Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aux taki parazit sesinin suçlusu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benim arabada da bluetooth veya müzik sisteminde en ufak bir parazit yok. Hatta sabah nöbet çıkışı eve gelirken bluetooth dan müzik dinledim bası da açtım resmen büyülendim. Arabanın tek sevmediğim yanı müzik sistemi idi. Artık onu da çok seviyorum. Özellikle radyo nasıl bu kadar net çalıyor hayret sanki cd den müzik dinliyormuşum gibi. Babamda focus 2 var sony müzik sistemi 8 hoparlör ama kalitesi kesinlikle benim arabadan çok düşük. Focusa bir kere daha aşık oldum :)

Bu arada focus 3 ün ses siteminin focus 2 den daha iyi olduğunu ima etmenize şaşırdım ki zira ben ve bu forumdaki bir çok arkadaş bunun tam tersini düşünüyoruz.Sonuçta zevk ve kulak meselesi saygı duyarım.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

• Yanıt 61
  • Görüntüleme 13,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Buyrun parazit sesinin sorumlusu bluetooth kiti tüm aux flashdisk bu kit in içinden aktarılıyor ana üniteye haliyle ana ünitenin bir kabahati yok tüm kabahat bu arkadaşta kanımca.Metrol abinin yönlend

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bluetooth kiti parazit yapar arkadaşlar harici cihazlar da takılığında aynısını yapıyor...Ford ile ilgili birşey değil

• Bu durumun sorun hale gelmesinin tek sorumlusu Ferhat Tezcan'dır, olmayanı oldurmuş, duyulamayanı duymuş, herkesin de keyfini kaçırmış ve paranoyak hezeyanlar geçirmemize yol açmıştır. Kendisinin en k

Yanıtlama zamanı:

Babam da ben de araba bakımı konusunda obsesif olduğumuz için babamın arabası çok bakımlıdır ses sisteminin ilk günkü halinden çok birşey kaybettiğini sanmıyorum. 2 araba da kapının önünde duruyo f3 ün özellikle radyo dinlerken f2 den çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. İma etmiyorum açık açık söylüyorum başta ben de önyargı ile f2nin daha iyi olduğunu düşünüyordum ancak 3 daha iyi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Babam da ben de araba bakımı konusunda obsesif olduğumuz için babamın arabası çok bakımlıdır ses sisteminin ilk günkü halinden çok birşey kaybettiğini sanmıyorum. 2 araba da kapının önünde duruyo f3 ün özellikle radyo dinlerken f2 den çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. İma etmiyorum açık açık söylüyorum başta ben de önyargı ile f2nin daha iyi olduğunu düşünüyordum ancak 3 daha iyi

Radyoda daha iyi olması ihtimaldir fakat sadece radyoda benim fikrim.Bu arada dediğim gibi baktınızmı bluetooh taki ses durumuna bakıp bildirirseniz sevinirim sonuçta bu sorun sizdede mevcut iste ben problemi çözmek üzereyim sizede yardımcı olurum.

Yanıtlama zamanı:

arabayı ilk aldığımda ses sistemi beni tatmin ediyordu, ancak zaman geçtikçe hoşuma gitmemeye başlamıştı, Zaten arabayı da sırf modifiye yapmak amacıyla almıştım, ne bluetoothda ne aux da ne de flash bellekde parazit sesi almadım. Nisan ayı sonlarında izmirden almış olduğum toplam 2000Watt' lık Magnat marka ses sistemini küçük bir dönüştürücü vasıtası ile aracıma taktım, şuan mükemmel kalitede net bas ve tiz alıyorum (maşallah). son olarak aracın 18 inç porto silver jant ve body kit malzemelerininde siparişini verdim. yakın zamanda tüm bunlarla birlikte paylaşım yapacağım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arabayı ilk aldığımda ses sistemi beni tatmin ediyordu, ancak zaman geçtikçe hoşuma gitmemeye başlamıştı, Zaten arabayı da sırf modifiye yapmak amacıyla almıştım, ne bluetoothda ne aux da ne de flash bellekde parazit sesi almadım. Nisan ayı sonlarında izmirden almış olduğum toplam 2000Watt' lık Magnat marka ses sistemini küçük bir dönüştürücü vasıtası ile aracıma taktım, şuan mükemmel kalitede net bas ve tiz alıyorum (maşallah). son olarak aracın 18 inç porto silver jant ve body kit malzemelerininde siparişini verdim. yakın zamanda tüm bunlarla birlikte paylaşım yapacağım.

Bizdemi kıbrıstan alsaydık aracı direksiyon ters ama teyp parazitsiz olurdu :)
Yanıtlama zamanı:

Gördüğüm kadarıyla zıpkınla balık avına meraklısınız buralarda da çok iyi dalış noktaları var, bende zıpkıncıyım:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu videoda demek istediğimi anlarsınız.

Normal kullanımda çok rahatsız etmiyen bir durum aslında

Sorun benim gibi kaliteli ve biraz yüksek ses sevenler için

Yanıtlama zamanı:

Ben sadece fikrimi söyledim.Donanımdan anlamıyorum sonuçta niteliksel olarak konuşuyorum.Ses sistemi beni tatmin etti

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gördüğüm kadarıyla zıpkınla balık avına meraklısınız buralarda da çok iyi dalış noktaları var, bende zıpkıncıyım:)

Merak demek az kalır :)
Yanıtlama zamanı:

Bu arada yüksek ses ile müzik dinlemek işitme kaybına yol açar.Şimdi farkında olmayabilirsiniz ancak ileride gerçekten sıkıntı çekersiniz.Ufak bir tavsiye

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben sadece fikrimi söyledim.Donanımdan anlamıyorum sonuçta niteliksel olarak konuşuyorum.Ses sistemi beni tatmin etti

Normal kullanımda yeterli bir ses sistemi var zaten.Ama bir focus 2 de değil açıkçası.Size yetiyorsa sorun yok ben dükkanda ayakabı bakarken şu mu olsun bumu olsun diye karar veremeyen müşterilerime hangisi en rahat sa o dur en güzeli diyorum.Hangisi size yetiyorsa o dur güzeli :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu arada yüksek ses ile müzik dinlemek işitme kaybına yol açar.Şimdi farkında olmayabilirsiniz ancak ileride gerçekten sıkıntı çekersiniz.Ufak bir tavsiye

Yüksek sesten kasıt kulaklara hasar verecek ses değil.Sen şu an standart ses sisteminde sesi arttırdıkça ses kalitesini törpülüyorsun.

Kayıpsız yüksek ses ten bahsediyorum ben.Ses sistemimi taktırdığımdan beri aracımda ses seviyesi 20 nin üstüne çıkmadı çünki çok yüksek değil ama kayıpsız bir müzik sesi alıyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu arada dediğim gibi bir ara aracınıza bakıp dediğim gibi kontrol edin sizdede varmı bu sorun(videoda sesi açıp dinleyin dediğim sesi anlarsınız)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.