Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99667 avatarı tek kusuru kıştan kalma hala palto..bakarken terliyom ben...........giybi kırmızı lacoste tak bi gözlük Bekir Beyyyyyyyyyyy öle istiyoz seni... Abi senin milletin giydiğiyle ne derdin var. Adam öyle seviyor belki Şu foruma üye olduğumdan senle tanıştığımdan beri durmadan milletin profil resmindeki paltolara taktın en başta benimkinin :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99670 Limonata içtim o mu dokundu acaba ? o dokanmış olabilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99671 tmm ozamana kalırsam tilifon ederim sana okke... ok. Sen şimdi nerdesin, gelirken ferhatı da al; gözü titanium görsün biraz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99672 bekir abi özledik senide gorusemıyoruz bir turlu Aynı şekilde bende ....... Yaz benim yoğun geçiyor Serdarım ama kış yine normale döner... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99673 Dhalsım neymiş yaa? Alırdım Ryu'yu, 2 Hadouken, iki Shouryouken karşıdaki aynen mevta...hatta bilgisayarda kurulu yenisi, hala oynuyorum.. Herkes sevdiğini öldürür yeğeeennnn... Aha Mert Matrix'e bağladı... Bu soluduğunun hava olduğunu mu sanıyorsun? The Dark Knight Rises geliyor 27 Temmuz'da.. Yılın filmi.. Nolan Babuş yine döktürmüştür. Bune bilader sen aynı anda kaç kişiyi idare ediyon Kaç kişeye birden cevap yazmışın valla tebrikler Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99674 Forum için soyunmazmısın Abi ? :smiley2k: ohaaaaaaaaa falan yani :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl Yazar comment_99675 e olen balıkcı halinden yatık cipura satan abdullah gibiydin cıkardık seni tertmiz yaptık..daha ne istiyon.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99676 o değil de bu sıcaklardan herkesin beyni pelteye dönmüş.. sağlam geyik dönüyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl Yazar comment_99678 ok. Sen şimdi nerdesin, gelirken ferhatı da al; gözü titanium görsün biraz alsancaktayım....karşıyakada gelicem birazda o uzaktır...ferhat bişi de Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99679 ok. Sen şimdi nerdesin, gelirken ferhatı da al; gözü titanium görsün biraz Gördüm ben titanium gözlerim de kamaştı .Titanium gören masum ferhat :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99680 o değil de bu sıcaklardan herkesin beyni pelteye dönmüş.. sağlam geyik dönüyor... evet Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99681 ok. Sen şimdi nerdesin, gelirken ferhatı da al; gözü titanium görsün biraz sytle sahibi marabalar olarak titanium gördüğümüzde bi garip oluyoruz, etmeyin Ferhat'a böyle şeyler... Bune bilader sen aynı anda kaç kişiyi idare ediyon Kaç kişeye birden cevap yazmışın valla tebrikler Multi Task özelliğim var benim.. Yeni güncelleme ile geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99682 Gördüm ben titanium gözlerim de kamaştı .Titanium gören masum ferhat :) gelsene manyak geyik yaparız ramazan öncesi hem Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl Yazar comment_99683 neyse ben cıkam...karşıyakaya ....telim vardır bişi olursa arayın arkadaş.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99684 o değil de bu sıcaklardan herkesin beyni pelteye dönmüş.. sağlam geyik dönüyor... Bu sıcaklara beyin mi dayanır. Hafif eriyik kıvamda , kulak memesi kıvamı gibi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın