Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Film Fragmanları...

Featured Replies

• Yanıt 405
  • Görüntüleme 47,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Nisan'da sinemalar da

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Fetih 1453den bir rekor daha 17 milyon dolar bütçeli film, vizyona girdikten sonra ilk 5 günde 84 gazete sayfası kadar yer kapladı. 5 günlük haberin sütunsantim hesabıyla reklam eşdeğeri 5 m

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Estağfurullah abicim konu senin Filmi henüz izleyemedim abicim yoğunluktan dolayı. Buketle beraber gidicez en yakın zamanda Ondan dolayı eleştiriye bir yorum getiremeyeceğim. Eleştiride

Yanıtlama zamanı:

Looper izledim tırt bir film .....

güzeldi bence :)

En son izlediğim ve kendimi fazlamı kaptırdım bilmiyorum ama ağladım :)

Looperda da oynayan joseph burda başrolde :) , tavsiye edilir.

21786_460441574008449_71226761_n.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

güzeldi bence :)

En son izlediğim ve kendimi fazlamı kaptırdım bilmiyorum ama ağladım :)

Looperda da oynayan joseph burda başrolde :) , tavsiye edilir.

21786_460441574008449_71226761_n.jpg

sonercim tırt dediğim paradosk ve zamanda kırılmalarla ilgili birsürü mantık hatası vardı...birde senin sözün vardı film replikleri köşesi acıcaktın bak hala yok...

Yanıtlama zamanı:

birde senin sözün vardı film replikleri köşesi acıcaktın bak hala yok...

Abi çok haklısın mahcup oldum sana, çok yoğunluk var. Siteye, iş yerinde vakit bulabilirsem girebiliyorum. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Yanıtlama zamanı:

sinemada izlenmesi büyük zevk verir :)
Yanıtlama zamanı:

Kahvaltı demişken geçende Breakfast at Tiffany'si izledik. Kadın yaşadığı çağın çok ötesindeydi ;)

Biz de Breakfast at Diyarbakır'da oynadık nedir yani? Üstelik çağımızın adamıydık :yemek:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Möbius şeridi, geometrik olarak uzunca bir şeridin bir ucunu 180 derece büküp diğer ucu ile birleştirilerek elde edilen şerit. İlk olarak 1861′de Johann Benedict Listing tarafından tanımlanmıştır. Dört yıl sonra ise August Ferdinand Möbius yayınladığı bir çalışmasında tanımını vermiş; şeridin tek yüzlü olmasını, yönlendirilememesiyle açıklamıştır.Normal bir şeridin 2 yüzü varken möbius şeridinin 1 yüzü vardır. Yani möbius şeridinin üzerindeki bir noktadan hareket etmeye başladığımızda bütün alanı tarayarak aynı noktaya geri dönersiniz (Wiki).

Jean Dujardin’in başrolünü Tim Roth ve Cecile de France’le paylaştığı “Möbius”, Belçika, Lüksemburg, Ukrayna, Rusya ve Monaco’da çekildi. Kara para aklama işleriyle uğraşan bir şirket üzerinden bir gerilim filmi “Möbius”. Dujardin filmde bir ajana hayat verdi. Filmin Fransa’daki gösterim tarihi 27 Şubat 2013.

mobius_strip.jpg

Tevfik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

bu tarz film yapmaktan sıkılmadılar mı yahu?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hazırlıyorlar insanları gelecekteki bulaşıcı bir virüsün sonucuna.........bence gerçek olucak bunlar...ne uğraşacak adam silahla topla vericek suya havaya virüsü gel keyfim gel......

Yanıtlama zamanı:

hazırlıyorlar insanları gelecekteki bulaşıcı bir virüsün sonucuna.........bence gerçek olucak bunlar...ne uğraşacak adam silahla topla vericek suya havaya virüsü gel keyfim gel......

illumanti oyunu bunlar :)

• 1 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.