Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Dizel Almayı Düşünüyorum Kafam Çok Karışık...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

hem o araba Akhisarsporlu futbolcunun birinin çok hırpalamıştır süper lige çıkınca aldığı primlerle Bmw alıcak kendisi... :kıhkıh:

• Yanıt 53
  • Görüntüleme 9,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

büyük ihtimal ile ... bazen "ürün sadeleştirme" dedikleri bir şey yapıyorlar. şöyle ki ... sanırım hepiniz biliyorsunuz "ülke spekti" diye bir şey var. ürün çıktığında base veya basic denen platformu

• O herkesin hiç bişey bilmediginin kanıtı bu sene ağustosta model yılının değişmeyecek olması. 2013 focus en erken şubat ilk hafta alınabilir. Lahanalar hazırsa haziranda 2012yi alın

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Model yılı konusunda gerekli olan yazılmış. Ben olsam gerçekten uygun fiyata veriyorlarsa ve kredi ödemesi çok zorlamayacaksa Tit X dizeli hemen şu anda alırdım, nasıl olsa ödeniyor bir şekilde. Y

Yanıtlama zamanı:

Eğer fiyat uygunsa u segmentte alabileceğin en zevkli araç FIII. Geçen gün Golf kullanıcısı bir arkadasım benim FIII de otomatik park denedi. Çekişi, gidişi manyakmış bu aracın dedi. Yakın zamanda Golf u satıp FIII ve Cmax alacak :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hem o araba Akhisarsporlu futbolcunun birinin çok hırpalamıştır süper lige çıkınca aldığı primlerle Bmw alıcak kendisi... :kıhkıh:

En Azından Sigara İçilmemiştir İçinde Abi :)

Eğer fiyat uygunsa u segmentte alabileceğin en zevkli araç FIII. Geçen gün Golf kullanıcısı bir arkadasım benim FIII de otomatik park denedi. Çekişi, gidişi manyakmış bu aracın dedi. Yakın zamanda Golf u satıp FIII ve Cmax alacak :)

Yok Anlaştık Hafta İçi Aracı Teslim Alacağız Bir Aksilik Olmazsa Style+plus P-Tdci-Beyaz.

Yanıtlama zamanı:

her zaman olduğu ve alıştıgımız gibi, iyi tercih ve güzel sonuç olacak desene :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Merhabalar Herkese,Öncelikle Herkese Yaptığı Yorumlardan Dolayı Teşekkür Ederim...!Sonunda Aracımızın İşlemleri Bitti,Ancak Pazartesi Teslim Alacağız,Aracım Tdci style+Plus Paket Beyaz Renk Hatchback Resimleri Ancak Ayın 20 Si gibi Yükleyebilirim, Aracı da O Zaman Görebileceğim Ben Zaten...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Çok Teşekkürler,Allah Daha İyisini Size Nasip Etsin Diyecem Ama Zaten Daha İyisi Var Sizde :) Şaka Şaka.Çok Sağolasın Tekrardan

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar Herkese,Öncelikle Herkese Yaptığı Yorumlardan Dolayı Teşekkür Ederim...!Sonunda Aracımızın İşlemleri Bitti,Ancak Pazartesi Teslim Alacağız,Aracım Tdci style+Plus Paket Beyaz Renk Hatchback Resimleri Ancak Ayın 20 Si gibi Yükleyebilirim, Aracı da O Zaman Görebileceğim Ben Zaten...

Eee..hadi hayırlı olsun... :) :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eee..hadi hayırlı olsun... :) :)

Çok Teşekkürler Abi :) Allah Razı Olsun...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.