Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201214 yıl comment_79397 Forumda daha önce bu konu geçtimi bilmiyorum. araştırdığım kadarıyla bulamadım. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. problemim şöyle malum bizim türkiyede satılan c max modellerde avrupa versiyonlarındaki gibi navigasyon yok. bizde bu konuyu kendi telefon ve diğer navigasyon cihazlarla çözmeye çalışıyoruz.Ben navigasyon sorununu iphone ile aşmaya çalışıyorum fakat telefon arama ve cevaplamalarımı sony radyoyla yapmama rağmen navigasyon yönlendirme sesini bir türlü alamıyorum bu sorun bendenmi kaynaklanıyor, yoksa telefondan görüşme hariç ses alamıyormuyum blututla yada servisemi gitmem gerekiyor. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Mayıs 21, 201214 yıl Raşit KESKİN tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201214 yıl comment_79402 Hmm, Ben kablo ile bağladığımda sesleri geliyordu fakat bluetooth ile deneme şansım olmadı... Hangi yazılım'ı kullanıyorsunuz iphone'da ? igo öneriyorum eğer varsa...Birde o programı açarak dener misiniz ? Ses gelecek mi? Normalde gelmesi gerek müzik gibi düşünelim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201214 yıl comment_79434 Bende iphone ile navigasyon işimi görüyorum bluetooth ile bağlanıp. Seslendirmesi aracın sisteminden yapılıyor. IGO programı yüklü bende, araçta megane3 ama bluetooth sisteminin çalışma şekli aşağı yukarı aynıdır sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201214 yıl comment_79436 bluetooth ile bağlanıp ses çıkışı olarak aux-bluetooth seçerseniz anlatıcının sesi ses sisteminden gelir.. ama o zaman radyo filan dinleyemezsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201214 yıl comment_79440 bluetooth ile bağlanıp ses çıkışı olarak aux-bluetooth seçerseniz anlatıcının sesi ses sisteminden gelir.. ama o zaman radyo filan dinleyemezsiniz. Bende ikisininde sesi geliyor Röno farkı olsa gerek Radyo vs çalıyor mesela kavşağa yada dönemece geldiğinde navi seslendirme yapacağı sırada(önce bi öhöm deyip ) radyonun sesi azalıyor, navinin sesi artıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201214 yıl comment_79446 Bende ikisininde sesi geliyor Röno farkı olsa gerek Radyo vs çalıyor mesela kavşağa yada dönemece geldiğinde navi seslendirme yapacağı sırada(önce bi öhöm deyip ) radyonun sesi azalıyor, navinin sesi artıyor ama tümleşik navigasyon mu? yoksa dışarıdan cihaz mı bağladın bluetooth ile? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201214 yıl comment_79455 ama tümleşik navigasyon mu? yoksa dışarıdan cihaz mı bağladın bluetooth ile? İphone bağlıyorum bluetooth ile. İphone daki sesli tüm işlemler aracın sisteminden çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201214 yıl comment_79464 İphone bağlıyorum bluetooth ile. İphone daki sesli tüm işlemler aracın sisteminden çalışıyor. yee, itş veri nayşş to hiya det kaynd ov şipeşifikeyşınn.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201214 yıl comment_79472 Araç özelliği vs degil zaten.. Tel ile alakalı Birsey Abi'mizin sorusu. Yani çalışması gerek tıpkı muzik gibi.. Muhtemelen kullandığı uygulama ile alakalı.. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201214 yıl comment_79479 Araç özelliği vs degil zaten.. Tel ile alakalı Birsey Abi'mizin sorusu. Yani çalışması gerek tıpkı muzik gibi.. Muhtemelen kullandığı uygulama ile alakalı.. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Ule biliyoz onu, sende bizi tüm cahil ettin Espirikde olsa Forda laf kondurmayo Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201214 yıl comment_79495 Ule biliyoz onu, sende bizi tüm cahil ettin Espirikde olsa Forda laf kondurmayo Konu genel, biri geliyor ne alaka diyor...Yabancı demesin ..Ford ile ne alakası var allah aşkına.. Doğru ne ise o bizde Daha iyisini yapana kadar en iyisi bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201214 yıl comment_79497 Konu genel, biri geliyor ne alaka diyor...Yabancı demesin ..Ford ile ne alakası var allah aşkına.. Doğru ne ise o bizde Daha iyisini yapana kadar en iyisi bu Tamam ula, bi şaka yaptık eyiki Keza cümlemin sonunda, araçlar farklı olsa bile bluetooth sistemleri aynıdır sanırım diye belirttim. Yabancı biride onu anlar herhalde. Bende iphone ile navigasyon işimi görüyorum bluetooth ile bağlanıp. Seslendirmesi aracın sisteminden yapılıyor. IGO programı yüklü bende, araçta megane3 ama bluetooth sisteminin çalışma şekli aşağı yukarı aynıdır sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl Yazar comment_88395 Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Ben hala bu navigasyon olayını çözemedim. Radyo çalarken igo navigasyon ses vermiyor, aux u ayarladığım zamanda navigasyon sesi var fakat radyo sesi yok. fakat Yusuf arkadaşın dediği gibi bende olmuyor. (radyo vs çalıyor mesela kavşağa yada dönemece geldiğinde navi seslendirme yapacağı sırada(önce bi öhöm deyip ) radyonun sesi azalıyor, navinin sesi artıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88399 Söyle; Eğer igo'nun sesini sisteme bagladiysaniz artık aracın radyosu ve cd si etkisizlesir...Eğer telin arka planında radyo veya müzik acarsanız igo ile birlikte çalışır. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın