Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201214 yıl comment_94305 www.photobucket.com Bence bu konudaki en başarılı site Hem siz hesabınızdan fotoları silmeden asla linkler ölmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201214 yıl comment_94369 Yako foto yuklemeyi biliyorum da o konuda en son imageshack ornegi vardi. Ben site onerisi istedim. Neyse no problem... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201214 yıl Yazar comment_94370 Yako foto yuklemeyi biliyorum da o konuda en son imageshack ornegi vardi. Ben site onerisi istedim. Neyse no problem... www.photobucket.com Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201214 yıl comment_94372 İşte eğer bakarsanız dediğime zaten alternatifleri görecektiniz 2 başlık var orada. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201214 yıl comment_94402 Fotolar ne oldu gençlik Fırında demleniyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201214 yıl comment_94483 Eve gidemedim ki daha... Bi ciktim bir daha giremedim eve yarin söz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201214 yıl comment_94489 Kalmiyorum, hatta kalmiyoruz. Kayinbirader yalnizmis, misafir olalim dedik, donecegiz simdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201214 yıl comment_94490 Kalmiyorum, hatta kalmiyoruz. Kayinbirader yalnizmis, misafir olalim dedik, donecegiz simdi Kaynımdayım mı uygun sence kayınbirader mi ? Biraderin olmak zorunda değil sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201214 yıl comment_94500 Bu resim olayıda uçakla gitme olayına döndü yaw.....peeeeeeeeee....... Rotar üstüne rotar...... :P Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201214 yıl comment_94724 Kaynımdayım mı uygun sence kayınbirader mi ? Biraderin olmak zorunda değil sanırım kişinin, eşinin ailesi ile kurduğu bağa kayın hısımlığı ismi verilir. yani öz ailenin aldığı sıfatların aynısı orada kayın+x şeklinde oluşur. kayın+peder, kayın+valide, kayın+birader gibi.. bir tek baldız, kendine has bir isim almıştır. bunun ingilizcedeki karşılığı in-law'dır. brother-in-law, sister-in-law, mother-in-law, father-in-law gibi... dolayısıyla aslında kayınbiradere kayın (iyelik ekiyle birlikte kaynım) demek yaygın ama hatalı bir kullanımdır. ancak zamanla kelime yerleşmiştir. ancak doğru kullanım olan kayınbirader kelimesine kafayı neden taktığını da anlamış değilim? ayrıca biraderim olmak zorunda veya değil, kayınbiraderimi öz kardeşim kadar severim o da ayrı mesele. Temmuz 2, 201214 yıl Alperen G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201214 yıl comment_94731 Ben genel kültür meanasında sordum canım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201214 yıl comment_94735 Ya bırakın şimdi kaynınızı bacanağınızı baldızınızı fotolar nerde kardeşim ?? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın