Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201213 yıl Yazar comment_111547 testi ne ile yaptılar bunlarda çizikler oldu. Servis ziyaretinden zonra sizi telefonla merkezden anket için arayacaklar. Memnuniyetinizi numaralandırın diyecekler. Düşük verdiğinizde servisin paçaları tutuşacak emin olun. Umarın sorununuz halledilir. Araci servise biraktim 4saat sonra geldim araba camur ve on tarafi cizikler le dolu.plastik ici tuy olan kare kutular ile yapmislar araca pasta cila atildi ama cizikler hala beli otosan ile gorustum ilgilenen konu hakkinda sunu yapalim diyen cikmadi Ağustos 11, 201213 yıl Fatih AĞ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201213 yıl comment_111549 keşke teste göndermeden önce aracın fotosunu cekseydiniz unutmayın servise bıraktığınızda arabanın önden arkadan ve yanlardan mutlaka güzel detaylı resimlerini çekip öyle bırakın arabanızı yoksa gelip aldıgınızda birsürü sorunla karşılaşırsınız elinizde delil olur böylece ben hep öyle yaparım bırakmadan çeker yetkililyle etrafını şöyle bir dolaşır ve öyle teslim ederim aldığımdada hemen atlayıp gitmem iyice dolaşır öyle alırım...çünkü siz bırakıp gidiyorsunuz ve onların yada başka araba sahiplerinin olmadık üzücü çizik göcük gibi müdahaleleriyle karşı karşıya gelebilirsiniz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201213 yıl comment_111576 Ferhat sen hangi kronik sorundan bahsediyorsun? Arkadasin aracinda bir problem olabilir olmayabilirde servis ilgilenecektir. Bu sistemin amaci belli sehir icinde dusuk hizlarda ondekine degmemek.1.viteste kalkis yaptin yandan bir cocuk firladi sen frene basana kadar sistem seni durdurur. Aman ona gerek yok ben yaparim suna gerek yok bosa para diyerek bu sistemlerin faydasini goz ardi edemeyiz unutmayalim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201213 yıl comment_111598 Ferhat sen hangi kronik sorundan bahsediyorsun? , Forumda bi kaç gündürhep bu konuda şikayet olunca kronik olabilir dedim geriside yakup la geyik muhabbeti. Ben boşuna verilen para falan demedimki.Ben bu sistem çalışmazsa çok kızardım sonuçta fiyat farkı var demiştim. Benim arabamda o özellik olmadığı için aktif şehir içi güvenliği benim diye geyik yaptım.Keşke bendede olsa ne zaman nerede lazım olacağı belli olmaz.Sen niye bu kadar ciddiye aldın 2 3 yazı geyik çevirdik yakupla toprağım Ağustos 11, 201213 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın