Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sizce Dark Micastone Far Almaya Değer Mi?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Fotograftaki araçta mevcut bulunan Dark Micastone far alıp aracıma takmalıyım sizce değerli forum üyeleri?

post-1806-0-50031100-1334822392.jpgpost-1806-0-86355600-1334822414.jpg

Hakan SARAÇ tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bunlar titaniumda bulunan standart farlar değil mi ? Aracın görünümünü dahada güzelleştiriyor bu sürmeli farlar, ben şahsen imkanım varsa düşünürdüm.

Fiyat ne diyorlar Rusya'da.

Ayrıca jantlar 18" sanırım çok harika olmuş. Birde tavandaki siyah folyo mu?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Rusya da bu farları henüz araştırmaktayım,yakın bi zamanda sizlerle paylaşım da bulunucam.Aracın tavanı sanırsam camlardaki gibi siyah folyo.Jantlar konusunda da size katılıyorum Yusuf bey,bence de çok şık duruyolar.

Yanıtlama zamanı:

Tek kusuru jantları gri renkli jantlar çok sırıtmış ...

Jantların da elektrostatik boyayla siyaha boyanması veya kendisi siyah daha yakışan bir jantla değiştirilmesi gerekirdi . Ben Beşiktaşı veya herhangi bir siyah beyaz rengi olan takımı tutmuyorum ama genel olarak siyah beyaz spor görünen heçleri seviyorum.

Yanıtlama zamanı:

Bencede çok şık durmuş farlar ayrıca jantları mükemmel göstermiş

Yanıtlama zamanı:

2. Resimde jant ışıktan mat gozukmus. O yüzden biraz vasat gibi gozukmus. Siyah jant bana modifiye araçlari hatırlatıyor. Bu büyük jant hoş gozukuyorda lastik alırken hem çeşit azalıyor hem de fiyatlar uçuyor.

Yanıtlama zamanı:

bu siyah folyolu tavan yerine, focusta bir cam tavan olsa harika olurdu...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cam tavan fikrinize kesinlikle katılıyorum Kemal bey,hatta şöyle yarıya kadar açılan otomatik tavan olsa süper olurmuş bence..

Yanıtlama zamanı:

Yalniz dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama arka stop farlarida bizim orjinal gibi degil karartmali acaba kendisimi yapti yoksa ST icin uretilenden orjinal mi? Hakan bey siz sadece on farlardan mi bahsediyorsunuz ?

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Valla harika gözüküyor.

Eğer bütçenizi zorlamayacaksa yaptırın bence.

Jantlar,folyo,farlar :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Eğer bütçenizi zorlayacaksa orjinal farlar açılıp aynen bu şekle getirelibilir :kıhkıh:

Bkz:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yalniz dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama arka stop farlarida bizim orjinal gibi degil karartmali acaba kendisimi yapti yoksa ST icin uretilenden orjinal mi? Hakan bey siz sadece on farlardan mi bahsediyorsunuz ?

Sabri bey evet ben ön farlardan bahsetmiştim,arka farlarda sanırsam şahıs karartma uygulamış bir şekilde,çünkü çok aramama rağmen henüz değişik çeşitte bir arka far bulamadım.

Yanıtlama zamanı:

Sabri bey evet ben ön farlardan bahsetmiştim,arka farlarda sanırsam şahıs karartma uygulamış bir şekilde,çünkü çok aramama rağmen henüz değişik çeşitte bir arka far bulamadım.

Benim aracim koyu renk ama sizinki beyazsa arka far karartmayi yapin bence beyaz renkle cok guzel ve sportif durmus. Bende sadece sinyal ve geri lambasinin oldugu yeri karartmayi dusunuyorum hos olabilir. Fardaki tek beyaz yer

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.