Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201115 yıl comment_5235 Yani hemde şu var bizi burda bağlayan arabalarımıza duyduğumuz sevgi. Arabasını sevenlerin en büyük ortak sorunu iyi bir usta bulamamaktır. Ben bu formun bi kullanıcısı olarak nasıl ki dostlarıma tavsiye ediyorsam sizlerede tavsiye ediyorum. Kesinlikle çok haklısın bende bir konuda gittiğim servisten olan memnuniyetimi yazmıştım. Diğer iletilerindeki google arama mevzusundada çok iyi düşünmüşsün. Bende siteyi F2 ile ilgili birşey ararken keşfedip müdavimi olanlardanım.Burayı keşfettikten sonra diğer sitelerin hiç birine girmiyorum bile. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201115 yıl Yazar comment_5434 Arkadaşlar bugün Erol usta ile görüştüm durumu anlattım. Bizim siteden gidenler için ödenecek toplam tutardan %10 indirim yapacak bu fiyatı ödeyeceksiniz. Afiş konusunuda konuştum olur tabiki dedi. Güzel bir Afiş hazırlayıp bastırırsak dükkana asılcak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201115 yıl comment_5436 Afiş himmm . Matbaa da bastırmak icin de bizim mi tasarlamamız gerekiyormuş acaba. Finanse ederiz ama tasarım ellerinden opebilir Erencim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201115 yıl Yazar comment_5443 Tasarımı hallederiz ya büyük yerlerde renkli fotokopiciler 1-5 tl arası basıyolar boyuta göre tanesini Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201115 yıl comment_20332 arkadaşlar bu ilan güncelmidir=? aracımı bakıma götüreceğim de :PP Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201214 yıl comment_59828 bu konu hala güncel mi? yeni aldığım aracın aslında pek de ihtiyacı olmamasına rağmen bakım yaptırsam nasıl olur diye düşünüyorum. tabi önce usta lazım. konu hala aktifse bilgilendirme yapılırsa çok memnun olurum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201214 yıl comment_59832 Sponsorluk veya indirimlik bir olay yok arkadaşlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80718 aracımın 45.000 bakımını burada yaptırmayı düşünüyorum umarım memnun kalırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80960 aracımın 45.000 bakımını burada yaptırmayı düşünüyorum umarım memnun kalırım. ben yağ değişimi ve filtrelerin değişimi için oraya gittim ilk ziyaretime göre izlenimlerim oldukça olumlu. usta ve yanında çalışanlar adam yolma niyetinde de değiller. en yakın zamanda gideceğim tekrar yağ buharı hortumu dipten kopmuş usta görmüştü yaptırırız bunu parça almana gerek yok dedi kısa zamanda gideceğm Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91353 Merhaba arkadaşlar.Ankara dışında yaşıyorum aracıma bakım yaptıracağım onun içinde ankaraya gelmeyi düşünüyorum.Ama usta konusunda kafamda soru işaretleri var bilmediğimden.Sizin önereceğiniz veya gitme diyeceğiniz.özel servis varmı.Yardımcı olursanız sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl comment_98591 45000 bakımı için bugün azim oto'daydım sağolsun Erol bey çok iyi ilgilendi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201213 yıl comment_130318 Herkes olumlu konuşmuş. Gidip konuşmakta fayda var.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın