Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl comment_93107 masaüstü resmi için alıyorum izin varsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl comment_93125 Heyecanla bu tarafa gelmeni bekliyoruz Bekir. Bu arada fotoğraf çekmekten yol almaya fırsat olmamış, sabırı takdirle, paylaşımı şükranla karşılıyorum! Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl Yazar comment_93227 masaüstü resmi için alıyorum izin varsa Tabii tabii ...beğenmeniz ayrıca mutlu etti beni..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl Yazar comment_93232 Heyecanla bu tarafa gelmeni bekliyoruz Bekir. Bu arada fotoğraf çekmekten yol almaya fırsat olmamış, sabırı takdirle, paylaşımı şükranla karşılıyorum! Öncelikle bu ince düşünceniz beni nekadar mutlu etti anlatamam... Antalya geçişimiz pazar gününe denk geldiği için açıkcası rahatsız etme kaygısıyla sizi bilgilendiremedim...Ama bir daha ki gelişimde daha uygun bir zaman ayarlayıp mutlaka bir merhaba demek istiyorum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl comment_93249 Valla coğrafya bilgilerim tazelendi Bekir abi sayende Tüm kıyı şeridimizi paylaştın maşallah, emeğine sağlık abicim... Seneye kısmet olursa bu turu bende yapmayı çok isterim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl Yazar comment_93252 Valla coğrafya bilgilerim tazelendi Bekir abi sayende Tüm kıyı şeridimizi paylaştın maşallah, emeğine sağlık abicim... Seneye kısmet olursa bu turu bende yapmayı çok isterim Ahmetim inanırmısın beni çok etkiledi ve elimde olsa dediğin gibi tüm kıyı şeridini resimlemek isterdim....kışın bakıp bakıp sitres atacağım artık kısmetse... İnş. bu deneyimi tadarsın Ahmetim çok ama çak keyifli... :) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın