Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

samsung galaxy s2 ics sorunu.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar iki gun once güncellemeyi yaptım ama hoşuma gitmedi açıkcası eski sürüm daha kullanışlı ve hoştu bana göre. biraz araştırdım ama pek işime yarayacak uygulayabilecegim bi konu bulamadım belki sizlerin bilgisi vardır. eski sürüme nasıl dönerim garantiden çıkarmadan telefonu.

Yanıtlama zamanı:

Çok basit değil. XDA adlı bir yurtdışı forum vardır. Oradan bulabilirsiniz. Root yapma, rom atmai S-off vs çok bildiğiniz,yaptığınız işler değilse telefonu bozabilirsiniz. Anakartı yakmaya kadar gider arızalar.

Forumdonanimhaber içinde de S2 diye aratın ilgili detaylı konu var. Sanırım burada doğrudan link veremiyoruz.

Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Android 4.0 güncellemesinin kullanışlılıkla ilgili sorunu olduğunu yazmışsınız ama Samsung'un TouchWiz arayüzünde çok büyük bir değişiklik yok zaten. Bence arayüzde oldukça ufak değişiklikler var. Buna karşın özellikle HTML tabanlı internet sitelerine ve genel olarak da tüm web işlemlerine erişimde benchmarklarda oldukça yukarıda 2.3'e göre. %10 civarında da pil tüketiminde bir tasarruf söz konusu ICS'de.

Yine de beğenmediyseniz androidturkiye sitesinde oldukça detaylı açıklamalar bulabilirsiniz. Garanti dışına çıkacağını da düşünmüyorum cihazın. Orijinal rom yükledikten sonra kimse birşey söylemez.

Bir yol daha var ama Samsung'un bu konuda bir çalışma yaptı mı bilmiyorum açıkçası. Telefonu Kies'e bağladıktan sonra araçlar menüsünün içerisinde "Acil Durum Üretici Yazılımı Kurtarma" gibi bir başlık göreceksiniz. Eğer 4.0'a güncellemedilerse bu kısmı 2.3'e döndürebilir yazılımı...

Yanıtlama zamanı:

Aslında çok güzel. Biraz kurcalamak lazım. Benim gördüğüm tek sıkıntı face ile kendini eşleyememesi ki o da HaxSync adlı program ile çözülüyor. Biraz kullanın olmazsa biraz karmaşık bir şekille de olsa(odinle) yükleyebilirsiniz. Anlatım problem değil. :) Biraz deneyin. ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aslında benim sorunum çok fazla ram kullanımı, 2.3.5 vardı onda ram kullanımı 250 yi geçmezdi şimdi 450 500 çıkıyo bu fazla sarj harcamasına sebep. bide bu guncelenmeden sonra ekran parlaklıgında sorunlar yaşıyorum en parlak halinde kullanmak istiyrum ama bazen en parlak oluyo bazen olmuyo bi türlü ayarlanamadı tüm otomatik ekran ayarlarını kapatmama ragmen. bunlarada aslında bi çözüm bulsam geri dönmeme gerek kalmaz.

cevaplarınız için teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:

ramı düşürmek için ıcs de programlar kapanmıyor geri tuşu ile ortadaki home tuşuna uzunca basılı tutun programları sağa sola doğru ittirin kapanacaklardır. :) Böylece ram azalır.

Ekran parlaklığı için ekrana girin parlaklığa tıklayın otomatik parlaklıktaki tiki kaldırın oku en sona çekin evet deyip çıkın. ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ekran olmuyo işte :) arada kendine geliyo arada gidyo parlaklık.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Samsung Galaxy SII telefonum ile Samsung Smart tv ye bağlanmak istiyorum.

Bunu modemi aracı olarak kullanarak yapabilirmiyim?

Bilgisi olan var mı?

TV kablo ile modeme bağlı, smart tv aktif, telefonda wireless ile sürekli bağlı durumda zaten.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.