Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Xenon Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İyi bir elektrikçi bulursanız hiç bir riski yok.Ben aracımı aldığımdan beri o şekilde kullanıyorum ama ben 10 sn de olsa uyarı ikazını görmek istemiyorum dersen o senin bileceğin iş :)

sorun ikaz ışığı değil aslında. arabamı çok kurcalatmak istemiyorum. Mümkün olduğunca imkanları zorlamak isterim :)
  • Yanıt 44
  • Görüntüleme 19,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evet. xenon takınca elektriği kesmesinin nedeni 35W olması değil, xenonun ilk açılışta bunun 10 katı kadar elektrik çekmesi. yoksa 1Wta çekseniz elektriği kesmiyor sadece uyarı veriyor.

• Hakan Bey ne tür bir çalışma yaptınız bilmiyorum, ancak yeni Focus'ta far akımını sürekli ölçen bir program ver ve daha düşük akım çeknen xenon ampuller takıldığında düşük akım nedeniyle kısa far arız

• Araç için uyumlu Xenon var ki zaten: Titanium X'de kullanılan farlar. Ancak Otosan pahalı satıyor, çifti son 3500 TL'den fazla idi. Çıkma bulmak lazım o da kolay değil. Ben bulup taktım. Sonuçta

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sürekli

Siteleri takip ediniz, buradan bile satılabiliyor.

Sürekli takipteyim. Umarım bulurum :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sanırım yukarıda bahsedilen şekillerde takıyor xenonu :)

Yanıtlama zamanı:

Ankara'da bu işi yapan yer var arkadaşlar eğerki isterseniz.

Sağlam bir firma..

Sırf F3 farına xenon takıyor..Reklam olmassa ismini vereyim Yakup.. :D

Ben bilmem.Kuralları sen daha iyi biliyorsun :)

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Peki merakımdan soruyorum bilmiyorum ama, araca serviste değilde diğer marka xenon takılırsa garanti dışına çıkarmı çıkarsa elektrik aksamı mı ?

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Xenon taktırmak için bende geçenlerde sanayiye gittim.İlk gittiğim usta kendisinin takamıycağını söyledi.Normal xenonlar f3 e olmuyomuş.Aracın beynini yakabilceğini söyledi.Başka bi yere yönlendirdi.Orada da sadece philips marka xenon takabilceğini bide özel bi aparat var o aparatla takabilceğini söyledi.Tek sorun vermiycek farlar philipsmiş ama o aparatla beraber takılması lazımmış.Fiyat olarakta 400 tl.Ama ben fiyatın biraz daha inmesini bekliyorum. :)

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaslar ben biraz arastirdim. aracima bi xenon projeksiyon takmayi dusunuyorum. ama xenon hatasi olusuyormus. xenon icinde  yurt disindan 15 20 dolara alinabilen warning canceller adinda bi adaptor buldum. olu alsam xenon kit taksam olurmu acaba? 

warning canceller : http://www.aliexpress.com/item/2pcs-lot-HID-warning-canceller-HID-decoder/631999130.html

Yanıtlama zamanı:

arkadaslar ben biraz arastirdim. aracima bi xenon projeksiyon takmayi dusunuyorum. ama xenon hatasi olusuyormus. xenon icinde yurt disindan 15 20 dolara alinabilen warning canceller adinda bi adaptor buldum. olu alsam xenon kit taksam olurmu acaba?

warning canceller : http://www.aliexpress.com/item/2pcs-lot-HID-warning-canceller-HID-decoder/631999130.html

VWgrubu icin diyor. Forumda gerekli bilgiler var.
Yanıtlama zamanı:

VWgrubu icin diyor. Forumda gerekli bilgiler var.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipment-By-DHL-2012-New-Focus-55W-Xenon-Headlight-HID-Xenon-Kit-With-Supper-Warning/746434746.html

ozan bey bu sistemi alsam peki bi xenon projektore bagliyabilirmiyim. ben asadaki linkteki fari yapmanin oem bi xeno fardan daha kullanisli olcagini dusunuyorum?

http://www.hidplanet.com/forums/album.php?albumid=569&attachmentid=17283

Yanıtlama zamanı:

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipment-By-DHL-2012-New-Focus-55W-Xenon-Headlight-HID-Xenon-Kit-With-Supper-Warning/746434746.html

ozan bey bu sistemi alsam peki bi xenon projektore bagliyabilirmiyim. ben asadaki linkteki fari yapmanin oem bi xeno fardan daha kullanisli olcagini dusunuyorum?

http://www.hidplanet.com/forums/album.php?albumid=569&attachmentid=17283

ampul tipi uygunsa bağlanır tabi. neden oem bi xenondan daha kullanışlı olcağını düşünüyorsunuz?

Yanıtlama zamanı:

ampul tipi uygunsa bağlanır tabi. neden oem bi xenondan daha kullanışlı olcağını düşünüyorsunuz?

ilk neden yukseklik ayari iptal olmasi. ikinci neden fari sokmedende muayaneden gecmesi mumkun oluyor. ucuncu neden kimsede olmamasi. dorduncu neden ben boyle sok tak ugrasmasini severim  :)

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

araba beynin 55w  olarak algılaması gerekiyor. xenonlar 35w düşük olduğu zaman arıza veriyor ve elektiriği kesiyor.peki ya biz 55w nin üzerine çıkarsak atıyorum 70 w gibi bi değeri yakalarsak o zaman ne olur gene arıza lambası yanar mı problem çıkarır mı?

Yanıtlama zamanı:

araba beynin 55w olarak algılaması gerekiyor. xenonlar 35w düşük olduğu zaman arıza veriyor ve elektiriği kesiyor.peki ya biz 55w nin üzerine çıkarsak atıyorum 70 w gibi bi değeri yakalarsak o zaman ne olur gene arıza lambası yanar mı problem çıkarır mı?

Az veya çok hepsinde lamba yanar.

Sorun o lamba mı? Yansın ne olacak

Yanıtlama zamanı:

ilk neden yukseklik ayari iptal olmasi. ikinci neden fari sokmedende muayaneden gecmesi mumkun oluyor. ucuncu neden kimsede olmamasi. dorduncu neden ben boyle sok tak ugrasmasini severim :)

Muayeneden gecemezsin. Far yikama yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.