Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_65898 Fotograftaki araçta mevcut bulunan Dark Micastone far alıp aracıma takmalıyım sizce değerli forum üyeleri? Nisan 19, 201214 yıl Hakan SARAÇ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_65902 Ben beğeniyorum, ama maliyetine değer mi bilmem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_65904 Bunlar titaniumda bulunan standart farlar değil mi ? Aracın görünümünü dahada güzelleştiriyor bu sürmeli farlar, ben şahsen imkanım varsa düşünürdüm. Fiyat ne diyorlar Rusya'da. Ayrıca jantlar 18" sanırım çok harika olmuş. Birde tavandaki siyah folyo mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl Yazar comment_65905 Rusya da bu farları henüz araştırmaktayım,yakın bi zamanda sizlerle paylaşım da bulunucam.Aracın tavanı sanırsam camlardaki gibi siyah folyo.Jantlar konusunda da size katılıyorum Yusuf bey,bence de çok şık duruyolar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_65918 Tabii şık durmuş....Ama söylendiği gibi fiyat makul mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_65929 Tek kusuru jantları gri renkli jantlar çok sırıtmış ... Jantların da elektrostatik boyayla siyaha boyanması veya kendisi siyah daha yakışan bir jantla değiştirilmesi gerekirdi . Ben Beşiktaşı veya herhangi bir siyah beyaz rengi olan takımı tutmuyorum ama genel olarak siyah beyaz spor görünen heçleri seviyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_66155 Bencede çok şık durmuş farlar ayrıca jantları mükemmel göstermiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_66233 2. Resimde jant ışıktan mat gozukmus. O yüzden biraz vasat gibi gozukmus. Siyah jant bana modifiye araçlari hatırlatıyor. Bu büyük jant hoş gozukuyorda lastik alırken hem çeşit azalıyor hem de fiyatlar uçuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_66239 bu siyah folyolu tavan yerine, focusta bir cam tavan olsa harika olurdu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl Yazar comment_66246 Cam tavan fikrinize kesinlikle katılıyorum Kemal bey,hatta şöyle yarıya kadar açılan otomatik tavan olsa süper olurmuş bence.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201214 yıl comment_66892 Yalniz dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama arka stop farlarida bizim orjinal gibi degil karartmali acaba kendisimi yapti yoksa ST icin uretilenden orjinal mi? Hakan bey siz sadece on farlardan mi bahsediyorsunuz ? Nisan 21, 201214 yıl Sabri Özer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201214 yıl comment_66901 Valla harika gözüküyor. Eğer bütçenizi zorlamayacaksa yaptırın bence. Jantlar,folyo,farlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201214 yıl comment_66903 Eğer bütçenizi zorlayacaksa orjinal farlar açılıp aynen bu şekle getirelibilir Bkz: Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201214 yıl Yazar comment_66913 Yalniz dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama arka stop farlarida bizim orjinal gibi degil karartmali acaba kendisimi yapti yoksa ST icin uretilenden orjinal mi? Hakan bey siz sadece on farlardan mi bahsediyorsunuz ? Sabri bey evet ben ön farlardan bahsetmiştim,arka farlarda sanırsam şahıs karartma uygulamış bir şekilde,çünkü çok aramama rağmen henüz değişik çeşitte bir arka far bulamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201214 yıl comment_66918 Sabri bey evet ben ön farlardan bahsetmiştim,arka farlarda sanırsam şahıs karartma uygulamış bir şekilde,çünkü çok aramama rağmen henüz değişik çeşitte bir arka far bulamadım. Benim aracim koyu renk ama sizinki beyazsa arka far karartmayi yapin bence beyaz renkle cok guzel ve sportif durmus. Bende sadece sinyal ve geri lambasinin oldugu yeri karartmayi dusunuyorum hos olabilir. Fardaki tek beyaz yer Nisan 21, 201214 yıl Sabri Özer tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın