Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

F3 Krom Cam çıtası Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bence de uyuyor. Ama denemek lazım. Fiestanınkini satan siteler var, ikisi 50 tl civarı sanıyorum. Bayi çok yüksek rakamlar veriyor. Bir de iç tavan aydınlatmalardan arkadakini önle aynı yani sağ sol, kapalı açık kontrol edilebilir yapmak istiyorum.

• Yanıt 137
  • Görüntüleme 43,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bugün ben de aynı montajı gerçekleştirdim. Mertol Bey'in tavsiyesi üzerine Omsatuning'den aldım. Beraber gelen primer, yapıştırıcının hızla yüzeye tutulmasını ve temizliği sağlıyor. Bir de saç kurutma

• Orjinal yan çıtalar mat duruyor bunlar ise parlak...Daha güzel parlak olması..Bence herkes yaptırtsın,hatta komple üst camların kenarlarına da yaptırtılabilir...O da çıkar yakında...İyi iyi yavaştan y

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Kesinlikle herhangi bir kişiye yaptırmanız gerekmiyor, uygulama çok basit.Sonradan servise taktırdığınızda sanırım aynı usul yani yapıştırma takıyorlar. Öbür türlü komple bir tadilat gerektireceğini düşünüyorum. Ömrüne gelince yapışkan içinde oluşacak hava kabarcıklarını almak için yapıştırdıktan sonra bir havlu ya da bez ile çıta üzerine bastırırsanız daha iyi yapışacağını düşünüyorum. Araç baxınçlı su ile yıkanırken dikkat edildikten sonra kolay kolay çıkacağını düşünmüyorum

Yanıtlama zamanı:

Yakup yıl sonuna şu geniş ekranlı ve donanımlısı gelirse belki yenilemeyi düşünüyorum....belki.....

Yanıtlama zamanı:

Bence ona focus2.5 lardaki titanyumlarda olduğu şekli ile yuvarlak çember takın. Kesinlikle daha şık duruyor. Test edip onaylamıştım.

abi o çemberleri de yapıştırmak mı gerekiyor ..
Yanıtlama zamanı:

montajı alıntıdır..

Yanıtlama zamanı:

3M çift taraflı bant var üzerinde var ,birde içinden yüzey temizleme mendili çıktı.Montajı kolay oldu.

elinize sağlık çok güzel olmuş,ancak yanlış hatırlamıyorsam forumda krom çıtanın yapıştırılması için arka camın değiştirilmesi gibi bir şey yazıyordu,böyle birşeye gerek kalıyor mu?Bende aracıma uygulamak istiyorum

Yanıtlama zamanı:

Orjinal yan çıtalar mat duruyor bunlar ise parlak...Daha güzel parlak olması..Bence herkes yaptırtsın,hatta komple üst camların kenarlarına da yaptırtılabilir...O da çıkar yakında...İyi iyi yavaştan yan sanayide olsa parçaları çıkmaya başladı..Seviniyorum..İnşallah bir gün sedanlar için ledli arka stop lambası da çıkartırlar....

Yanıtlama zamanı:

merak ediyorum, krom çıtaları taktırırsak, ford servis garanti konusunda zorluk çıkarmaz değil mi? bir de, ön tamponun içine gömülen (bir konuda vardı) led lambaları da taktırsak servis ne der?:D

Yanıtlama zamanı:

merak ediyorum, krom çıtaları taktırırsak, ford servis garanti konusunda zorluk çıkarmaz değil mi? bir de, ön tamponun içine gömülen (bir konuda vardı) led lambaları da taktırsak servis ne der? :D

Çıta'dan hiçbişey olmaz, elektronik için; düzenli uğradığınız servis'e sorun bakalım :) onlar takarım derse sorun olmaz.

Yanıtlama zamanı:

düzenli uğradığım servis, yani yetkili servisi fordun.. sorayım bakalım yarın:)..

Yanıtlama zamanı:

Mikalaj ve kroma karşıyız genel olarak ama ben tam tersi,çok yakışmış güle güle kullanın .

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Herkese yorumları için teşekkürler...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.