Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 (düzenlendi) Baskın / The Raid http://youtu.be/uWlmhMSnVdM Sahneler çok sert, Ağustos 3, 2012 Soner Yaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 (düzenlendi) The bourne legacy ,bunu merakla bekliyorum Ağustos 3, 2012 Soner Yaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 videoları göremiyorum soner film ismi yazarsan iletide kritik yapabiliriz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Unutmuşum isim yazmayı Baskın / The Raid Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 evet...bir kısmını online seyrettim aslında küçük bütçeli bir film 1.200.000 tahmini bütçeli sanırım özel bir timin suç çetelerinin konuşlandığı bir apartmana baskınını anlatıyor ve ekibin yanlız bırakılması sonucu hayatta kalma mücadelesini blurayripi yeni düştü torrente altyazı çıkmadı indirip bende seyretmek istiyorum güzel acımasız dövüş sahneleri var evet... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 bu bildiğimiz Judge Dredd yaw.. Sylvester Stalone oynamıştı daha önce. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 evet o şimdiki moda eski tutmuş filmlerin yeni kadro yeni efektlerle çevrimi...Total recall da öyle Arnold oynamıştı sharren stone ile...Ankarada seyretmiştim akünde sanırım haftaya colin farrell jessica biel olanı geliyor fragman iyi gözüküyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Sahneler çok acımasız dediğin gibi, kanım dondu haftasonu Batman'e gideceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Jason Bourne olmadan yapılan bir Bourne serisi, enteresan, gerçi Legacy diyor doğal olarak olmaması lazım ama ne bileyim? İlk 3 kitabın yazarı öldüğünden, Legacy başka birine yazdırıldı, biraz sipariş üzerine yani.. pek beğenilmemişti. İnşallah filmi güzel olmuştur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Sahneler çok acımasız dediğin gibi, kanım dondu haftasonu Batman'e gideceğim Geçen hafta gidecektim Batman'e. IMAX salonda yer yoktu.. hatta hafta sonu baktığımda bugüne kadar, izlenebilecek uzaklıktaki tüm koltuklar doluydu. millet ön koltuklardan alıyor.. izlemek mümkün değil. çünkü IMAX perdesi normal bir perdenin 2 katı filan.... bakalım ne zaman kısmet olur.. IMAX'ten çıkmadan izlemem lazım.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Ben atlantis'e gidiyorum, Koltukları çok rahat hemde sakin oluyor, ferah bir ortam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Ben atlantis'e gidiyorum, Koltukları çok rahat hemde sakin oluyor, ferah bir ortam hiç gitmedim atlantis'e.. ya aslında sakin olsun diye Gordion'a gidecektik ama IMAX olsun diye taktım bi kere. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 ımax başka gitmeyin yoklukta çekiyoz ama olmuyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 ımax başka gitmeyin yoklukta çekiyoz ama olmuyor... bence de... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap