Ağustos 11, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201214 yıl comment_111435 Ferhat abi bir çoğu kullanmayı bilmiyor. 30 km/h altında aktif fakat duran cisim için değil bu.. Aradaki hız farkı 15 km/h altında olmalıdır..Olay bu. Kronik olsa bizim testlerde anlardık..Hiç sekmedi. Detay: Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201214 yıl comment_111437 Ferhat abi bir çoğu kullanmayı bilmiyor.. Umalım ki öyle olsun .Benim aracımda bu özellik olsa ve bir kaza durumunda çalışmayıp kaza yapmamı engelliyemezse baya bir sinir olurdum gibime geliyor. Sonuçta dediğin gibi o özelliği kişi kendi kullanmıyor araba duruma göre kendi kullanıyor Ağustos 11, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201214 yıl comment_111439 Umalım ki öyle olsun .Benim aracımda bu özellik olsa ve bir kaza durumunda çalışmayıp kaza yapmamı engelliyemezse baya bir sinir olurdum gibime geliyor. Ummalık durum yok..Açık ve Net yazıyorum ben sana Sistemin kuralları ap açık ortada.. çok az üstünde bir hızla gidersen ÇARPAR Sistemin amacı zaten azaltmak eğer mümkünse engellemek.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201214 yıl comment_111440 Sistemin amacı zaten azaltmak eğer mümkünse engellemek.. Boşver benim kafa rahat benim aktif şehir içi güvenlik sistemi kendi kontrolüm altında Allaha şükür bu güne kadar hiç çalışmadığı olmadı Ağustos 11, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201214 yıl comment_111442 Boşver benim kafa rahat benim aktif şehir içi güvenlik sistemi kendi kontrolüm altında Allaha şükür bu güne kadar hiç çalışmadığı olmadı Zaten konumuz şuan senin ne hissettiğin değil boşvermişim yani baştan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201214 yıl comment_111445 Zaten konumuz şuan senin ne hissettiğin değil boşvermişim yani baştan Yani sen bunu aktif şehir içi güvenliği olana anlat bana niye anlatıyon. Benim arabam maraba arabası :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201214 yıl Yazar comment_111447 Otosan ile irtibata geçtik fakat bu şekilde musteri ilişkileri yönetimi görmedim. TEST gerçekleşirken 10 km ile 25 arasında yaptık test aracıyla bir anda hızlanarak 30 km geçmeden sistem devreye giriyor. Fitillerin açılması ayrı bir sorun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201214 yıl comment_111448 Yani sen bunu aktif şehir içi güvenliği olana anlat bana niye anlatıyon. Benim arabam maraba arabası :) Ben zaten öyle yapıyorum ama sen tuttun benimki var diyorsun yemeğe daha var ama neyseeeee Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201214 yıl comment_111450 Otosan ile irtibata geçtik fakat bu şekilde musteri ilişkileri yönetimi görmedim. TEST gerçekleşirken 10 km ile 25 arasında yaptık test aracıyla bir anda hızlanarak 30 km geçmeden sistem devreye giriyor. Fitillerin açılması ayrı bir sorun Anlamadım , nasıl deniyorsunuz ? Bir önceki sayfada açıklama yazdım onlara bakarmısınız? Eğer onlara uygun değilse boşuna bozuk veya çalışmıyor demeyin zaten çalışmaz. Ekstra Detay: Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın