Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201214 yıl comment_81787 hem o araba Akhisarsporlu futbolcunun birinin çok hırpalamıştır süper lige çıkınca aldığı primlerle Bmw alıcak kendisi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201214 yıl comment_81788 Eğer fiyat uygunsa u segmentte alabileceğin en zevkli araç FIII. Geçen gün Golf kullanıcısı bir arkadasım benim FIII de otomatik park denedi. Çekişi, gidişi manyakmış bu aracın dedi. Yakın zamanda Golf u satıp FIII ve Cmax alacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201214 yıl Yazar comment_81789 hem o araba Akhisarsporlu futbolcunun birinin çok hırpalamıştır süper lige çıkınca aldığı primlerle Bmw alıcak kendisi... En Azından Sigara İçilmemiştir İçinde Abi Eğer fiyat uygunsa u segmentte alabileceğin en zevkli araç FIII. Geçen gün Golf kullanıcısı bir arkadasım benim FIII de otomatik park denedi. Çekişi, gidişi manyakmış bu aracın dedi. Yakın zamanda Golf u satıp FIII ve Cmax alacak Yok Anlaştık Hafta İçi Aracı Teslim Alacağız Bir Aksilik Olmazsa Style+plus P-Tdci-Beyaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201214 yıl comment_81819 her zaman olduğu ve alıştıgımız gibi, iyi tercih ve güzel sonuç olacak desene Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl Yazar comment_83978 Merhabalar Herkese,Öncelikle Herkese Yaptığı Yorumlardan Dolayı Teşekkür Ederim...!Sonunda Aracımızın İşlemleri Bitti,Ancak Pazartesi Teslim Alacağız,Aracım Tdci style+Plus Paket Beyaz Renk Hatchback Resimleri Ancak Ayın 20 Si gibi Yükleyebilirim, Aracı da O Zaman Görebileceğim Ben Zaten... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_83980 Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl Yazar comment_83984 Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Çok Teşekkürler,Allah Daha İyisini Size Nasip Etsin Diyecem Ama Zaten Daha İyisi Var Sizde Şaka Şaka.Çok Sağolasın Tekrardan Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84010 Merhabalar Herkese,Öncelikle Herkese Yaptığı Yorumlardan Dolayı Teşekkür Ederim...!Sonunda Aracımızın İşlemleri Bitti,Ancak Pazartesi Teslim Alacağız,Aracım Tdci style+Plus Paket Beyaz Renk Hatchback Resimleri Ancak Ayın 20 Si gibi Yükleyebilirim, Aracı da O Zaman Görebileceğim Ben Zaten... Eee..hadi hayırlı olsun... :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl Yazar comment_84034 Eee..hadi hayırlı olsun... :) Çok Teşekkürler Abi Allah Razı Olsun... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın