Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Emir Ali Şen

Üye
  • Toplam İleti

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

Emir Ali Şen tarafından yazılan her şey

  1. çok karışık sanırım benim anlayacağım birşey değil ne işe yarar bu şema?
  2. abi cevaplar ve bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim...
  3. park lambalarını kapattığı zaman arkaparklarda dahil olmak üzere kapatıyor bu normal mi? birde drl kitleri varmış birkaç internet sitesinde onlardan kullansam faydası olur mu ki?
  4. pazartesi bi deneyeyim.sigorta kusundan mı alıyım direk bağlantıları? verdiğiniz numaralardan?
  5. anladım yani aslında problemi basit bi role ile çözebiliriz. gece farların içinde nerdeyse belli bile olmuyor ama dediğin şekilde yapabilirsem en sağlıklısı o tabiki =)
  6. gündüz farında herhangi bi role modül yok 3er wattlık 14 tane led. 7şerli paralel şekilde direk park lambasına bağlılar
  7. sorun lamba değilde lambayı yakınca elektiriği kesiyor ya problemim. yani illa 55w sa o değeri sağlamam gerekiyo? yani eğer düşük olursa elektiriği kesmiyor sadece arıza veriyor? ama yüksek olursa elektiriğide kesiyor? doğru mu anladım? =) elektiriği kesmemesi için ne yapmam gerekli peki? park lambalarındaki elektiriği kesiyor benimki park lambasına gündüz ledi olarak bi kaç parça girildi. bide park lambasını kestiği zaman uyarı vermiyor xenondaki gibi direk kesiyor mesela önce sağ sonra soluda kesebiliyo veya ikisini birden ama sonuçta parkları söndürüyor.
  8. araba beynin 55w olarak algılaması gerekiyor. xenonlar 35w düşük olduğu zaman arıza veriyor ve elektiriği kesiyor.peki ya biz 55w nin üzerine çıkarsak atıyorum 70 w gibi bi değeri yakalarsak o zaman ne olur gene arıza lambası yanar mı problem çıkarır mı?
  9. bir ihtimal gelen farlar arızalıydı. diğer bir ihtimal ben araca çok fazla şey bağladım onlara ek olarak bu yeni farın bi-xenon perdesi.sinyallerin ledleri.birde DLR ledleride üzerine binince sistem iflas ediyo? satıcı daha önce bir çok arabaya verdiğini ve hiç bi problem çıkmadığını söyledi bu yüzden bende suçu kendimde aradım ama çözümü bulamadım.
  10. xenonu takarken tabiki ek ilaveler yapıldı ama ben xenonlu biçimde yaklaşık8 ay gibi bir süredir kullanıyordum. o gördüğünüz mercekli farın uygulamasını yaptığımızda o zaman problemler vermeye başladı. aracın doğru algılaması için bişeyler yapamazmıyız? bir çözüm?
  11. pardon yakup bey ben formun acemisi olunca kusuruma bakmayın )
  12. haklısınız cem bey size ne kadarlık lazım? yok ozan bey basit direnç değil modül gibi bişey içinde ikitane role filan var ışığın şiddetini açıp kısabiliyoruz falan ama normal 8 aylık kullanımımda herhangi bi problem çıkartmadı bana. bu yeni farlarla birlikte problem yaptı. dediğiniz gibi farların arızalı olmasıda muhtemel. sol farın merceğinin perdesi çalışmadı yada çalışmıyor zaten.
  13. aslında bende çiftini 700tlden internete koymayı düşünüyordum cem bey=)
  14. farlar burdaki farların aynısı hocam araçta xenon çalışır durumda var zaten.alt ızgaralarda 3er wattlık 14 tane led amerikan park sistemi var artı olarak. acaba bunların bi etkisimi var ki dedik tüm hepsini iptal ettik sadece farları taktık gene aynı problemi yarattı bize. anladım ozan bey muhtemelen deiğiniz gibi uzunları açınca kısa devre gibi bi problemi olabilir herhalde farların. peki normal farlar çalışırken parkları neden söndürür? amerikan park ve alt ızgaradaki 3wlık 14 led parklara bağlı.
  15. far bi-xenon diye geçiyo merceğinin içinde açılıp kapanan bi devre var. kısa far ampül arızası diye bi ekran gelmedi ama
  16. montajda herhangi bi ek kablo olmadı hocam direk soketi taktık onun dışında bişey eklemedik normal orjinal farları kullandığımızda hiç bir problem olmuyor ama bu modifiyeli farı taktığımızda problem yaratıyor
  17. aracıma yeni aldığım modifiye edilmiş bi-xenon farların uygulamasında problem çıktı farlar açıkken uzun-kısa yaptığım zaman farları kapatıyor komple yeniden açtığımda düzeliyor bunun nedeni ne olabilir acaba yardımcı olabilecek var mı lütfen?
  18. yakup bey konuyla ilgili sitede bayabi dolandım fakat sorularımı gideremedim. konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum. size özel msj atacaktım fakat yeni üye olduğum için kabul etmedi.lütfen problemi çözmemde yardımcı olun.
  19. merhaba arkadaşlar bu formda yeniyim. bugün burada görünen farları aldım montajı için uğraştık fakat birkaç problemimiz oldu. ilk problemimiz farlar yanıyorken selektör yaptığım zaman farların komple kapanması yeniden kapatıp açana kadar uzunların işlev görmesi fakat kısaların çalışmaması.... lütfen acil yardım istiyorum konu hakkında bilgisi olanlardan...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.