Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Motor Seçeneği Önerisi..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hadi Hayırlısı Ecoboost En Doğru Seçim Gibi Gözüküyor...

• Yanıt 39
  • Görüntüleme 7,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Fazla düşünecek bişey yok Ecoboost alacaksınız.. Yukarda yazdığın meblaa dizel'lin liste fiyatı ama o rakamı 64 gibi rakamlara düşürebiliyorsunuz.. Ecoboost'un en dolusunuda 60 gibi (maks.)

• Öncelikle hayal görmeyelim hiçbir Focus Mk3 (belki ST dışında) koltuğa yapıştıracak bir performansa sahip değil. Koltuğa yapışmak için 300 ve üzeri beygiri koşturmak lazım. Hacmine ve fiyatına gör

• Aydın Baran
    Aydın Baran

2010 model dizel araçla araçla 15.000 km. demisiniz. Fazla düşünmenize gerek yok zaten Ecoboost almanız faydanıza.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hadi Hayırlısı Ecoboost En Doğru Seçim Gibi Gözüküyor...

saolun Allah size daha iyilerini nasip eder İnşallah.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

şimdi ki aklımla ecoboost tek geçiyorum...

tecrübelerinizi kısaca paylaşma imkanınız varsa dinlemek isteriz..

Yanıtlama zamanı:

tecrübelerinizi kısaca paylaşma imkanınız varsa dinlemek isteriz..

onceki aracım passat 1.8 t ondan dolayı olsa gerek ısınamadım bir türlü dizel araca ekonomik bir araç yakıtı düşük ama istediğim performansı alamıyorum onun için yeni donanımlı ecoboost gelince kısmet olursa değiştirmeyi bile kafaya koymuşum :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

onceki aracım passat 1.8 t ondan dolayı olsa gerek ısınamadım bir türlü dizel araca ekonomik bir araç yakıtı düşük ama istediğim performansı alamıyorum onun için yeni donanımlı ecoboost gelince kısmet olursa değiştirmeyi bile kafaya koymuşum :)

anladım hocam haklısınız valla :) passatın yerini tutmaz yani :) e size de şimdiden hayırlı olsun diyelim ozaman :)

Yanıtlama zamanı:

Şimdiki aklımla Ecoboost alırdım. bende bir çok dizel kullanıcısı gibi, Memnun muyum dizelden, kesinlikle evet.

Fakat otomobil motoru benzinli motor olmalı. E mümkünse de Turbo benzinli olsun ki, tadından yenilmesin değil mi?

Ve 1.0 Ecoboost u çok merak ediyorum, Türkiye'de satışa çıkmasından sonra hemen gidip test edeceğim, muhtemelen almayacağım ama çok güzel bir motor yaptı Ford diye düşünüyorum. 1.6 sı 5 lt lere kadar düşebiliyorsa o ne yapar bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şimdiki aklımla Ecoboost alırdım. bende bir çok dizel kullanıcısı gibi, Memnun muyum dizelden, kesinlikle evet.

Fakat otomobil motoru benzinli motor olmalı. E mümkünse de Turbo benzinli olsun ki, tadından yenilmesin değil mi?

Ve 1.0 Ecoboost u çok merak ediyorum, Türkiye'de satışa çıkmasından sonra hemen gidip test edeceğim, muhtemelen almayacağım ama çok güzel bir motor yaptı Ford diye düşünüyorum. 1.6 sı 5 lt lere kadar düşebiliyorsa o ne yapar bilmiyorum.

:+1: 1.0 ın peroframansı da nasıl olur o da önemli tabi :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Burada bişeyler var, bir bak istersen. Ama sen direk performans odaklı bir araç düşünüyorsan seni bu kesmez, fakat standar C segmenti araç sahiplerinin tam da ihtiyacı olan şey bu diye düşünüyorum. :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Burada bişeyler var, bir bak istersen. Ama sen direk performans odaklı bir araç düşünüyorsan seni bu kesmez, fakat standar C segmenti araç sahiplerinin tam da ihtiyacı olan şey bu diye düşünüyorum. :D

okumustum ,sizin için bir daha okudum iyiymis :yeah:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.