Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl comment_68842 Aux taki parazit seslerinin suçlusu bluetooth gibi görünüyor çünki bluetoothsuz araçlar denendi(comfort ve trend)hiç birinde parazit sesi yok. Sadece bluetooth olan araçlarda hem usb de hem auxta hemde bluetooth ta müzik dinleken parazit sesi duyuldu. Beklemeye devam ford merkezden hala bu konu ile ilgili dönülmedi zaten bi 10 15 gün süreceği söylenmişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl comment_68845 Aux taki parazit seslerinin suçlusu bluetooth gibi görünüyor çünki bluetoothsuz araçlar denendi(comfort ve trend)hiç birinde parazit sesi yok. Sadece bluetooth olan araçlarda hem usb de hem auxta hemde bluetooth ta müzik dinleken parazit sesi duyuldu. Beklemeye devam ford merkezden hala bu konu ile ilgili dönülmedi zaten bi 10 15 gün süreceği söylenmişti. Olabilir,bildiğim kadarıyla bluetooth kiti aux girişini ya da aux benzeri farklı bir giriş kullanıyor dolayısıyla bluetooth kitinden oluşabilecek parazit direk olarak ses çıkışlarına yansıyacaktır.Kısa zamanda sonuçlanır inşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl comment_68854 Bluetooth kiti parazit yapar arkadaşlar harici cihazlar da takılığında aynısını yapıyor...Ford ile ilgili birşey değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl Yazar comment_68879 Yinede ford bir çaresini bulur diyorum ben. Nice araçlar var bluetooth a sahip ama bu parazitleri yapmayan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl comment_68880 Yinede ford bir çaresini bulur diyorum ben. Nice araçlar var bluetooth a sahip ama bu parazitleri yapmayan. Sesi açın gelir %90 kısık seste gelmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl Yazar comment_68917 Son seste gelen cızırtıya denecek laf yok o normal ama bu parazitler yarım seste bile duyuluyor.Hele %60 70 lerde rahatsız edici boyutta Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl Yazar comment_68918 Bu sorun çözülene kadar cd den mp3 dinliycez anlaşılan Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201214 yıl comment_68994 Ben müzik sistemine çok önem veririm müzik kulağımda iyidir fakat sizin dediğiniz parazitlenmeyi ben hiç duymadım, ki devamlı aux dan müzik dinliyorum.Sadece bluetooth ile cep telefonundaki müzikleri dinlerken ses kalitesi düşüyor oda normaldir bluetooth üzerinden ses aktarımı yapıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201214 yıl Yazar comment_69056 Bu arada aracınız kaç model 2011 modelse 2011 den sonraki araçlarda oluşmuş olabilir.2012 olupta bu parazit sesini vermeyen araç duymadım en az 6 7 araç denemişimdir hepsi 2012 modeldi. Hatta japonyadaki o depremden sonra bu bluetooth cihazlarını üreten firmada hasar görmüş.O yüzden bir ara tüm çıkan araçlar bluetooth suz çıkmış.(diye duydum güvenilir bir kaynaktan) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201214 yıl comment_69057 Bu arada aracınız kaç model 2011 modelse 2011 den sonraki araçlarda oluşmuş olabilir.2012 olupta bu parazit sesini vermeyen araç duymadım en az 6 7 araç denemişimdir hepsi 2012 modeldi. Hatta japonyadaki o depremden sonra bu bluetooth cihazlarını üreten firmada hasar görmüş.O yüzden bir ara tüm çıkan araçlar bluetooth suz çıkmış.(diye duydum güvenilir bir kaynaktan) Hocam güncellemeden haberiniz varmıdır acaba diye sormak istiyorum ? F Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201214 yıl comment_69061 Boştayken cizirti var. Müzik çalarken duyulmuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201214 yıl Yazar comment_69062 Aracım 12 nisan 2012 tarihinde fabrikadan çıkmış.Sanırım bu güncelleme mevcuttur aracımda.Ama yinede bununla alakalıysa zaten ford merkezden bunu bana bildirirler şimdi kurcalayıp dahada bozmayalım:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201214 yıl comment_69063 Japonya da problem çıktığında Megane serisi 2-4 ay bluetoothsuz çıkmıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201214 yıl Yazar comment_69064 Müzik çalarkende var fakat müzik sesi gizliyor.Müzikte arada es falan olduğunda sessizlikte yine duyuluyor.Sonuç olarak müzikte ses kalitesini bozuyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın