Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Raşit KESKİN

Üye
  • Toplam İleti

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

Raşit KESKİN Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İZMİR
  • Arabam:
    YENİ C MAX
  • Meslek:
    SERBEST
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

455 profil görüntüleme

Raşit KESKİN's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

5

Toplam Beğeni

  1. Geçmiş olsun arkadaşım iyi ki o şeytanlara uyup sanayimidir nedir falan gitmemişsin.
  2. Müslümanlar için bir kurtuluş vesilesi olan kandillerden mirac kandilini ulaşmış bulunmaktayız. Bu kandilleri idrak ederek kurtuluşumuz vesilesi olması dileğiyle herkesin kandilini kutlarım.
  3. paylaşımın için çok teşekkürler sizi izlemeye devam edececeğim.
  4. paylaşımın için teşekkürler evet daha önce ios 5 te şarz az gidiyordu fakat bunu ios 5.1 ile giderdiler. bu olayı kastetmiştim
  5. Eline sağlık arkadaşım benim ios 6 dan öğrenmek istediğim ios 5 teki gibi şarzın daha az gitme problemi varmı. yani şarz durumu nasıl?
  6. Arkadaşım teşekkür ederim demekki anlaşılan biz navi ile radyoyu aynı anda kullanamıyacağız.
  7. Canım kardeşim ben navigasyonun aux ile bağlı olduğu zaman sesin geldiğini fakat aux u iptal edip telefonun arama ve cevaplama aktif olduğu halde radyo çalışırken navi sesinin gelmemesinden çikayetçiyim. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim.
  8. Arkadaşım öyle çalışıyor zaten ben araçtaki radyo ve iphonedeki igo navigasyonu aynı anda kullanamıyorum. Yani Yusuf arkadaşın dediği gibi bende hem radyo hem navi çalışmıyor.
  9. Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Ben hala bu navigasyon olayını çözemedim. Radyo çalarken igo navigasyon ses vermiyor, aux u ayarladığım zamanda navigasyon sesi var fakat radyo sesi yok. fakat Yusuf arkadaşın dediği gibi bende olmuyor. (radyo vs çalıyor mesela kavşağa yada dönemece geldiğinde navi seslendirme yapacağı sırada(önce bi öhöm deyip ) radyonun sesi azalıyor, navinin sesi artıyor
  10. Çok katılmak isterdim. Sizleri yakından görmek hoşumaq giderdi ama maalesef bana çok uzak kalıyo. Katılan arkadaşlara iyi eylenceler.
  11. Raşit KESKİN

    C Max Navigasyon

    Forumda daha önce bu konu geçtimi bilmiyorum. araştırdığım kadarıyla bulamadım. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. problemim şöyle malum bizim türkiyede satılan c max modellerde avrupa versiyonlarındaki gibi navigasyon yok. bizde bu konuyu kendi telefon ve diğer navigasyon cihazlarla çözmeye çalışıyoruz.Ben navigasyon sorununu iphone ile aşmaya çalışıyorum fakat telefon arama ve cevaplamalarımı sony radyoyla yapmama rağmen navigasyon yönlendirme sesini bir türlü alamıyorum bu sorun bendenmi kaynaklanıyor, yoksa telefondan görüşme hariç ses alamıyormuyum blututla yada servisemi gitmem gerekiyor. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  12. evet arkadaşlar yakın ilginiz için çok teşekkür ederim. evet kapı içeriden açılıyor ama dışarıdan açılmadığını bilmiyordum. içeride anahtar olduğu için kilidin pasif olduğunu düşünmüştüm. teşekkürler.
  13. arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım belki açmış olduğum konu hakkında bilgi vardır forumda ama bilmiyorum. B enim sizlerleden öğrenmek istediğim konu şu: arabanın dışına çıkmadan arabayı içerden kilitlenip kilitlenmediği yani arabada biraz dinlenip biraz uyumak istiyorum işte o zaman içerden kilitlemem gerekiyor. Denedim ama olmadı yardımlarınızı bekliyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.