Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71442 Bulamadığım için kriz geçirdiğim ST spoileri aldığım bayiide buldum ve taktırdım sonunda Benim arabamdaki konumada fotoğrafları aynı şekilde ekleyeceğim. Fiyatı: 845 TL boya işçilik her şey dahil. Eskisinin yerine tam oturuyor zaten kit halinde geliyormuş içinden vidası yalıtım malzemesi nasıl takılacağıyla ilgili bir kitapçık bile var Buyrun fotoğrafları: Önceki hali; Sonraki hali ; Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71445 Cüzelll Cüzelll.. Hayırlı Olsun, şimdi sıra Jant'lara geldi 50 Tl vereyim mi ? anladın sen Takma kısımlarını çektin mi ? Sök tak dimi ? vidalı felan ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl Yazar comment_71448 Jantlarda diğer yaza inşallah Valla ben senin yerine koyarım o parayı bölüşürüz sonra şu aralar oynamicam biraz durulcam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71495 Çok güzel olmuş koyu renklede hoş oluyormuş.Dün dikkat ettimde benim arabada o anten spoiler ile yakışmıyor gibime geldi senin fikrin nedir? Sanki kısa anten taksak daha hoş durucak gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl Yazar comment_71534 Anteni siz söyleyince farkettim diyebilirim benim dikkatimi çekmedi pek ama kısaltılabiliyorsa bir şekilde olabilir tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71538 Anteni siz söyleyince farkettim diyebilirim benim dikkatimi çekmedi pek ama kısaltılabiliyorsa bir şekilde olabilir tabi Söküp kısa anten takıyorsun mk II için örnek, http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Universal-12cm-car-Carbon-Fiber-Short-Antenna-/110859995149?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Model%3AFocus&hash=item19cfc5480d Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71539 Güle güle kullan Sabri abim. Yakışmış ama bir problem var! Stiker altta kalmış, olmamış beğenmedim. :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl Yazar comment_71540 Söküp kısa anten takıyorsun :) antenimi seviyorum ben boyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl Yazar comment_71543 Güle güle kullan Sabri abim. Yakışmış ama bir problem var! Stiker altta kalmış, olmamış beğenmedim. :) Tesekkurler Hasanim Annemde onu dedi biliyormusun arkadan bakildiginda ayni gibi zaten gorunuyor yani sitemizin logosu gururla arabamda tasiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl Yazar comment_71544 Cüzelll Cüzelll.. Hayırlı Olsun, şimdi sıra Jant'lara geldi 50 Tl vereyim mi ? anladın sen Takma kısımlarını çektin mi ? Sök tak dimi ? vidalı felan ? Altdaki sorunu simdi gordum evet sokulup direk bu takiliyor servisteki calisanda dedi daha zorlu bekliyordum ama direk oturdu dedi. Yalitim malzemesi var ekstradan iceri su almasin diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71569 Hayırlı olsun, çok güzel olmuş. Zevkine sağlık... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201214 yıl Yazar comment_71767 Hayırlı olsun, çok güzel olmuş. Zevkine sağlık... Çok teşekkürler HB sahiplerine şiddetle tavsiyem şık...çok şık ...olmuş...... Teşekkürler Bekir abi sedan içinde spoiler var aslında o tasarıma çok güzel durur bence bir araştır Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın