Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl Yazar comment_98426 Benim arabada da bluetooth veya müzik sisteminde en ufak bir parazit yok. Hatta sabah nöbet çıkışı eve gelirken bluetooth dan müzik dinledim bası da açtım resmen büyülendim. Arabanın tek sevmediğim yanı müzik sistemi idi. Artık onu da çok seviyorum. Özellikle radyo nasıl bu kadar net çalıyor hayret sanki cd den müzik dinliyormuşum gibi. Babamda focus 2 var sony müzik sistemi 8 hoparlör ama kalitesi kesinlikle benim arabadan çok düşük. Focusa bir kere daha aşık oldum Bu arada focus 3 ün ses siteminin focus 2 den daha iyi olduğunu ima etmenize şaşırdım ki zira ben ve bu forumdaki bir çok arkadaş bunun tam tersini düşünüyoruz.Sonuçta zevk ve kulak meselesi saygı duyarım. Temmuz 14, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl comment_98427 Balayı vaktindedir Yoksa yanına yaklaşamaz kalitesi 100 kisi denesin 95 i anlar sanırım Ahahha Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl comment_98428 Babam da ben de araba bakımı konusunda obsesif olduğumuz için babamın arabası çok bakımlıdır ses sisteminin ilk günkü halinden çok birşey kaybettiğini sanmıyorum. 2 araba da kapının önünde duruyo f3 ün özellikle radyo dinlerken f2 den çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. İma etmiyorum açık açık söylüyorum başta ben de önyargı ile f2nin daha iyi olduğunu düşünüyordum ancak 3 daha iyi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl Yazar comment_98429 Babam da ben de araba bakımı konusunda obsesif olduğumuz için babamın arabası çok bakımlıdır ses sisteminin ilk günkü halinden çok birşey kaybettiğini sanmıyorum. 2 araba da kapının önünde duruyo f3 ün özellikle radyo dinlerken f2 den çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. İma etmiyorum açık açık söylüyorum başta ben de önyargı ile f2nin daha iyi olduğunu düşünüyordum ancak 3 daha iyi Radyoda daha iyi olması ihtimaldir fakat sadece radyoda benim fikrim.Bu arada dediğim gibi baktınızmı bluetooh taki ses durumuna bakıp bildirirseniz sevinirim sonuçta bu sorun sizdede mevcut iste ben problemi çözmek üzereyim sizede yardımcı olurum. Temmuz 14, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl comment_98430 Twitt bile yok, akustiği nasıl alıyorsunuz mesela Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl comment_98431 arabayı ilk aldığımda ses sistemi beni tatmin ediyordu, ancak zaman geçtikçe hoşuma gitmemeye başlamıştı, Zaten arabayı da sırf modifiye yapmak amacıyla almıştım, ne bluetoothda ne aux da ne de flash bellekde parazit sesi almadım. Nisan ayı sonlarında izmirden almış olduğum toplam 2000Watt' lık Magnat marka ses sistemini küçük bir dönüştürücü vasıtası ile aracıma taktım, şuan mükemmel kalitede net bas ve tiz alıyorum (maşallah). son olarak aracın 18 inç porto silver jant ve body kit malzemelerininde siparişini verdim. yakın zamanda tüm bunlarla birlikte paylaşım yapacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl Yazar comment_98432 arabayı ilk aldığımda ses sistemi beni tatmin ediyordu, ancak zaman geçtikçe hoşuma gitmemeye başlamıştı, Zaten arabayı da sırf modifiye yapmak amacıyla almıştım, ne bluetoothda ne aux da ne de flash bellekde parazit sesi almadım. Nisan ayı sonlarında izmirden almış olduğum toplam 2000Watt' lık Magnat marka ses sistemini küçük bir dönüştürücü vasıtası ile aracıma taktım, şuan mükemmel kalitede net bas ve tiz alıyorum (maşallah). son olarak aracın 18 inç porto silver jant ve body kit malzemelerininde siparişini verdim. yakın zamanda tüm bunlarla birlikte paylaşım yapacağım. Bizdemi kıbrıstan alsaydık aracı direksiyon ters ama teyp parazitsiz olurdu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl comment_98434 Gördüğüm kadarıyla zıpkınla balık avına meraklısınız buralarda da çok iyi dalış noktaları var, bende zıpkıncıyım:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl Yazar comment_98436 Babam da ben de araba bakımı konusunda obsesif olduğumuz için babamın arabası çok bakımlıdır ses sisteminin ilk günkü halinden çok birşey kaybettiğini sanmıyorum. 2 araba da kapının önünde duruyo f3 ün özellikle radyo dinlerken f2 den çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. İma etmiyorum açık açık söylüyorum başta ben de önyargı ile f2nin daha iyi olduğunu düşünüyordum ancak 3 daha iyi Bu videoda demek istediğimi anlarsınız. Normal kullanımda çok rahatsız etmiyen bir durum aslında Sorun benim gibi kaliteli ve biraz yüksek ses sevenler için Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl comment_98437 Ben sadece fikrimi söyledim.Donanımdan anlamıyorum sonuçta niteliksel olarak konuşuyorum.Ses sistemi beni tatmin etti Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl Yazar comment_98438 Gördüğüm kadarıyla zıpkınla balık avına meraklısınız buralarda da çok iyi dalış noktaları var, bende zıpkıncıyım:) Merak demek az kalır Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl comment_98439 Bu arada yüksek ses ile müzik dinlemek işitme kaybına yol açar.Şimdi farkında olmayabilirsiniz ancak ileride gerçekten sıkıntı çekersiniz.Ufak bir tavsiye Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl Yazar comment_98440 Ben sadece fikrimi söyledim.Donanımdan anlamıyorum sonuçta niteliksel olarak konuşuyorum.Ses sistemi beni tatmin etti Normal kullanımda yeterli bir ses sistemi var zaten.Ama bir focus 2 de değil açıkçası.Size yetiyorsa sorun yok ben dükkanda ayakabı bakarken şu mu olsun bumu olsun diye karar veremeyen müşterilerime hangisi en rahat sa o dur en güzeli diyorum.Hangisi size yetiyorsa o dur güzeli Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl Yazar comment_98441 Bu arada yüksek ses ile müzik dinlemek işitme kaybına yol açar.Şimdi farkında olmayabilirsiniz ancak ileride gerçekten sıkıntı çekersiniz.Ufak bir tavsiye Yüksek sesten kasıt kulaklara hasar verecek ses değil.Sen şu an standart ses sisteminde sesi arttırdıkça ses kalitesini törpülüyorsun. Kayıpsız yüksek ses ten bahsediyorum ben.Ses sistemimi taktırdığımdan beri aracımda ses seviyesi 20 nin üstüne çıkmadı çünki çok yüksek değil ama kayıpsız bir müzik sesi alıyorum. Temmuz 14, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl Yazar comment_98442 Bu arada yüksek ses ile müzik dinlemek işitme kaybına yol açar.Şimdi farkında olmayabilirsiniz ancak ileride gerçekten sıkıntı çekersiniz.Ufak bir tavsiye Bu arada dediğim gibi bir ara aracınıza bakıp dediğim gibi kontrol edin sizdede varmı bu sorun(videoda sesi açıp dinleyin dediğim sesi anlarsınız) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın