Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Titanium Benzinlimi, Style Dizelmi ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

km henüz 500 de iken 32 kuruş dizel yakıt tüketimi normal mi, yoksa standartların biraz üzerinde mi?

• Yanıt 86
  • Görüntüleme 18,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Otomatik ile bile Ankara şehiriçinde 7,7 gibi ortalama ile kullanan arkadaşlarımız mevcut. Atmosferik benzinli ve otomatik bir araç için çok iyi bir değer bence. Kulaktan duyma klişe cümlelerle

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Hb opak tdci titanium Smart Alacaksın

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Yaptığınız km, kullanım tarzınız, beklenti ve ihtiyaçlarınıza göre değişir benzinli yada dizel durumu. Ben kendi durumuma göre 1.6 atmosferik benzinli yada 1.0-1.6 ecoboost turbo benzinli tercih

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Gri sedan style'ı suan 53-54'den aşağı bulmak çok zor.

siyah sedan tit+plus paket 58 bin

Yanıtlama zamanı:

km henüz 500 de iken 32 kuruş dizel yakıt tüketimi normal mi, yoksa standartların biraz üzerinde mi?

Istanbul yogun trafikte 26-27 kurusu geçmiyor. En kötüsü 7-7,1lt gibi oluyor tüketim. Ayağınız alisir zamanla.

Yanıtlama zamanı:

benim değerler de zaten sürekli kısa mesafelerde şehir içi ve tırmanma yoğunluğu olan yollar. Normal o zaman. Motor bir kaç bin olunca biraz daha düşer sanırım. 45 kuruş tüketimli Kyron dan sonra; yok böyle ekonomik bir araç :claps:

Yanıtlama zamanı:

Tit Smart ise alınır plus ise acele etmeyin.

yok ben kendi alış fiyatımı yazdım. smart tan hiç bahsetmedi Atılgan. Farkı nedir ki?

Yanıtlama zamanı:

Abi yerin dibine sokmanın alemi yok doğru vites ile kimseye yol vermezsin. Ağır yük harici zorlamaz. 1.0 eb varken o alınmalı bu da ayrı mesele

Yok ya ne yerin dibine sokması muadillerinden üstündür dedim okumadınmı yako.Ama şuda var 1.6 hacimli motorlarda performans olarak dizel olsun benzinli olsun turbolu bir araç biraz daha performans veriyor işin açıkçası.Birde arkadaş tüp takmaktan bahsediyor ayriyetten ben tüplü hali ile turbolu araçlara rampada yol verir dedim yanlışmıyım ??

125 bg lik araç 110 beygirlere düşecek en iyi ihtimalle tüplü kullanımda.Onun yerine 1.0 lık ecoboost çok daha iyi olur.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

yok ben kendi alış fiyatımı yazdım. smart tan hiç bahsetmedi Atılgan. Farkı nedir ki?

Atılgan'ın bahsetmemesi normal çünkü yeni değişti.

Not etseydiniz keşke iletiye neyse.

Smart;

http://www.focusclubtr.com/topic/2813-focusun-yeni-donanim-listesi-temmuz-2012-degisiklikleri/

Yanıtlama zamanı:

Yok ya ne yerin dibine sokması muadillerinden üstündür dedim okumadınmı yako.1.6 hacimli motorlarda performans olarak dizel olsun benzinli olsun turbolu bir araç biraz daha performans veriyor işin açıkçası.Birde arkadaş tüp takmaktan bahsediyor ayriyetten ben tüplü hali ile turbolu araçlara rampada yol verir dedim yanlışmıyım ??

doğrusunuz adaşım

Yanıtlama zamanı:

Yok ya ne yerin dibine sokması muadillerinden üstündür dedim okumadınmı yako.1.6 hacimli motorlarda performans olarak dizel olsun benzinli olsun turbolu bir araç biraz daha performans veriyor işin açıkçası.Birde arkadaş tüp takmaktan bahsediyor ayriyetten ben tüplü hali ile turbolu araçlara rampada yol verir dedim yanlışmıyım ??

Valla abicim yerine göre değişir ben kaç yıldır 2 motoruda kullanıyorum böyle emin konuşamıyorum.

Altı üstü ikiside benzer motorlar bunların arasında dağlar yok.Sürmesini bilmeyen için t.dizel en iyi seçecek.Böyle söyliyim.

Yanıtlama zamanı:

Atılgan'ın bahsetmemesi normal çünkü yeni değişti.

Not etseydiniz keşke iletiye neyse.

Smart;

http://www.focusclub...degisiklikleri/

e tek eksiğim sony o zaman. Diğerleri var zaten. Mevcut ses sistemi de yeterli benim için zaten.

Bir laz atasözü der ki; Sevduğuni alamayisan, alduğuni sevecesun

Yanıtlama zamanı:

e tek eksiğim sony o zaman. Diğerleri var zaten. Mevcut ses sistemi de yeterli benim için zaten.

Bir laz atasözü der ki; Sevduğuni alamayisan, alduğuni sevecesun

Kesinlikle.

Bu başlık tavsiye başlığı siz fiyat yazarken ''satın aldığım'' diye belirtmediğiniz 'teklif' sandım ve tavsiyede bulundum.

Keyifli Forumlar

Size 2 sorum var;

el freni deri mi kaplı?

usb ve aux girişleri kol dayama içinde mi ?

Yanıtlama zamanı:

Valla abicim yerine göre değişir ben kaç yıldır 2 motoruda kullanıyorum böyle emin konuşamıyorum.

Altı üstü ikiside benzer motorlar bunların arasında dağlar yok.Sürmesini bilmeyen için t.dizel en iyi seçecek.Böyle söyliyim.

Ulen yako yine lafı soktun arada.Ben 21 yaşımda benzinli 206 aracımla karşıyaka bayraklıda yarışlara giderdim taki aracın vites kutusunu dağıtana kadar.Bilmiyom ya benzinli kullanmayı ondan heralde :).

Beni böyle konuşturma yaşlandığımı farkediyom keyfim kaçıyo :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Kesinlikle.

Bu başlık tavsiye başlığı siz fiyat yazarken ''satın aldığım'' diye belirtmediğiniz 'teklif' sandım ve tavsiyede bulundum.

Keyifli Forumlar

Size 2 sorum var;

el freni deri mi kaplı?

usb ve aux girişleri kol dayama içinde mi ?

ikiside evet

Yanıtlama zamanı:

Ulen yako yine lafı soktun arada.Ben 21 yaşımda benzinli 206 aracımla karşıyaka bayraklıda yarışlara giderdim taki aracın vites kutusunu dağıtana kadar.Bilmiyom ya benzinli kullanmayı onadan heralde :)

Ben sana demiyorum ki, genel soru sordun bende genel cevap verdim.

Doğru düzgün güçlü araç kullanmayan herkese t.dizel zaten ilah gibi gelir düşük devirde maksimum kazanç sağlayabildiği için.

Herneyse anlaşılmışımdır diye düşünüyorum.

Performans için devrini iyi ayarlıyamıyorsan t.dizel en kolay yol olur bunun için. (size değil cevap genel)

ikiside evet

Çok teşekkür ederim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.