Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201214 yıl comment_88649 arkadaşlar son 2-3 aydır. gaza basmadan arabayı çalıştıramıyorum ateşleme var fakat araç çalışmıyor. özellikle motor soğukken oluyor. bujileri yeni değiştirdim. ama sorun çözülmedi araba çalıştıktan sonra sorun yok . sizce neden olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201214 yıl comment_88826 tşk. çok ayrıntılı oldu Rica ederim, cahillik iste o kadar biliyorum ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201214 yıl comment_88859 Enjeksiyon üzerinde veya yakıtın enjeksiyona girdiği noktada yakıtın ısısını algılayan sensör vardır... Bu sensör arızalandığında ,kablosu koptuğunda veya soketinde temassızlık varsa, hava soğukken araç çalıştırılacaksa elektronik kontrol ünitesi sensör vasıtasıyla yakıtın ısısını algılayıp o oranda zengin yakıt püskürtmesi gerekiyor.. .Ama problem olduğundan dolayı fakir yakıt püskürteceğinden araç zor çalışıyor olabilir... Araç IDS bağlanırsa bunla ilgili sorunu Bilgisayar okuyacaktır... Ben Ebay'dan 10 Euro'ya OBD Cihazı aldım, kendi cep telefonuma OBD Scobe Proğramını kurdum, kendi cep telefonumdan okutup arıza tespiti yapıp, verilen hataları silebiliyorum, bence herkeste olmalı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl Yazar comment_89118 Enjeksiyon üzerinde veya yakıtın enjeksiyona girdiği noktada yakıtın ısısını algılayan sensör vardır... Bu sensör arızalandığında ,kablosu koptuğunda veya soketinde temassızlık varsa, hava soğukken araç çalıştırılacaksa elektronik kontrol ünitesi sensör vasıtasıyla yakıtın ısısını algılayıp o oranda zengin yakıt püskürtmesi gerekiyor.. .Ama problem olduğundan dolayı fakir yakıt püskürteceğinden araç zor çalışıyor olabilir... Araç IDS bağlanırsa bunla ilgili sorunu Bilgisayar okuyacaktır... Ben Ebay'dan 10 Euro'ya OBD Cihazı aldım, kendi cep telefonuma OBD Scobe Proğramını kurdum, kendi cep telefonumdan okutup arıza tespiti yapıp, verilen hataları silebiliyorum, bence herkeste olmalı... teşekkür ederim tatmin edici bir açıklama oldu. adminin dediği gibi servis yolu gözüktü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl comment_89140 sonuçta yine adminin dediği oldu... adam pratik adam, iki saat yazacağına "servis" dedi... benim araç da gaza basmadan kendi gidiyor... yakup? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl comment_89142 sonuçta yine adminin dediği oldu... adam pratik adam, iki saat yazacağına "servis" dedi... benim araç da gaza basmadan kendi gidiyor... yakup? O akıllı ve otomatik gider ama dikkat etmek lazım.. Manuelden otomatige geçişlerde.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl comment_89207 O akıllı ve otomatik gider ama dikkat etmek lazım.. Manuelden otomatige geçişlerde.. valla yıllaaaaar boyunca araba kullanmayınca hiç yadırgamadım otomatiği.. sanki yıllardır kullanıyor gibiydim.. ayağım filan yanlış gitmedi hiç.. meğersen ben otomatik vites adamıymışım bünye hemen bağışıklık gösterdi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl comment_89260 Forum paylaşımdır yahu her sorununu yazana pratik olsun diye servise git mi diyelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl comment_89264 sonuçta yine adminin dediği oldu... adam pratik adam, iki saat yazacağına "servis" dedi... benim araç da gaza basmadan kendi gidiyor... yakup? Patron adamın da hali başka oluyor tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl comment_89270 sonuçta yine adminin dediği oldu... adam pratik adam, iki saat yazacağına "servis" dedi... benim araç da gaza basmadan kendi gidiyor... yakup? bizim salak getz yokuş çıkıyor hiç gaza basmadan 5.viteste yine aynı şekil hiç gaza basmadan 50 km yapıyor ve bildiğin gidiyor araba :D Haziran 14, 201214 yıl Engin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201214 yıl comment_101621 araç gaza basmadan çalışmıyor ise ateşlemeden deildir bu araçın gaz ayarının kısık olmasındandır Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106435 benzer problem benim aracımda da oldu. 2-3 ay böyle sürdü gazı pompalayarak zorla çalıştırıyordum. sonra bir gün onu da yapamadım. araç hiç çalışmaz oldu. neticede 15 gün serviste kaldı ne olduğunu anlayamadılar. en son benzini değiştirdiler araç saat gibi çalışmaya başladı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106452 valla yıllaaaaar boyunca araba kullanmayınca hiç yadırgamadım otomatiği.. sanki yıllardır kullanıyor gibiydim.. ayağım filan yanlış gitmedi hiç.. meğersen ben otomatik vites adamıymışım bünye hemen bağışıklık gösterdi.. Babamın aracı otomatik vites benimki malum düz vites bana düz vitesmi otomatikmi diye sorsanız şehir içindeki muhteşem rahatlığı için otomatik vites şehir dışı yolculuklarda ise performansı için düz vites derim Ama ben izmirde yaşıyorum istanbul veya ankarada yaşasaydım izmire nazaran yoğun trafiği olduğu için hiç bir güç bana düz vites araç aldıramazdı.Bir dönem 6 ay kadar istanbulda ataköyde kalmıştım.Düz vites 206 aracım vardı.Abartmıyorum bazı günler sol ayağımın tabanı ağrırdı trafikte debriyaja basıp çekmeden. Allah oralarda düz vites araç kullanan arkadaşlara sabır ve güç versin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın