Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Bu kesinlikle daha güzel... Siyah kaplama saatler eğer çok iyi bir marka değilse risk gerçekten. Orta/üst segmentte genelde siyahlar daha pahalıdır zaten. Seramik filan işin içine giriyor... Tekrar hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 1 dakika önce, Alperen G. yazdı: Bu kesinlikle daha güzel... Siyah kaplama saatler eğer iyi bir msrka değilse risk gerçekten. Orta/üst segmentte genelde siyahlar daha pahalıdır zaten. Seramik filan işin içine giriyor... Tekrar hayırlı olsun. Tekrar teşekkürler Sorunsuz iade ve yeni teslim gerçekleşsin bakalım Bekliyorre.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Hayırlı olsun, aynı saatin gümüş rengi metal kordonlusu bende var. Bu modeli almayanı kürekle dövüyorlarmış zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 2 dakika önce, Ahmet A. yazdı: Hayırlı olsun, aynı saatin gümüş rengi metal kordonlusu bende var. Bu modeli almayanı kürekle dövüyorlarmış zaten Değiştirip değiştirip satıyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Saat hiç ilgimi çekmedi arkadaki ne [emoji216] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Saat hiç ilgimi çekmedi arkadaki ne [emoji216] Zaten fotoyu buraya mı yoksa günün yemeği başlığına mı koydam bilemedim.. Fıstıklı sultan padişah.. (Hacıbaba Baklava) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Zaten fotoyu buraya mı yoksa günün yemeği başlığına mı koydam bilemedim.. Fıstıklı sultan padişah.. (Hacıbaba Baklava) [emoji23][emoji23][emoji23]afiyet olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 [emoji23][emoji23][emoji23]afiyet olsun Beraber olsun. Bünyamin'i de alırız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Beraber olsun. Bünyamin'i de alırız [emoji4] Ahahaa nasıl başladın mı tedaviye herşey yolunda mı geldiğim vakit yeriz toplanıp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Şimdi, Alperen G. yazdı: Fıstıklı sultan padişah sana da bu yakışırdı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Ahahaa nasıl başladın mı tedaviye herşey yolunda mı geldiğim vakit yeriz toplanıp Başladık.. Bugün 2. Seans vardı.. 2 daha var.. Arkadaşım dedin elektrik veriyi bana ahahahah.. Sağolsun ilgileniyor.. sana da bu yakışırdı Zahahahahah.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Başladık.. Bugün 2. Seans vardı.. 2 daha var.. Arkadaşım dedin elektrik veriyi bana [emoji4] ahahahah.. Sağolsun ilgileniyor.. Dikkat et çarpılmayasın öp yerime gittiğinde [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 4 saat önce, Serdar yaman yazdı: öp yerime gittiğinde Onu yapmasa? Bilemedim yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Onu yapmasa? Bilemedim yani [emoji4] Bişi yazmadım farkettiysen ben de tereddütteyim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 @Alperen G. sen dururken bana niye bu reklam şimdi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap