Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl Yazar comment_88404 Arkadaşım öyle çalışıyor zaten ben araçtaki radyo ve iphonedeki igo navigasyonu aynı anda kullanamıyorum. Yani Yusuf arkadaşın dediği gibi bende hem radyo hem navi çalışmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88406 Arkadaşım öyle çalışıyor zaten ben araçtaki radyo ve iphonedeki igo navigasyonu aynı anda kullanamıyorum. Yani Yusuf arkadaşın dediği gibi bende hem radyo hem navi çalışmıyor. Yusuf arkadas da Focus yok ama.. Bakın sisten aux ile veya bluetooth ile tele bağlı ise bunlardan 1 adeti aktif olur. 2 ayrı fonksiyon aynı anda çalışmaz çünkü kullandığınız fonksiyon entegre değil dışardan takılma.. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl Yazar comment_88407 Canım kardeşim ben navigasyonun aux ile bağlı olduğu zaman sesin geldiğini fakat aux u iptal edip telefonun arama ve cevaplama aktif olduğu halde radyo çalışırken navi sesinin gelmemesinden çikayetçiyim. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88409 Canım kardeşim ben navigasyonun aux ile bağlı olduğu zaman sesin geldiğini fakat aux u iptal edip telefonun arama ve cevaplama aktif olduğu halde radyo çalışırken navi sesinin gelmemesinden çikayetçiyim. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim. Tamam yine aynı noktaya geliyoruz.. Telefonu sadece bluetooth ile bağlayıp ARAMALAR için kullanırsanız yani herhangibir audio sistemleri aktif değilse...Müzik sisteminizin özelliklerini kullanabilirsiniz (radyo-cd gibi) ama navi veya telden mp3 açarsanız yine müzik sisteminiz kapanır...Telefonu alo demek için bağlamak arama gelmediği zamanlarda aktif değildir anlamına geliyor yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl Yazar comment_88412 Arkadaşım teşekkür ederim demekki anlaşılan biz navi ile radyoyu aynı anda kullanamıyacağız. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın