Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201214 yıl Yazar comment_92382 bu ecomode nedir daha arabamla tanışamadığımdan bilmiyorumda...bu arada süper resimler ya bu yaz bende gitmek istiyorum güneye... Fazıl tüketim bilgilerinin yer aldığı bölümde.....Aslında aracı kibar kullanırsan yani tasaruflu kullanırsan şakadan da olsa şampiyon ilan etmesi daha az yakıt parası vereceğin anlamına geliyor.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201214 yıl comment_92406 Bekir abi, tek kelime ile muhteşem, ruhuma hitap etti çektiğin resimler, ben de benim şeker kırmızıya bu yaz bir Karadeniz turu yaptıracagım bakalım Lütfen resimlere devam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201214 yıl comment_92444 çok güzelmiş Allah içinize sindirsin...negüzel ege tatilinizide yaptınız denize özleminizi giderdiniz bir nebze... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201214 yıl Yazar comment_92446 çok güzelmiş Allah içinize sindirsin...negüzel ege tatilinizide yaptınız denize özleminizi giderdiniz bir nebze... Evet Tevfik Beycim şimdide akdenizdeyiz hayırlısı bakalım..... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın