Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2017 Tabi sen git Antep'e, Silifke'ye gittin mi hiç [emoji12] Hahahahaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Yıkılsın buralar [emoji5] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 10 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Yıkılsın buralar Yahu sayın yönetici Yakup Bey! Bu sağ alt köşeye bir de "beğenmedim,iğrenç,keşke benim olsa vb. " bir tuş eklesek diyorum... 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Yahu sayın yönetici Yakup Bey! Bu sağ alt köşeye bir de "beğenmedim,iğrenç,keşke benim olsa vb. " bir tuş eklesek diyorum... Hahahahaaaa o köşeye keşke adanada buluşma olsa diye istek yazsaydın bi güzellik yapardık 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Şimdi, Serdar yaman yazdı: adanada buluşma olsa Daha Serdar Eryürekli'nin yanına gidemedim. Araba'nın amartisörlerde sıkıntı var gibi. Fırsat bulamadım bir türlü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Daha Serdar Eryürekli'nin yanına gidemedim. Araba'nın amartisörlerde sıkıntı var gibi. Fırsat bulamadım bir türlü.Bu ara bi sakinleşim adanaya çıkarma yapcam bi pazar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 25 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Yıkılsın buralar Doktor 19:00 dan sonrada yeme demişti ama bir kerelik bişe olmaz sanırım ? ? afiyet bal şeker olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Doktor 19:00 dan sonrada yeme demişti ama bir kerelik bişe olmaz sanırım ? ? afiyet bal şeker olsun [emoji4] Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Günaydınlaaarrr. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Afiyet olsun adaşşşşş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 4 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Günaydınlaaarrr. Seni tanıdığım güne ... Neyse afiyet olsun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Asıl buradan sonra iş olmayacaktı ki..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Bunu yemek için mi o saatte kalktın? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Bir saat önce, Onur Sezgin yazdı: Bunu yemek için mi o saatte kalktın? Başka bir şey için kalkılır mı beaaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap