Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sizce Rölantide Gelen Bu Sesler Normalmi?:(

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

METİN kardeş bu videoyu çektiğinde motor sıcak mıydı bide aynı videoyu LPG kapalıyken çekebilirsen eger daha iyi olur LPG sesi her şeyi bastırıyor

çok önemli birşeye benzetemedim eğer LPG de yapıyor benzinde yapmıyorsa da hiç sorun yok diye düşünüyorum

Ayhan Karadağ tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

sıcak motorda supap iticilerin "çıtırtısının" kesilmesi lazım, ama daha önce de dediğim gibi odaklanılması gereken bir şey varsa o da motor devri ... çıtırtı değil. bu araç elimde olsa (ve lpg takılmamış olsa) önce wds'e bağlar ve arıza kayıtlarına bakar,daha sonra da ne olur .. ne olmaz bab'ında önce triger gerginliğini/sentesini kontrol eder,daha sonra da kurbağacık (kompresyon) testi yapardım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sıcak motorda supap iticilerin "çıtırtısının" kesilmesi lazım, ama daha önce de dediğim gibi odaklanılması gereken bir şey varsa o da motor devri ... çıtırtı değil. bu araç elimde olsa (ve lpg takılmamış olsa) önce wds'e bağlar ve arıza kayıtlarına bakar,daha sonra da ne olur .. ne olmaz bab'ında önce triger gerginliğini/sentesini kontrol eder,daha sonra da kurbağacık (kompresyon) testi yapardım.

Valla benim aklımada sente geliyo ama bilmiyorum. Bakalım şu an ilçedeyim servis falan sıkıntı buralarda.

rezil oluyoruz resmen ya.

Yanıtlama zamanı:

hocam senin araç çok gürültülü çalışıyor. o anda lpg de miydi araba ?

dengesiz rolantinin bi sebebi hava eimş hortumları var karter ve T hortum onlar büzüştü ise yada bi hortum kırıldı vs ise dengesiz hava girişi oluyor olabilir.

ama ya çekimden dolayı yada başka bir iş var çok gürültülü geldi bana.

o çıtırtı ses normal hani FIII motorundada duyduğun. fiesta motoru da saat gibi çalışıyor zaten.

Yanıtlama zamanı:

araca inip video çektim kamera ile. gürültüsü yakn sayılır heralde çekilme mesafesinden ses fazla çıkıyor şimdi ekleyecem.

45.sn kadar benzinle sonrası lpg ile

[media=]

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

45.sn kadar benzinle sonrası lpg ile

[media=]

eyvallah kardeşim sağolasın walla hemen hemen aynı gibi:) içim rahatladı biraz

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İşte benim anlamadığım motor sanki bi ara boğuluyor langırdıyor gibi oluyor stop edecek gibi sonra toparlıyo falan walla bu problemler insana kafa yedirtir.

• 4 hafta sonra...
  • 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

kardeşim video dan motorun sesini dinledim... dedim ahanda benim motor vallaha benim motor sanki benim arabayı çekmişsin gibi... bende sinir oluyorum birde etrafım hep bmw ci... nasıl yaparız nasıl ederiz bilmiyorum... rolanti dalgalanması titreme stop etme herşey var... yarın lpg servisine gidecem bakalım ne çıkacak... inşallah düzelir... 

Yanıtlama zamanı:

kardeşim video dan motorun sesini dinledim... dedim ahanda benim motor vallaha benim motor sanki benim arabayı çekmişsin gibi... bende sinir oluyorum birde etrafım hep bmw ci... nasıl yaparız nasıl ederiz bilmiyorum... rolanti dalgalanması titreme stop etme herşey var... yarın lpg servisine gidecem bakalım ne çıkacak... inşallah düzelir... 

Lütfen size gelen özel mesajı uygulayın.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar benim aracın motorundan da ilk çalıştırmada rölantide devir düştükten sonra pot pot hırlama sesi geliyor viteste giderken ses yok ama benzinde çok az geliyor ama özellikle gazda fazla ustanın biri yağı emiş sesi birşey olmaz diyor diğeri sübaplara bakmak lazım diyor kimse bilmiyor mu bunun ne olduğunu anlamadım hiç mi denk gelmedi kimseye yada ustalara bu durum yardımcı olabilecek var mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.