Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201214 yıl comment_94738 Ben genel kültür meanasında sordum canım canım mı? Ya bırakın şimdi kaynınızı bacanağınızı baldızınızı fotolar nerde kardeşim ?? fotolar evde, merak etmeyin güvenli ellerde.. (Secure Digital) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201214 yıl comment_94965 makinaya film koymayı unutmuş konuyu kaynatıyor..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201214 yıl Yazar comment_95029 upss resimler nereye uçtu. kesin Ykp'un işi bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201214 yıl comment_95030 Diğer konudan devam edelim.Bu başlığıda doğru yerine sallayalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201214 yıl comment_95031 vet arkadaşlar, biraz gecikmeden sonra fotolar geliyor... Perşembe sabahı Diyarbakır Adliyesi'ndeki işlerimizi hallettikten sonra Ahmet ile buluştuk. Hasanpaşa Hanı'nda bir kahvaltı mekanında yerimizi aldık. kahvaltıdan sonra aynı mekanda kahvelerimizi yudumladık buradan sonra, Hasanpaşa Hanına yakın biryerde bulunan Cahit Sıtkı Tarancı Evi Müzesi'ne gittik. Ancak ev, Sultan isimli dizi için kiralandığından sadece avlusunu ziyaret edebildik. buranın ardından Sülüklü Han denilen bir mekana gittik. *** Devam Edecek** Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201214 yıl comment_95506 Sehir dısında oldugum için foruma pek giremedim Ahmet'e ve alperenle çık güzel iki gün geçirdik teşekkür ediyorum ikisinede alpereni ağırladık güzel bir sekilde Kardesim ara ara ne salliyonuz bana :-) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201214 yıl Yazar comment_95509 Sehir dısında oldugum için foruma pek giremedim Ahmet'e ve alperenle çık güzel iki gün geçirdik teşekkür ediyorum ikisinede alpereni ağırladık güzel bir sekilde Kardesim ara ara ne salliyonuz bana :-) Kim sallayabilir sana yav 10 numara ev sahipliği yaptın, teşekkürler herşey için, Defneyi öp yerime Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201214 yıl comment_95510 Telden giriyorum doğru düzgün görünmüyor Formula'ya pilotu yapmışlar beni 2. Ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201214 yıl comment_95518 Serdar 1-arabayı güzel kullan; 2-kilo ver Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201214 yıl comment_95520 Serdar 1-arabayı güzel kullan; 2-kilo ver Baran abi birde bana sor ne kadar ugrastigimi bizim ailede sorun bu kilo sıkıntı var yani Temmuz 4, 201214 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın