Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yüzgeç Tipi Anten

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

umarım konu doğru yerdedir:))

arkadaşlar benim focusun antenini çalmışlar.ne zamandır aklımdaydı yüzgeç tipi anten takmak.aslında isbet oldu:)))

nyse konuyu dağıtmadan sorularımı sorayım.bu tip anten takan varmı.varsa radyo çekim kalitesinde bir sorun oluyormu.ayrıca montaj da tavan döşemesine müdahele ediliyomu..

şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler....

http://www.hepsibura...ra...d&fh_eds=ß

linkte ki gibi bir anten takmayı düşünüyorum..

birol kara tarafından düzenlendi

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 13,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yalnız bu bir süs, anten değil.. Yani Süs Antenidir,Sorunuz eğer antensiz çekiyormu ise ? Valla onu siz şuan daha iyi bilirsiniz..

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Çok seviyorsan ek parçayı çıkar öyle kullan şehir içinde. Zaten şehir dışında pek dinlenmiyor.

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Emreninki bile bundan biraz daha büyüktür sanırım

Yanıtlama zamanı:

Bu tip antenin çekenleride satılıyor piyasada.Ama uyum sorunu var sonuçta su almayacak ve kablo bağlantısı olacak. başka bir siteden link atıyorum.Ordaki arkadaş yapmıştı aracına fotolarıda var.Yorumlarıda mevcut.

http://www.qashqaitr.com/portal/forum/forum_posts.asp?TID=331&PN=4

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yalnız bu bir süs, anten değil..

Yani Süs Antenidir,Sorunuz eğer antensiz çekiyormu ise ? Valla onu siz şuan daha iyi bilirsiniz.. :P

bu durumda bmw volvo vs araçlardakilerdemi süs.sonuçta standart bir uygulama.

demek istediğim onlar şu an bendeki gibi çıyırtı mı dinliyolar?? :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu tip antenin çekenleride satılıyor piyasada.Ama uyum sorunu var sonuçta su almayacak ve kablo bağlantısı olacak. başka bir siteden link atıyorum.Ordaki arkadaş yapmıştı aracına fotolarıda var.Yorumlarıda mevcut.

http://www.qashqaitr...sp?TID=331&PN=4

evet bu antenler sanırım iki tip.linkiçin teşekkürler....

Yanıtlama zamanı:

bu durumda bmw volvo vs araçlardakilerdemi süs.sonuçta standart bir uygulama.

demek istediğim onlar şu an bendeki gibi çıyırtı mı dinliyolar?? :)

Hayır, antenli olan var antensiz olan var.Link verdiğiniz için ondan bahsettim, alıp da hüsran yaşamamanız için.

Yanıtlama zamanı:

Yüzgeç tipi anten eğer fabrika çıkışlı ise süs için değildir. Ben VW için anlatayım, aynısı sanırım Ford içinde geçerlidir.

Balık sırtı anten içinde 3 parça bulunur.

1. Radyo alıcısı

2. GPS alıcısı

3. Digital-Tv alıcısı

Balık sırtı anten Vw'de Navigasyon ile geliyor, Ford'da da navigasyon ile geliyordur büyük ihtimalle. Opsiyonlu siparişlerde ekleyip sadece radyo alıcısı şeklinde de kullanabilirsiniz.

Sonradan takılanın amacı(eğer orjinal ekipmansa işler değişebilir) süs içindir. Fabrika çıkışlının içinde Radyo alıcısı bulunur.(Eğer navia yoksa sadece bu bulunur).

Anlamanın kolay yolu, bir kabloyu(lehimleyerek de olabilir) bu antene bağlıyorsanız süsünün yanında alıcı görevide yapar. :)

Volvoda var ama kimisi o süs diyor kimisi radyonun alıcısı o diyor :)

Radyo alıcısı. :)

Yanıtlama zamanı:

Gps'li araçlarda balık sırtı olcak diye birşey yok.Gps alıcısı öyle anten yerinde olacak diye bir şart yok zaten.Firmanın tercihi yani..

Bütün dediklerim Vw-Skoda-Seat-Audi için geçerlidir. :) Ford'da benzer bir strateji izliyordur diye yazdım. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yorumlarınız için sağolun.

bende biraz araştırdım ve bunların dediğiniz gibi süs ve işlevsel olarak iki tip olduğunu öğrendim.

sanırım ben bi anten ucu teğmin yoluna gitsem daha iyi olacak.umarım gene uçurmazlar:)))

Yanıtlama zamanı:

Bulusmada Alim abinin eBaydrn aldigi kisa anteni taktik tam uydu. Çekme konusundada bir problem cikardigini sanmiyorum. Aksam eBayden suparis veririm bende

HTC EVO 3D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yanıtlama zamanı:

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=75234788&rnd=7484

Ebayde kargoyla birlikte 25i buluyor onun yerine bunu aliyim diyorum 2-3 fazla olsun birkac gune gelsin :)

Yanıtlama zamanı:

http://m.sahibinden....234788&rnd=7484

Ebayde kargoyla birlikte 25i buluyor onun yerine bunu aliyim diyorum 2-3 fazla olsun birkac gune gelsin :)

Uyumluluğunu kontrol et...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.