Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2006 Model (Makyajli Kasa)Jeep Cherokee Liberty 2.4

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2007 Jeep Compass vardı 2010 yılına kadar.2.0 crd dizel motoru vw grubunun 2.0 tdi motoru idi.Periyodik bakımları bu yüzden ucuza mal oluyordu.Servisi aşırı kazıktı :) İç tasarımı ergonomik falan değildi.Torpido kısmı çok saçma bir yapıya sahipti,malzeme kalitesi zayıftı. El freni bölgesinden tek bir tuş ile 4x4 oluyordu.Ve arazi kabiliyeti gayet yüksekti. Motorun performası,tüketimindende hiçbir zaman şikayetçi olmadık...

İkinci el piyasası genel olarak çok zayıf.Satmak istediğinizde zor satılır.Lpg takılıyor,kaliteli sistemlerle güzelde performans alınıyormuş. Compassında 2.4 benzinli modeli vardı o zamanlar araştırmıştım bu motorları. cvt şanzımanlı olsa uzak durun derdim ama motorundan ve şanzımanından süphe etmeyin.Serviste radyatörü 750,şarj dinamosu 1000 küsür tl idi. Focus 3 te su radyatörü 400 lira,şarj dinamosu 600 lira.

Servisini ve satışını Türkiyede Fiat grubu yapıyor.Eskiden Mercedesteydi.

Yetkili servisine gidip bakımları,sorunları hakkında genel bilgi alın derim. İmkanınız varsa,bayiye gidin yeni cherokee ile takas yapacağım bunu diyin ayak yapın.Aracı incelesinler.Bakalım neler bulacaklar.Hem bedavadan expertix yaptırmış oluyorsunuz böyle yaparak :) Aracı kaça sayacaklar ne edecekler anlarsınız piyasasını az çok.Bayi kendisi alacağı için ıcığına cıcığına bakıyor.

Yanıtlama zamanı:

Bu aracin ful versiyonu teyzemlerde var Ereğli'den Side'ye gittik ben arka koltuğun ortasindaydim uzun yolculukta yorucu olmuştu. Tabi diğer koltuklar bana göre cok rahatti. Fakat dediğim araç 2.8 dizel otomatikti.Standart bir oyomobille gidilemeyecek yollardan kestirme gitme firsatimiz oldu. Arabanin ivmelenmesi gayet iyiydi. Daha sonra eniştemin bir calisani arabayla yüksek hizlarda takla atti icinden burnu bile kanamadan cikti. Eniştem ayni arabadan bir daha aldi. Kendisi gece gündüz yollarda yaklaşik olarak 1.000.000 u aşkin yol yapmis birisi, focustan 407 ye kadar bir cok arac kullandi. En son kuga almisti hemen geri satip chrokee aldi. Sinuc olarak ihtiyaclarla alakali birşey arazi işiniz varsa ideal bir aractir. :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cem abi , bunun vergisiyle uğraşamam ... 4000 küsür senelik vergisi var , 3.7 lt. olduğu için ...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu aracin ful versiyonu teyzemlerde var Ereğli'den Side'ye gittik ben arka koltuğun ortasindaydim uzun yolculukta yorucu olmuştu. Tabi diğer koltuklar bana göre cok rahatti. Fakat dediğim araç 2.8 dizel otomatikti.Standart bir oyomobille gidilemeyecek yollardan kestirme gitme firsatimiz oldu. Arabanin ivmelenmesi gayet iyiydi. Daha sonra eniştemin bir calisani arabayla yüksek hizlarda takla atti icinden burnu bile kanamadan cikti. Eniştem ayni arabadan bir daha aldi. Kendisi gece gündüz yollarda yaklaşik olarak 1.000.000 u aşkin yol yapmis birisi, focustan 407 ye kadar bir cok arac kullandi. En son kuga almisti hemen geri satip chrokee aldi. Sinuc olarak ihtiyaclarla alakali birşey arazi işiniz varsa ideal bir aractir. :yeah:

eyw... bu bana bir gaz niteliğinde oldu ...
Yanıtlama zamanı:

Başka alternatifleriniz de var, cherooke olmak zorunda değilse aynı verimi alabileceğiniz, daha az problemli 2. eli rahat araçlara bakmanızı tavsiye ederim.

Jeep lerde yedek parça bir hayli pahalı

Yanıtlama zamanı:

Başka alternatifleriniz de var, cherooke olmak zorunda değilse aynı verimi alabileceğiniz, daha az problemli 2. eli rahat araçlara bakmanızı tavsiye ederim.

Jeep lerde yedek parça bir hayli pahalı

Ne mesela?

Yanıtlama zamanı:

suzuki grand vitara

ssangyong kyron

olabilir mesela, bence

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.