Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

samsung galaxy s2 ics sorunu.


Önerilen Mesajlar

arkadaşlar iki gun once güncellemeyi yaptım ama hoşuma gitmedi açıkcası eski sürüm daha kullanışlı ve hoştu bana göre. biraz araştırdım ama pek işime yarayacak uygulayabilecegim bi konu bulamadım belki sizlerin bilgisi vardır. eski sürüme nasıl dönerim garantiden çıkarmadan telefonu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok basit değil. XDA adlı bir yurtdışı forum vardır. Oradan bulabilirsiniz. Root yapma, rom atmai S-off vs çok bildiğiniz,yaptığınız işler değilse telefonu bozabilirsiniz. Anakartı yakmaya kadar gider arızalar.

Forumdonanimhaber içinde de S2 diye aratın ilgili detaylı konu var. Sanırım burada doğrudan link veremiyoruz.

Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Android 4.0 güncellemesinin kullanışlılıkla ilgili sorunu olduğunu yazmışsınız ama Samsung'un TouchWiz arayüzünde çok büyük bir değişiklik yok zaten. Bence arayüzde oldukça ufak değişiklikler var. Buna karşın özellikle HTML tabanlı internet sitelerine ve genel olarak da tüm web işlemlerine erişimde benchmarklarda oldukça yukarıda 2.3'e göre. %10 civarında da pil tüketiminde bir tasarruf söz konusu ICS'de.

Yine de beğenmediyseniz androidturkiye sitesinde oldukça detaylı açıklamalar bulabilirsiniz. Garanti dışına çıkacağını da düşünmüyorum cihazın. Orijinal rom yükledikten sonra kimse birşey söylemez.

Bir yol daha var ama Samsung'un bu konuda bir çalışma yaptı mı bilmiyorum açıkçası. Telefonu Kies'e bağladıktan sonra araçlar menüsünün içerisinde "Acil Durum Üretici Yazılımı Kurtarma" gibi bir başlık göreceksiniz. Eğer 4.0'a güncellemedilerse bu kısmı 2.3'e döndürebilir yazılımı...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında çok güzel. Biraz kurcalamak lazım. Benim gördüğüm tek sıkıntı face ile kendini eşleyememesi ki o da HaxSync adlı program ile çözülüyor. Biraz kullanın olmazsa biraz karmaşık bir şekille de olsa(odinle) yükleyebilirsiniz. Anlatım problem değil. :) Biraz deneyin. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aslında benim sorunum çok fazla ram kullanımı, 2.3.5 vardı onda ram kullanımı 250 yi geçmezdi şimdi 450 500 çıkıyo bu fazla sarj harcamasına sebep. bide bu guncelenmeden sonra ekran parlaklıgında sorunlar yaşıyorum en parlak halinde kullanmak istiyrum ama bazen en parlak oluyo bazen olmuyo bi türlü ayarlanamadı tüm otomatik ekran ayarlarını kapatmama ragmen. bunlarada aslında bi çözüm bulsam geri dönmeme gerek kalmaz.

cevaplarınız için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ramı düşürmek için ıcs de programlar kapanmıyor geri tuşu ile ortadaki home tuşuna uzunca basılı tutun programları sağa sola doğru ittirin kapanacaklardır. :) Böylece ram azalır.

Ekran parlaklığı için ekrana girin parlaklığa tıklayın otomatik parlaklıktaki tiki kaldırın oku en sona çekin evet deyip çıkın. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Samsung Galaxy SII telefonum ile Samsung Smart tv ye bağlanmak istiyorum.

Bunu modemi aracı olarak kullanarak yapabilirmiyim?

Bilgisi olan var mı?

TV kablo ile modeme bağlı, smart tv aktif, telefonda wireless ile sürekli bağlı durumda zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.